Aldebaran 09.03.23

Pegasus

Ferieuken siste uke. Mandag homeopatipasient. Tre år gammel jente med øreproblmer – ørevoks. Fikk feber mens jeg var der.

Mye kommunikasjon og håndtering av dokumenter. 

Svigertante innvilget omsorgsbolig.

Søndag som var – kjente på frykt for å miste M.

”Det har vært mye”.

I går og i forigårs – sliten i kroppen, kraftløs i hendene, støl av ingenting.

Fukt – blir jo spørsmål i grunmur, 

Mer sliten i øynene av skjermbruk enn vanlig.

Pus

Sittet i sengen i hele dag. Siden i går så har jeg vært alene uten mannen min, noe som er veldig sjelden. Blir borte i 10 dager på safari i Afrika. Det gir meg følgende – generell frykt for at mannen skal bli syk av det han møter i den afrikanske villmaken. Redd for å miste ham for alltid. Har ikke så mye trening i å være alene. Denne gangen er det enda litt verre. Bekrefter min dype dype kjærlighet for mannen min, og hvor utenkelig det er å leve uten ham. Jeg må dø med det første hvis jeg skulle miste ham. Ideelt hadde vært å dø samtidig og plutselig. Det som også kommer når jeg nå er alene, er at jeg er helt uten forpliktelser, selv om jeg har en del avtaler. Hjelper vår Ukrainske venn med leilighet. Kommer til å invitere ham på middag noen ganger. Kommer jeg til å kunne klare å velge det som jeg trenger mest? Jeg har strukket strikken alt for langt, egentlig siste måned. Ikke 100% etter den fysiske påkjenningen etter osteoporose infusjon. Fikk beskjed om at jeg kom til å bli influensasyk. Smerter og hodepine til tross for kortison. Dette skal herjer litt i kroppen første gang man får denne infusjonen. Har karret meg til Lisboa for å danske tango. Gikk på et vis…denne medisinen trigger de skjøre fysiske delene av meg. Fikk nyrebekkenbetennelse før jeg dro til Lisboa. Kom tilbake etter Lisboa igjen. Mas med å få mannen min av gårde til Safari – vaksiner osv. Så jeg fikk enda et tilbakefall etter at han reiste i går. Jeg er i hvert fall her. 

Fysisk – svake områdene – hud, lunger og nyrer, trigget av medisinen.

Tynet meg og tømt meg for krefter. Derfor jeg sliter litt.

Enten så har det vært ekstremt mye av noe, eller ekstremt lite.

Enten full pakken med sosialisering, eller ingenting.

Ekstreme ting av alle mulige slag.

I meditajoner – åpne landskap. Flytende og i ett. En utrolig letthet, fjærlett og lyst. 

”Sannhetens time”. Kan ikke komme seg unna, må bare gjøre det som er riktig.

Tema føler jeg handler om ballanse mellom ytterpunktene, mellom bruk av energi, ta seg helt ut, all in, uten å ta hensyn til egne behov. Kontra det å ta hensyn og ikke ta mer ansvar, prioritere indre ro.

Har tenkt på Al Gol riten – gjorde det mulig for meg å reise til Lisboa. Gjøre det umulige mulig. Føler jeg er kommet i en ny startfase, grunnlaget er lagt, det er nå det skjer.

Har en slags tillit til de dypere prosessene, og dermed også styrket selvtillit.

Apropos nese og snørr- jeg har hatt mye neseblod i det siste. Har tenkt at det har med å gjøre at jeg presser meg selv. Pusser nesa og det er bare blod.

Føler jeg har hatt mye store spørsmål og perspektiver i det siste. 

Apropos direkte – hun som skulle ekspedere meg var helt på trynet. Skulle ha noen handlenett som hang på andre siden av kassen. Ble en ordveksling…

Ma

Det har vært en krevende måned. Egentlig fylt av sykdom. Først veldig vond hals. Slim. En måned full av slim i lunger og hals. Helt ekstremt egentlig. Jeg tenker at denne stjernen har noe med hav og fisk og gjøre. Har kjent lukten av fisk. I drømmer har jeg svømt med fisk. I natt svømte jeg med tropiske fisk i Egypt. For å få puste, pga tett av slim, satte på en netflix film om delfiner. Tunet meg inn på dem, og det hjalp. En særdeles spesiell måned. Jupiter og Venus som har hengt sammen. fokus på par, at ting henger sammen. en par-relasjon i mye. Lysbrytninger i krystaller kommer som par. 

Emosjonelt også fokus på par. Gå tilbake til gamle relasjoner – ala – hva i all verden er jeg holder på med nå? Det har vært Rosekvarts som sten. Milt. Hjerte.

En opplevelse av å være nesten sjokkerende ærlig når jeg snakker med folk. Hvor kom det fra?? En følelse av å ikke ha noe filter. Hørt mye på musikk. Mye sang. Mye musikk. Fokus på urbefolkningen. Tenker det har vært en kraft…tror vi befinner oss mye under vann, da. Satte på radioen i dag og da kom det en sang om fisk. Veldig klart Yang-vær. Veldig klart. Solen har vært veldig tilstede. Pussig med disse planetene som henger sammen. Føler vi trekkes mot nord. Noe som foregår nordover. Liksom øvre del, hals, nakke, øvre del av rygg. Gudinne – Nike – Havgudinne og en seiersgudinne.

Stilte spørsmål ut i universet – kom to striper på himmelen – par igjen. Par-relasjon.

Tillegg – jeg tenker på sopp og mugg. Tenker på slimprosessen. Vært en tendens til soppdannelser i organene. Venninne, ny leilighet, trappene gynget – mamma, det er fullt av mugg her. Sopp, mugg, fuktighet.

Mange snakker om kaos, men jeg har hatt mye klarhet. Mye kaos rundt meg, datter som var frem og tilbake om hun skulle flytte til Italia. Mann med demens…mobilen gikk tom for strøm (lyden hakker veldig). 

Nevner felles venninne – svulst i hals.

Irak

Jeg er sykemeldt. Beklager stemmen. Fikk noe influensalignende, ikke Covid. Begynte med at jeg har kjørt for hardt løp. Fjelltur, resort, skitur, bading – med jeg ble helt Zombie – hoste, vondt i halsen. For meg ble det veldig emosjonelt. Tenkte at jeg tror ikke jeg orker mer – måtte sitte oppe, sitte ute. Vondt i lungene. Orket ikke mat, men var tørst. Tre dager på fjellet – skjønte ikke hvorfor jeg var så slapp, tenkte det var influensa. Feber 39,5 . Har ikke feberlenger. Var nok bronkitt. Vondt i lungene, vondt i hodet. Drakk ikke kaffe (og da er jeg syk). Hoster om natten ganske mye. Men det er mye av det rundt omkring. Jeg syns jeg fikk det veldig tungt. Lege, god form, hatt noe lignende, og det viste seg å være RS-virus. Nå skal jeg bare være barnepass når jeg er uthvilt. 

Litt for spennende det som foregår i verden.

Etter at jeg var dårlig – tendens til dobbeltsyn.

Tillegg- veldig var for data og skjermer sånn som jeg er nå. Blir veldig sliten når jeg sitter foran en skjerm. Var for stråler eller noe.

Sofus

Mye å gjøre på jobb med årsoppgjør. Føler meg helt tom. Forhåpentligvis blir det bedre. Har hatt det slik i flere måneder. Ikke så mye mer å si.

Rakel

Frykt for egen helse, var en tur til legen. Anbefales ikke. 

Handler om å kommunisere annerledes med andre. Vanskelig å endre noe som er så inngrodd.

Merker meg hvordan andre kommuniserer, og gi meg grunner til endring.

En periode nå som jeg er veldig glad i. Skriver annenhver kveld, tenner i peisen, det gir meg så mye nå når vi er i fiskene.

Jupiter – Venus, har vært en fin periode for meg.

En på jobben som har vært der i tolv år som sluttet – overraskende. Tenker på at jeg kanskje har lyst til å ta meg et sabbatsår for å skrive. Lyst til å gå inn i dypet.

Drøm – innsjøaktig, liljer, bekk – en ungdom har forsvunnet i vannet – kom flytende forbi meg i vannet. 

Det er noe med ungdom også i denne perioden. Det var en politisak også med en ungdom som hadde tatt livet av seg.

Merkverdig sliten, nesten lam i beinet.

Hodet har også vært et tema – vondt i hodet, sliten i hodet.

”Fått hodet mer på plass”.

Tillegg – katt gravid. Egen boble # kontakte andre.

Dominus

Fysisk har det vært hovedsakelig. Blodig snørr fra venstre nesebor. 

Spennende – hvordan emosjoner setter seg i kroppen. Gikk til fysiotereapeut.

Grei periode. Veldig godt og trivelig med niesene. Endring i dynamikken – gått mer fra å være ”jeg er der for å passe på/at de kan få gjøre noe” til noe mer kompiss-event, ”Vi gjør noe sammen som venner”. De siste dagene har de kommet og ringt på til meg, nesten som jeg er en nabovenn. Spørsmål om å gjøre ting sammen. Mer et gjensidig vennskap. Veldig trivelig og godt. Omtrent hver dag siste par ukene. Når jeg har kommet på besøk, så er det – wow, nå kommer det en venn. 

Ellers har jeg opplevd energien nå som…fortsatt fremgang…men…mer frem og opp. Nå…feil å si stagnering, men mer et platå og stabilitet. Har gått litt trått…bl.a….har jeg forsøkt å selge ting på Finn for å skaffe midler, og i starten var det solgt på et par dager, Til nå hvor det er lengre samtaler og ting tar tid før handelen går igjennom. Eller ingen respons til tross for stor synlighet. Eller så har jeg blitt kontaktet av mange, og kommunikasjonen har vært veldig vanskelig. En person begynte å skrive ”mjau” i meldingene, og jeg måtte blokkere vedkommende.

Tillegg – humør/innstilling til livet – føler jeg har vært mer….ehhh….at det har vært et vakuum spykisk, verken positivt eller negativt, tatt ting i livet mer som ..jaja, helt greit. Uvanlig for meg. Jeg tenker og grubler mye på ting, prøver å komme til bunns i ting, i perioder kan det føles tungt, kanskje ender jeg med en mestringsfølelse. I det siste har jeg hatt mer avslappet forhold til det. 

Det føles som nye veier, nye retninger, det går veldig trått hvis jeg prøver å åpne en dør. Det åpnes ikke helt opp. Det som går igjennom , det flyter ikke lett hvis det åpnes opp. Litt ”dirty” følelse, ja det går, men det skulle gjerne vært litt bedre flyt for å føles greit.

Tenkt mer på ting ift folk spesielt, lyst til å si forkynnere, ofte så faller de i ett av to spor – enten dopaminjaget om at man skal gjøre og gjøre og gjøre, og så føles det bra (mestringsfølelse), konstant jag etter å produsere/få dopaminkick. De andre er i serotonintilstanden at man skal være takknemlig og tilstede i seg selv.

Følt på et savn etter å føle en slags ballanse mellom de to.

Denne siste perioden har vært mer en serotoninperiode for meg. Mer utfordrende for meg personlig.

Haniel

Jeg har fått noen veldig konkrete svar…har jo problemer med nakke og skulder og sånne ting. Har følt jeg har hatt mer problemer i venstre skulder. Ruptur i tre muskler i venstre skulder. Nå skjønner vi hvorfor du har hatt vondt. Ikke noe man kan gjøre noe med operativt. Et gledelig paradoks – har kommet i gang med hjertetreningen på Lovisenberg, og trening med fysioterapeut – to fluer i en smekk. Gledelig skremt etter hjerteinfarktet – går veldig oppover og fremover. Etter infarktet så har jeg kjent på å være litt psykisk ustabil – redd. Hva kan jeg gjøre og ikke osv. Venn – du kommer til å få posttraumatisk stress av dette. En venn jeg har hatt i mange år, noen dager etter infarktet fikk han et kraftig angina-anfall. De hadde funnet en åre hos ham som var 90% tett – uvisst om han kunne få stent, eller om han måtte ha bypass. Han fikk stent, og fikk vite i dag at det har gått bra. Det er noe vi har felles, kommet nærmere. 

Følt jeg har ikke har kommet godt nok igjennom i meditasjonene, og det har vært litt irriterende. Begynner å tenke på det, og det gjør det verre. På en måte en dårlig spiral. 

Føler jeg er i en reoriteringsprosess på alle måter. Det er fint å kjenne på.

Tillegg – for mange år siden gikk jeg til psykomotisk fysioterapi pga spiseforstyrrelser. Gjorde meg godt. Hvis det er en god terapeut, som kommer det til å være ubehagelig først, men kommer til å gjøre godt.

Etter infarket – hva er vitsen? Kunne det ikke like godt vært over nå da? Joda, det er vits, for det er ikke over enda.

20-bussen i går: tre jenter i tenårene bråkte noe infernalsk. Ikke si noe. Hun ene begynte å rekke tunge til en eldre dame. Jeg tente så til de grader og sa ifra. Ift det å være direkte…

Eva (mail)

Lysømfintlige øyne. Litt vondt bak øynene, bak øyeeplene og høyre øye litt vondt inni øyet. Hø øye: Tåkete syn verre i dag enn i går. Hornhinnene irritert – ingen bedring, litt våte øyne. Fikk stikk i høyre øye i dag tidlig.Vondt bak pannen. øm i punkter over øynene over øvre bihuler når jeg masserer og trykker. Knekker i kjeven. Hevelse over øynene og øyelokk henger utover øyevippene på begge øynene.  Stiv og vondt i nakkemuskler. Kjenner det strammer i musklene i nakken, når jeg puster dypt inn. Knaker når jeg snur rundt på hodet. Har antagelig overanstrengt meg med å løfte på kofferter og bager etter flytur fra Spania. Krampe i føtter og legger i dag tidlig i sengen så måtte stå opp kl 5.

Siste måned: 

Pleide å ligge som “hanged man” med venstre bein ut til siden når jeg sover, men nå er senene for korte så går ikke å legge venstre bein ut til siden. om det har skjedd før eller etter bekken ble skjevt vet ikke. Nå har jeg fått 2 runder med oppretting av bekken og er ganske bra nå. I spania fikk jeg kjempevondt i nakke og skuldre som forsvandt bare noen timer etter bekken ble rettet. Vet ikke om bekken har blitt skjevt igjen nå siden jeg har så vondt i nakken.

KM

Vondt ytterside ankler – verker < tråkke ned. – svakhet

Vondt i knær som om ut av ledd

Fatigue. – som etter zyrtek

Hp og kvalme mer enn vanlig

Klarere ikke å etablere energi

Hva er vitsen med å tjene penger hvis ikke går, være gift, ha familie

For ikke gjort noe med det sorte hullet uansett

Vet ikke om tror på titler og institusjoner som vi holder oss fast i som trygghet

Aiq

Kabbalah-school. Mandag som var.

Redaktør – måtte lære meg In-design, måtte ha nytt operativsystem, måtte da logge meg på nettet, men fikk beskjed om at det ikke gikk. Maskin og harddisk utilgjengelig. Presentasjonen lå på min maskin som jeg da ikke hadde tilgang til. Det hele ble mer og mer frenetisk, prøvde en gammel maskin, firefox, opera, ingenting fungerte. Fikk etablert et operativsystem på en ekstern hard-disk, men manglet tilgang fordi passordet manglet. Men for å komme i gang med forelesningen måtte jeg laste ned firefox, men det gikk ikke. Lånte maskin, måtte laste ned Zoom…ble 15 minutter forsinket…og når jeg endelig er på, så er også verten forsinket. Dataproblemer i fleng. Måtte restarte og laste inn en backup fra 4. mars.

Tidspress. Kaos, ikke gi seg, selv om ting går aldri så gæernt.

Redaktørjobben – vanskelig med annonsør, må finne ut av om annonsøren fortsatt vil ha annonse selv om det blir mulig forsinkelse på utgivelse.

Støl i korsryggen, sår i hælene.

Etter sykkelulykken i 2013 – ikke noe alvorlig, ingen brudd, bare dislokasjoner. Men de oppdaget en svulst i spyttkjertelen. Nytt bilde, jeg nektet å ta kontrast. 50-50 sjanse for ondartet. Helbredet den selv, krympet i størrelse.

Sjekket datteren for intoleranse. 

Spurte om det var mulig å få tatt et nytt bilde for å sjekke status på spyttkjertelen. Oppdaget en svulst på to cm i halsen. Skal undersøke det videre. 

Helse – skal jeg bekymre meg eller ikke?

Jeg føler…flere har nevnt det å stå alene eller ikke. Følt jeg har måttet stå alene i visse saker. Følt det har krevet min autonomi. Bare gått rett ut for å jobbe. Følt jeg ikke har hatt noe valg. Ting har krevet min oppmerksomhet. 

Soloppgangsmeditasjoner.

Direkte/ærlighet. Følt jeg har vært mer direkte enn vanlig.

Noe med tid – ikke ha nok tid, tidspress. Kontra ha et hav av tid.

Blod i høyre nesebor siste 48 timer.

Datter på precast for ”Norske talenter”.

YESOD

Pegasus

Følelse av å dreie sakte mot høyre.

”Du og jeg og vi to seilte i en tresko, treskoen vælva, du og jeg i elva.”

Pus

Varm og oppskjørtet av å fortelle om handlenett-historien.

Føltes som en elv, fra venstre til høyre, ble bare en del av elven. 

Ble en sirkel som gikk mot klokken. En stor sirkel.

Elven gikk fortere og fortere. Til slutt var sirkelen et punkt. Opplevde at det var sterkt og kraftig. 

”Spot on”. Spikeren på hodet. Veldig direkte.

Noe mer? Fokus. Fokus. Fokus.

Ma

Ganske raskt i havet. Ble lokket av en hval. Viktet med halen at jeg skulle følge etter. Ble med nedover under vann, ganske dypt. Sort, mørkt, dypt atmosfære. …puste…jeg har dykket en del…jeg bare okey, den var veldig vennlig, jeg slapp meg…ventilerte langsomt opp, og gikk rett inn i Solen. Var ett med Solen, med Yang, og var i det. Enormt lys og varme og sånn.

Noe mer? Skulle puste den turkise meme. Nordpå, sne kaldt, turkis, …

Irak

Begynte med at jeg bare kjente at kroppen min bare este ut. Alt kom ut, vokste utover…kom ut, men da ut i hagen…kom tilbake og inn i halsen, ut igjen og ut i nabolaget, og så kom jeg tilbake igjen, ut igjen og da mot havet men ikke helt ut – inn igjen, da kom det en mørk blå-lilla, ovenifra fra universet som lukket seg om meg, omhyllet meg.

Sofus

kjente på veldig varme og myer energi

Lyst tundt meg, for avgårde opp

og stanget i stjernen, og klamret meg fast der

Lyst og deilig og varmt

ble veldig belyst

Gikk inn i hodet og der var det mørkt, ikke noe lys

Lurt på det nå, Da kom en virvelvind av masse farger inn der

gjorde godt

Rakel

  Han svære i Star Wars Djabadad ? -mark eller snegle, stort vesen

Solid og stabil og tung

Stillhet og ro

Du er på riktig vei

Opp i stjerner / sola, sol brent

Tanker hode og sola – som Kua og jeg – hvem er hvem

mye tid rundt det – pannen spa – er veldig brent, tre prikker i pannen

Mer? ned i en mørk gråtte, med et lite kordelen som titter opp og ikke vil oppi sola

Dominus

trykk  i høyre kne, og venstre albue – kom ikke noe mer , prøvde å lete

Kontrast Aivanhov sa til AIQ

For her var ikke mye sjeleliv

Så hengsler, ting skrudd sammen, hengsler i mellom  i ulike varianter

Mer: silouett til Simpson figur, en av døtrene, trekanter som står ut i sirkel

Haniel

Kjente en tung og dyp indre ro. Veldig behagelig følelse. Så ble alt irrgrønt, vårgrønt. Bokstaven Shin vokste frem, flammet opp, og jeg ble slukt av flammene. En lavastrøm som jeg fulgte med i. rant fra høure til venstre. Lå liksokm bare der og fløt med, Que sera sera…hva er dette? Jeg er en Sol mye lenger borte. Så begynte lavastrømmen/solen og skyte ut sånne gassflammer, ble en slags lek, kastet ut og tilbake…

Noe mer? Hakuna matata

Aiq

En vertikalt lys. Lyssøyle? Står det en engel der? Gikk over i en soloppgang, hvor lyset sto veldig rett opp pga skyene. Som en Sol, men veldig mye større en sola som bare lyste, og ikke noe annet. Under Sola, et slags insekt, det ytre skjellettet, et ytterskjellett, kitinet bare var der, klappet sammen, nå er jeg død, og det er meningen. Godt å slippe å være motpol, og gå opp i intetheten. Nå er det godt å slippe å være det mørke insektet. Veldig mye lys.

Noe mer? Lys er bevissthet.

HOD

Sol

Kommunikasjon – Kommunikasjonsproblemer.

Varme

Lys

Adskillelse

Sammensmeltning

Panta Rei – alt flyter

Tillit. Full tillit. Følge det som blir gitt.

Que sera sera

Være i ting uten motstand. Akseptere. Tørre å ha tillit til den retningen som Universet vil ha oss.

Reorientering (tilbake til utgangspunktet)

Kaos

Motstand

”Det har vært mye”.

Utslitt – strukket strikken for langt. Gått på en smell.

Direkte tale.

Sopp. (Serie – The last of us).

Liv – Død

Ekspansjon – Konstriksjon. Pust.

Utover – Innover

Oppover – Nedover

Hektisk forsøk på å få det til – Ro, jammen så blir det sånn

Synke nedover. 

Tilbake til utgangspunktet.

Veien til stjernene er nedover/innover i dypet

Shin – Lava – Ild – Sol – Lys – Pust

”Nå går det ikke”.  (Synkront – ungdommer som tar livet av seg).

0 – 9

Lunger

Hals. Vondt i halsen. Svulst.

Slim

Angst for helsen

Vondt i kroppen, sliten

Mye energi

Vann, bekk, elv, lavastrøm

Mørkeblå, turkis

KVELDENS STJERNE ER ALDEBARAN

Dobbeltstjerne. …og en brun dverg.

Betyr følgesvenn.

En av de sentrale stjernene i gamle mesopotamia, en av de fire verdenshjørener, forbundet med Øst.

https://astrologyking.com/aldebaran-star-alpha-tauri/

http://archive.constantcontact.com/fs166/1101472333529/archive/11116623803 16.html 

Two-pronged fork made with dots and lines, small dot cluster at top right.
Sky chart showing an arrow from Orion's Belt to the star Aldebaran.

NETZACH

Kjenn energifeltet ditt, og hvordan du smelter sammen med dine brødre og søstre. Med hele det universelle hvite broderskap av søkende mennesker. Kjenne hvordan mennesker har vendt sitt blikk opp mot stjernene, og hvordan menneskene tilbake i tid direkte kunne oppleve i sin bevissthet, stjernenes kvaliteter. Og vi vender oss mot Aldebaran, i stjernebildet tyren, og som astrologisk sett er i tvillingene. Kjenh hvordan Aldebaran har en vertikalitet, gir deg økt autonomi, du kan si og uttrykke det du står for og som er viktig for deg. Hjelper deg med gjennomføringskraft, og manifestere ditt potensiale, uten å måtte føye deg etter andre, men hjelper deg med å forankre deg med din kjerne. Når du møter motstand beholder du din indre ro, i bevissthet om at alt er såre vel. Du står der med en tyngde og ro, og med et klart indre lys om hvor målet er. 

Aldebaran gir deg gjennomføringskraft og tillit. Aldebaran gir deg evne til å bygge bro mellom liv og død. Forankringen er så dyp at du hever deg over svingningene mellom lys og møre på jorden. Livet ut og inn av jorden, ut og inn av reinkarnasjon. Aldebaran er som å forbinde deg med Michael eller Osiris. Du er så fylt av liv at du kan gå inn i dødsriket fordi du er så full av liv. Du kan gå ut av reikarnasjonen fordi du er så fylt av det åndelige liv. ingenting virker da truende. Aldebaran gir deg tillit og ro. Den bygger bro mello Alpha og Omega, mellom de dypeste mørke og det høyeste lys. I gamle Persia når Aldebaran sto opp over horisonten ved vårjevndøgn, møttes sommer og vinter, mørket og lyste. Aldebaran står på terskelen mellom den begge, og gir deg muligheten til å gå den ene eller andre veien. Gå inn i mørket og lade batteriene. Ta tyren ved hornene. Stråle ut i verden, med autoritet, mesterlig og inspirerende. Kjenn hvordan Aldebaran fyller deg med Michaels kraft, til å ta skrittet opp i ….rundt. som solen lyser du opp og stråler ut lys og kjærlighet, uanvhengig av jordens dreininger rundt seg selv. I mysterietradisjonene, i innvielesene, da gikk man mot øst, der lyset kommer fra. Man vandret gjennom tempelet mot øst, mot mesterens…Aldebaran kommer også opp i øst. Å møte Aldebaran, er som å fullføre vandringen i tempelet. Kjenne hvordan Aldebaran gir deg mesterskap i livet. Hvordan den hever deg over død, sykdom, og kaos. Hvordan den revitaliserer deg og fyller deg med lys, varme, og vitalitet. Når du fobinder deg med Aldebaran, får du en følgesvenn, slik navnet betyr, slik at du som Farao kan si – Jeg er Osiris. Jeg er Michael, som betyr ”lik Gud”. Kjenn på Aldebarans tilstedeværelse, hvordan den fyller din sjel og bevissthet, hvordan den gjør deg til en sol, en mester. 

TIPHARETH

Aldebaran x 3 x 3

Synkront: https://www.dagbladet.no/…/raser-nektet-mat-i…/78586323

Vakker kvinne.

Mange følgere.

Ubøyelig.

Mester.

This is what Vivian Robson says about Alderaban: “It gives honor, intelligence, eloquence, steadfastness, integrity, popularity, courage, ferocity, a tendency to sedition, a responsible position, public honors and gain of power and wealth through others, but its benefits seldom prove lasting and there is also danger of violence and sickness. [Fixed Stars & Constellations in Astrology. p.120.]

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: