Alcyone 13-04-2023

Pegasus

Sensitivitet – tar inn mye. Tok inn kona til beboer bare jeg snakker med henne – vond hals.

Aggressivitet – beboer slår kollega på venstre kinn så hun blir svimmel og kvalm. Spl må ta en ukes sykemelding pga vanskelig pårørende. M sinna på meg.

Drømte at jeg spiste knust glass. Tygde og fordøyde skikkelig.

Kollega som snakket om sønnen på 4 år, 4 måneder og 4 dager, med navn på fire bokstaver som selv uttalte at han kom til å dø. Enten kom han til å leve lenge, eller så kom han til å dø. Navnet hans betød barmhjertighet fra Gud (Ivan). Hun fortalte også at strømmen/lyset hadde kommet og gått etter at gutten hadde dødd.

Elektrisitet – koblet fra strømmen til garasjen.

Fugler – observert mange fugler utenfor kjøkkenvinduet. Et spurvepar hadde fjaksen hyrdestunder.
Skader mot hodet – primærpasient faller ut av sengen og slår hodet. Pasient i dag hadde en liten rift over øyebrynet. SS snakker om tidligere traumer mot hodet. Aiq hadde opplevelse med noen som slo hodet og måtte sjekkes for hjernerystelse.

Dødsbudskap.

Den andre siden.

Dominus

Har hatt bihulebetennelse og forkjølelse som satt i veldig lenge. Denne uka har jeg følt – nå er det over! – og så våkner jeg og så er det ikke over allikevel. Hengt i en tre ukers tid. Feber hver dag i en uke. Merker at med en gang jeg presser meg litt så er det tilbakefall med en gang, kroppen sier stopp. Har ikke vært syk siden september. Ikke uventet å få en forkjølelse, men syns den har hengt i litt lenge. Hovedsakelig det som påvirker meg mest er energien og strukturen i hverdagen det har gått mest ut over. Ellers så hadde jeg i dag en del blod i avføringen også. Noe som jeg ikke har opplevd før, ikke i den grad. Sist var det neseblod, og nå blod i avføringen, så hva blir det neste gang?? Kjenner meg igjen i det med sinne, hovedsakelig meg selv, i perioder over timer, enten feil som jeg har gjort – hvis jeg har handlet noe som ikke er som det skal, eller dårlig service. Kanskje ikke så mye uttrykt. Har kuet det litt. Vært bevisst på det for å gi slipp på det. Veldig mye fuglesang og kvitter siste tre dagene. Greit nok at det er vår og bor på landet og sånn, men det er hundrevis rett utenfor vinduet som kvitrer på samme tid. Overdøver nesten tv’en…hyggelig, men det har vært påfallende. Har vært flere fugleflokker. Flere typer fuglekvitter. Mye lyd. Sett en del eldre filmer siste tiden. Fra 70- og 80-talllet. Siste jeg så var Metropolitan fra 1927 ca. har fått nok av…føles som det er samme produksjon i det som produseres i dag. Samme agenda. I eldre filmer ser folk mer ekte ut, vanlige folk. Opplever at det er en helt annen form for…legge frem en historie. Drømt veldig mye siste to uker. Om venner. Ganske sjelden at jeg drømmer om de nærmeste vennene mine. I det siste har jeg drømt om disse vennene, hyggelig, jovialt, våkner av at jeg ler.

Haniel

Har også hatt vårforkjølelse, vondt i halsen, som ikke slipper taket. Vært til kontroll på ullevål, ser bra ut, har oppdaget en liten lekkasje i en hjertekaff. Men ingen umiddelbar fare. Må kanskje byttes i fremtiden. På trening traff jeg en 90-åring som har byttet to stykker. Så da trenger jeg ikke være nervøs! Kjenner jeg meg igjen i aggressivitet. Opplevelse på bussen i dag – en fyr som hadde med seg moren sin som var ustø på bena. Hun falt under oppbremsing. Gikk bra, men bussjåføren begynner å bråke – det hadde ikke skjedd hvis hun hadde sittet. Utviklet seg til verbal fight mellom sønnen og bussjåføren. Skademelding som måtte fylles ut. Ingen skade. En annen dame hisset seg opp, for hun skulle rekke jobben, og hun hadde ikke tid til dette. Mye aggressivitet i lufta. Vår, fugler, hyggelig å høre på. Kvitrer med svarttrosten. God periode for min egen del.

Rett før riten fikk jeg beskjed om dødsfall i nær omangskrets.

Sofus

Kjente meg igjen i den drømmevarianten. Husker sjelden drømmer. Det var stort, men nå har jeg glemt den. Tror ikke det er noe spesielt.

Pus

Vært litt klein etter siste medisinen. Vært skral siden. Vært påske. Skulle helst vært i ro i 14 dager, tatt ferie. Men det skjedde jo ikke. Nyrebekkenbetennelse. Utmattelse. Tåler ikke noen ting. Først etter påske at jeg kunne begynne å…rast ned i vekt selv om jeg spiser og spiser. Gleder meg til fysisk aktivitet og påske. Tenker på å fødes på ny, og at alt er mulig. Hva innebærer påsken for meg? Hva kan jeg bruke den energien til? ”3. påskedag” jeg tenker at når du har alt servert på sølvfat, og alt tilgjengelig…da kan vi styre mye ved å gå inn i den høyere viljen. Lite som skal til, for å få i gang den indre kraften og hva du skal gjøre nå. Hva er viktig nå? Spør deg selv!

Drømmer – sover dårlig, men i det siste har jeg husket drømmer. Har følt meg uthvilt.

Deilig med fuglesang. Fugler synger forskjellig før, under og etter parring. En som er så sterk og høy. Svarttrost? Bokfink?

Sinne – vært mer sinna i det siste. Men det er også om hvordan andre oppfatter meg. Mannen min har sagt fra – ikke bli så sint da! Men jeg er ikke sint, jeg er bare klar og tydelig syns jeg selv! Klarer på en måte ikke å være klar og tydelig uten å tråkke på gassen.

Frisør, eget studio, han er så søt, snakker om alt mulig, kabbalah, livet og døden, bokstaver, tolkninger.

Måka

For to riter siden var det noen som snakket om at det hadde vært veldig lenge siden jeg har hatt kjæreste, men nå har det faktisk dukket opp en! 10 år yngre. Kjenner jeg får utfordringer, det er liksom jeg den er den kjipe. Vet aldri hvor lenge sånt varer, men får jo bare se. Har to ganske manipulerende venniner, men nå, siden jeg trener Qigong…de har dratt seg selv ned, de har skjelt meg ut, og jeg har bare holdt meg unna. Befriende. Kanskje takket være at man gir litt faen. De får leve sitt liv og dra seg selv ned hvis det er det de vil.

Ny pc, ny iPad, ny mobil, ørten passord. Deilig når alt funker, men det er jo kjedelig. Rense ut gamle energier.

Rakel

Vi hadde to uker med oppkast og forkjølelse før påske. Kjent det i halsen veldig lenge. Veldig tørr, øverst i ganen, ubehagelig. Godteri i påsken har ikke gjort det bedre. Min nye start er at jeg ikke skap spise godteri på…to timer!! Haha. Er nok litt sliten. Forskjell på kroppen og ånden. Hadde en fin tur til Istanbul, gikk mye, ble sliten. Sliter litt i etterkant av det, bakpå. Nå er det liksom nytt liv, trenger å bygge opp muskler.

Dette med elektrisk og elektrisitet. Hjem fra hytta på søndag. Bilen helt død. Lading funket ikke. 12V batteriet dødt, en dør som hadde stått åpen. Middag hos venninne – anlegget hadde konket ut. Spurte jobben om støtte til pc, kunne få ny.

Badet – helt mørkt – det var en knapp under bryteren som sto på null som jeg heller ikke var klar over.

Lederen min på jobb slutter. Gruer meg litt, for hun er så flink! Romslig – både menneskelig og faglig sterk. Medfødt ledertype. Et tap, for hun er veldig god på å se mennesker. Kommer til å savne henne.

Variasjon. Gjøre forskjellige ting – fuktighetskrem, mat, prøve å få sønnen min til å spise noe nytt.

Jeg har tenkt at det har vært en bra periode ift homeopatmidler, pleier å bli lett irritert, men det gjør jeg ikke lenger. Kan være fint å kjenne på grensene mine. Kjenner en større ro, ikke så lettantennelig. Godt at jeg ikke irriterer meg så lett over dumme ting som han gjør.

Venninna mi i går var veldig frustrert og irritert. Dumt å begynne å diskutere, men en god metode er å bare vise forståelse. Bruke empati istedenfor å prøve å hjelpe. Bare bruke forståelse.

Katten er høygravid – en forståelse mellom oss bakenfor mjauene. Merker at vi er nærere, og det er utrolig hyggelig. Hun merker at jeg skal hjelpe henne.

Gira da jeg kom hit, for nå kommer bøkene mine. Tatt kontakt med en gammel venn, poesiaften, release-greie. Gruer meg litt, men har veldig lyst til å gjøre det.

Lagt merke til Raketter på plakater flere ganger.

Christianiabohemene – burde kanskje være flinkere til å ta vare på gammel arv.

Deilig å rydde. Øver på å lese diktene på en rolig måte.

Føler meg hel selv, gir blaffen i datingapper, fornøyd med å sitte hjemme og skrive dikt. (Det er da de kommer). Nå skal jeg ikke løpe etter det. Har ikke det savnet. Savnet veldig nærhet, mye jeg savnet. Men nå har jeg det bra.

Ma

Skriver litt hva jeg har plukket opp rundt månedens stjerne,

Da jeg dessverre ikke kan delta i morgen.

Intense emosjoner:

Veldig amorøs, lengtende etter en kjæreste.

Gjenforening med min x som jeg forlot under desember stjernen.

Hver gang du har prøvd å ta det opp at vi kanskje kunne finne tilbake, har jeg avslutt dette,

Da jeg opplevde at det ikke var noen form for selverkjennelse i vår prosess.

Men fløyten har fått en annen låt… det er faktisk mulig vi kommer sammen igjen.

Vi får se etter torsdag hva som skjer.

Ellers har barna mine også vært i en kjærlighetsfase, spesielt X

Men har har vært mye syk.

Veeeeldig vod hals, feber, kraftløs. Farget snørr og slim cognaqe farge.

Det har vært tuja og natrum sulph som har hjulpet han.

Y har også vært kraftløs og slitt med menstrasjon smerter og magesjau.

Z har hatt en influensa, og jeg var også syk, med vond hals.

Påsken har vært svært temprement full.

Z var veldig sint og jeg ble også veldig sint tilbake og blir da veldig ulykkelig når jeg renner over på den måten.

Stiv og støl i rygg muskulatur og langs med blære meridianen.

Til og med Mira har vært aggressiv mot andre hunder, noe hun alderig er.

Sex lyst har også vært veldig på banen og tilbud fra gamle elskere kommer opp igjen.

Men jeg har avslått!

Organ: Hjerte, nyre og lever.

Farge: Dyp blå og orange

Varm om natten

Intense emosjoner: enten hard avvisning/ dype kjærlighetserklæringer.

Dyr: Vill hest: veldig intuitiv og følsom for vibrasjoner: negative/positive

Tørst!

Lurer på om det er Venus som er stjernen denne gangen.

Ærlighet, Kjærlighet, femininitet/ Yin, sinne, aggresjon- balanse, alene-parr

Så jeg tenker det handler mye om å finne en indre balanse… denne gangen også 😉

Ha en fin torstags Rite alle;)

Ser frem til å høre hva dere har opplevd.

Aiq

Beograd. Forelesning. Forandringer frem og tilbake mtp tematikken. Arrangøren er stuck i døra (mitt bilde). Han er alltid mellom to steder. Driver med høner. Veldig frem og tilbake. Ringer først om jeg kan dele av din erfaring som homeopat. Men den ender med…siden de har mistet fire av sine store mentorer…de er i sjokk og sorg og har mistet sine nærmeste venner. Ei som tidligere har drevet skole – mistet to av sine venninner – var helt nede, en mørk sky rundt henne av tristhet. Måtte gå inn og arbeide med denne gruppen av mennesker. Liv – Død. Kriste, Spirituelle, Ateister, Akademikere. Ga blaffen og snakket rundt mine egne opplevelse. Kjæreste på videregående, noen år uten kontakt, i en meditasjon, broren tar kontakt og forteller at han må fortelle kona at hun ikke må flytte. Snakket om opplevelsen med min mors dør. Helt sikker på at de dere savner er her nå. De kommer til å hjelpe og støtte dere.

Konferansen ble en spørsmål – svar seanse. En respons på energien i lokalet.

Hadde 5-6 muligheter i den situasjonen. Det ble veldig bra, hadde stor glede av det. Vannfaste i noen dager etter det som var veldig godt. Har ikke vært så trøtt av det, men har våknet flere ganger om natten, og barna har kommet inn.

Svare på spørsmål med neddempet, rolig dynamikk. Han som leder logistikken sier han må ha det inn med teskje. Noe som er veldig fint med å ta det rolig.

Dødehavet. Mye rundt det. Dødehavsrullene.

En god sjel forbarmet seg over meg og ga meg penger til en ny pc.

Elektrisitet – I Beograd hadde varmvannstanken slått av, en sikring som var litt vanskelig å finne.

Virus – begge jenter influensa B som varte i flere dager. Løs mage. Tilsynelatende fin, så verre igjen. Allmennlege – de siste virusene som har vært nå har vært veldig rare, de varer lenge og har rare symptomer.

Opptatt av Egyptisk – Gresk – Hebraisk. Fått meg til å forstå at når mange leser bibelen…pupper som vakttårn, føtter som gaseller…en energibeskrivelse. Kvaliteter. De beskriver energien som strømmer til. Mye mer verbet, og ikke substantivet. Opptatt av hvordan skaperkraften beskrives.

Ble urolig for meg at han ikke kunne bestemme seg for hva jeg skulle forelese i.

Spesielt nært og kjærlig med kona. Noe veldig fint.

Aggresivitet – nyhetene – ukrainsk mann som prøve å drepe sin kone, mann som gikk til angrep på politibil med kniv.

YESOD

Pegasus

Pyramide (glass), rød ”laserstråle” mot stjernen vi har i kveld. Denne stjernen føles bebodd – sjeler i en ”kule”. Halleluja, halleluja, halleluja. Vuggende energi (pendel).

Noe mer? Nei, du var flink 

Dominus

Som å være i et egg, stabil indre kraft, flamme som ga energi. Pulserende trykkaktig følelse. Varierende sensasjon. Ut mot et tydelig skall, barriere. Noe mer? Åpnet seg et hull i toppen, steg ut røyk mot himmelen.

Haniel

Så først en båtstavn. Gammel gammel båt. En fergemann. Skal du ta meg over? Ja. Jeg er den som kan føre deg frem og tilbake mellom dimensjonene. Der du er nå, og der du ikke er nå. Alt er bølger. Lydbølger. Vannbølger. Og så kom det enorme regnet. Vi dro over elven. Alt er bølger. Takk.

Sofus

Kikket ned i en sort brønn eller noe. Begynte å lysne litt, steg opp til et veldig lys som var veldig deilig å stå i. Og der ble jeg.

Pus

Skrik i halsen. Utrolig stille. Veldig fint…voldsomt regnskyll. Passet så utrolig. Nå blir det renset ja! Føltes som en renselse. Noe mer? Kjernen og energien er i den roen.

Aiolos

Rød tåke. Macchu picchu. Skrift i stein. Det er skrift i all stein, du må bare kunne lese det.

Rakel

Katt som gråt = Sorg

Satt i sirkel…fokus på hodene våre…at vi var sterkt forbundet…ring jeg så da jeg støvsugde i går. Ring med kuler på. Rockering, jente på 9-10 år, hun var gud, vi har hodene på rockeringen. Forbinder meg med andre ved å gjenkjenne egenskaper i dem.

Obsidian – solid, svart stein.

I sirkelen var det glass, hvis noen slapp noe føyk det opp igjen.

Perler. Har lyst på steiner som skinner. Perlemor.

Eva dropper inn

Malkuth

Fikk tilbake tårene i øynene. Føler støtte, blir invitert, veldig…eksmannen ringte, en dame som ringte, veldig sosialt, gått langs stranden, føles som om universet snakker veldig til meg. Forstår mye. Det med øynene. Føler jeg blir drillet litt ift hva jeg skal gjøre og ikke. Hva jeg blir frisk av eller dårlig av. Ikke nødvendigvis det jeg tror. Vet ikke hvor det bærer, men jeg blir bedre!

Jeg kom akkurat inn døra – oi, riten!

Aiq

Staret med to halvmåner, buer, vanskelig å beskrive, som en avrundet boomerant som sto hver sin vei. Imellom var det stort. Hårball som rørte seg. Så gikk den ene buen litt ned, den andre litt ned, så ut som en A. Aleph? Steg opp, ble som tyrehorn, med voldsom kraft. Et parti som ble borte? Ute i Universet, fantastiske skyformasjoner, sterk, veldig titan, som steg opp, som om et nesehorn hadde tatt hornet gjennom stjernehavet, kom opp flere, men ett av gangen, en veldig kraft som steg opp i det. Gikk over til en sirkel – mange åndelige vesener – hodene man så. Stoppet opp, la seg bakover, helt flatt, de opphørte å eksistere og gikk opp i en større enhet som var fullstendig ro. Som om de hadde vært en større enhet hele tiden – slik at de kunne bli forskjellighet og utveksling, men underliggende var det bare ro.

Noe mer? Dyp indre ro.

HOD

Virus – Influensa, Noro, Meslinger Februar-Mars-April. ”Virolution” – vi kan ikke stoppe den åndelige kraften som prøver å utvikle oss. Kommer igjen før eller siden.

Forkjølelse, vond hals, magesjau.

Forelskelse

Ny vår – rydde ut gammel energi. Vår-energi.

Sensitivitet

Nærhet

Aggressivitet

Port til den andre siden.

4

Fergemannen

Drømmer. Gode drømmer. Le i drømme. Huske drømmer. (Hypnos).

Elektrisitet

Fugler (Kingfisher –

Åpen kommunikasjon

Rolig formidling

Ro

Hvordan skaperkraften beskrives (bokstaver, energier, kvaliteter).

Sorg, dødsbudskap, tegn fra den andre siden.

La ting få være som de er.

Alene – Sammen

Dimensjoner

Skade/slag/traumer mot ansiktet/hodet.

Kveldens rite er Alcyone, en stjerne i Pleiadene. I skulderen på stjernebildet Tyren.

https://astrologyking.com/alcyone-star-pleiades/

Fixed Star Alcyone, Eta Tauri, is a 2.9 magnitude greenish-yellow star and the brightest in the Pleiades star cluster of the Bull, Taurus Constellation. The Pleiades, or Seven Sisters, are located in the Shoulder of the Bull. The traditional name Alcyone comes the mythological daughter of Atlas, Alcyone. She is the Central One or Hen of the Pleiades sisters who was seduced by Poseidon.

The Pleiades are the daughters of Atlas. One day Orion saw them and became enamored and pursued them. Jupiter put them in the sky to save them from Orion. Though their number is seven, only six of the stars were visible to the naked eye at the time this group was named. It is said that Electra was the missing star because she left her place so that she might not behold the ruin of Troy. [2]

Alcyone Star Astrology

Fixed Star Alcyone causes love, eminence, blindness from fevers, smallpox, and accidents to the face. The Pleiades are said to make their natives wanton, ambitious, turbulent, optimistic and peaceful; to give many journeys and voyages, success in agriculture and through active intelligence; and to cause blindness, disgrace, and a violent death. Alcyone is of the nature of the Moon and Mars (adventurous, perfidious, insolent, wanton, brutal, danger to eyes.) Their influence is distinctly evil and there is no astrological warrant for the oft-quoted passage Job (xxxviii. 31) “Canst thou bind the sweet influences of Pleiades…?” which is probably a mistranslation.

 Alcyone is one of the 15 Behenian Fixed Stars. Its image is a little virgin or lamp. It strengthens the eyesight, assembles spirits, raises winds and reveals secret and hidden things. Rules crystal and the stone Diodocus, the herb Diacedon, frankincense, fennel and quicksilver. [1]

Alcyone is a class B star and of the nature of Jupiter in our scheme. It is noteworthy that all the stars of the Pleiades are also of spectral class B. Is it any wonder that Ptolemy claimed this group as having the nature of both the Moon and Jupiter? While the Pleiades have a generally good reputation during that time of the year when they are hidden by the Sun’s rays (approximately 40 days), they can be of great harm to mankind. At this time, with other correlative indications in the chart, they can occasion the death of a great number of people.

In the charts of individuals, they can presage blindness and accidents to sight at these times. Special attention should also be given to the inimical nature of the Pleiades at the time of an eclipse. But at other times the Pleiades can indeed be fortunate. They give success in agriculture and in trade conducted upon the seas. As a group, they are especially indicative of events that affect the family and family life. [2]

https://www.astromcouncil.com/single-post/2017/07/30/List-of-Fixed-Stars-and-Degrees

___________________________________

29°58 Taurus – Pleiades (The Seven Sisters): Accidents, blindness, violence, homosexuality, feminine power. Unfortunate; Constellation of 7 stars (refer Alcyone) ___________________________________

0°00 Gemini – *Alcyone (Central star of the Pleiades): Ambition, honour and glory. Trouble with opposite sex. Neutral; Moon/ Jupiter

NETZACH

Pust dypt og rolig. Bli bevisst energilegemet.

Kjenn forskjellen på det fysiske legemet som har strukturer og deler, som er i utveksling med hverandre, og adskilt ift energilegemet som er en enhet og som har en samhørighet, som ikke er delt opp som kroppen, men hvor ting er forbundet så nært, at det er ett. Forbind deg med enheten i det universelle hvite broderskapet, og ta inn over deg at alle disse sjeler er tilsynelatende delt opp i ulike sjeler, men tilhører en felles sjelefamilie, en større enhet. Vi er alle deler av et mye høyere spirituelt og bevisst vesen, kall det gjerne Gud, som ved å gå inn i seg selv og begrense seg selv, inn i det tredimensjonale, inn i fragmentering, har skapt alle oss, som en indre reise, som en selvbevistthetsprosess. Alcyone hjelper deg å slippe taket i de ytre illusjonene – tid, avstand. Kjenn dens tilstedeværelse, og får deg til å innse at alt er her allerede, nå, allerede. Det minner også om Gudsnavnet i Kether – eheie esher eheie – jeg er at jeg er. Alcyone hjelper deg å kjenne hva du Er – Akkurat nå. Hvis du føler uro, tidspress, forvirring, så er du fanget av den ytre verden i for stor grad, og du ER ikke. Da er du distraksjoner. Alcyone hjelper deg å forstå hvordan meditasjon er et skritt tilbake til det som egentlig er. Hvordan drømmer og søvn er det samme, hvordan det å dø er å komme tilbake dit du hører hjemme. ….. Alcyone hjelper deg til å innse, erkjenne, at du er det, at du er det, og det er, og det er deg …. Så fort du går gjennom dimensjonsdøren og inn i den ytre verden, blir du distrahert fra det å være, fra denne indre roen. Enda verre er det om du går enda lenger vekk og inn i den virtuelle verden, der den skinner mot deg med lysende skjermer, dopamintilfredsstillelse med likes, nyheter. Alcyone hjelper deg til å kutte ut den virtuelle verden, kutte ut alt som distraherer deg på nettet, si nei til Chatboten på Snapchat.. … Alcyone hjelper deg å være den du er, den du alltid har vært. Som de gamle spirituelle søkere signerte sine brev med – Pax profundis – dyp indre ro.

David Bohm – vi klarer ikke å forstå kjernefysikken før vi har et språk hvor substantivet og verb henger sammen – stol/sitte, bil/bile/kjøre/en kjøre  – først når det er konsekvensforbindelser mellom verb og substantiv vil vil klare å ta innover oss at enhver fysisk manifestasjon er et uttrykk for noe dynamisk, en fiksering av noe dynamisk, en manifestasjon av noe dynamisk. Når vi møter andre mennesker og er mer opptatt av hvilken kvalitet/energi/stemning som strømmer gjennom dem, og samstemmer oss med denne, da kan vi se forbi de ytre illusjonene, og vi kommer nærmere kjernen i dem og i oss. På denne måten hjelper Alcyone deg å forbinde deg med det som virker gjennom tingene, virker gjennom menneskene, den bakenforliggende kilden, den bakenforliggende skaperkraften som virker igjennom. Det som stråler ut av øynene, det som ligger bakenfor ordene. Det som ligger bakenfor mening. Selv mening er et symbol, er en form, er en bokstav.. Bak denne uttrykksformen ligger det noe som bare er. Alcyone hjelper deg å gå opp i et høyere holon, i å se sammenheng i fragmenter, å se enheten i helheten. Når du kjenner på det som Væres i deg, så tar du inn over deg at du er et resultat av åndelige vesener, du kultiveres av åndelige vesener, de manifesterer seg bak dine tanker og følelser. Alcyone hjelper deg å slippe taket i egoet, å slippe taket i dette livet, og tidligere liv, og å kjenne på den roen, tryggheten det er å tilhøre noe større, og hvordan det gir en dyp indre fred, som er enda dypere enn det du kan finne i deg selv.

TIPHARETH

Alcyone x 3 x 3

Fra nettet:

Alcyone is a Stellar Being who vibrates her cosmic melody into the frequencies of the Constellation of the Pleiades. Called “The Central One,” Alcyone is both the central and the largest star of the Pleiades or Seven Sisters; the seven stars which are situated on the shoulder blade of the constellation of Taurus, the Bull. Alcyone is often seen as representing the whole group which is clustered within one degree from each other.
In ancient times, the Pleiades were called “The Guardians of the Sky.” They had the mystical task to have the account of Time Keeping. The Egyptian texts allude to Pleiades’ archaic significance as Krittitas, judges of men, assigning them also to seven planetary spheres as the seven Hathors. The Pleiadian Star System was the locus of our cosmic inheritance and the source of the mystical wisdom known by the High Initiates of the Mystery Schools of Isis.

The influence of the Pleiades is most heightened in May and November every year. This is when Pleiadian consciousness is most accessible to humanity.

Some of the Oriental Scriptures affirm that our connection to the Pleiades is made through sound and vibration. In Alice Bailey writings, it is suggested that perhaps the Pleiades are the source of the atomic life of our Logos, the active, intelligent aspect. The Pleiades are believed to be the home of the many Spiritual schools of learning whose influence awakens and transforms the rational mind into becoming a transparent vehicle of spirit.
https://humanityhealing.net/2011/03/stellar-code-alcyone/

Alcyone is named after one of the seven daughters of the titan Atlas and the sea-nymph Pleione, from Greek mythology. The seven sisters were nymphs and companions of the goddess Artemis.

Pegasus – Yesod:
Pyramide (glass), rød ”laserstråle” mot stjernen vi har i kveld. Denne stjernen føles bebodd – sjeler i en ”kule”. Halleluja, halleluja, halleluja. Vuggende energi (pendel).

Finnes det en pyramide som peker mot Pleiadene??
The Pyramid of the Sun outside Mexico City at Teotihuacan is said to be aligned with the Pleiades, for its west face and many of the surrounding streets were aligned directly with the setting point of the Pleiades on midnight of the night when it is at its highest point.

The Pleiades was clearly revered also by the Mayans, who in the area of Chichen Itza knew that the Sun casts a snake-like shadow on the side of the north stairway of the Kukulcan pyramid during the spring equinox. Some scholars have calculated that about 60 days after this shadow’s appearance, when the sun reaches its zenith over the Pyramid at mid-day (May 20 – May 23), there is another direct alignment with the Pleiades. This Pleiades-sun alignment may have a direct connection with Quetzalcoatl, the feathered serpent that came to bring a greater wisdom to the planet..
(For mer om dette se Graham Hancocks Ancient Apocalypse, der omtales steder rundt Mexico City og Quetzalcoatl).


The ancient Egyptians also singled out the Pleiades as a female goddess, probably most often recognized as Neith, the “divine mother”, or Hathor, who took on the form of a cow (who carried the seeds of life). Pyramidologists working in Egypt in the last twelve years have found pyramidal texts that suggest the Egyptians revered the Pleiades as a higher divine star system, especially Alcyone, its brightest star.
https://stillwandering.wordpress.com/2007/10/23/hurtak-pleaides-the-keys-of-enoch/

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: