Altais (Star) 07-04-2022

Rite 7. April 2022

Veldige startvansker, noen hører ikke, noen ser ikke, dårlig dekning. Aiq ringt dobbelt til Haniel, satt ham på vent, mens jeg ringer til ham på nytt. Telefoner hoppet mellom 4G og 5G. På vei innover kone skulle ha hjelp med innlogging som trøblet.

Pegasus

Hektisk på jobben, med flyt. Bytte primær. Møteaktivitet. Hjelpe kollega etter jobb med å bytte lyspære på bilen. Utforskende på vei til bilen, sjekket ut snarvei, kommer over EasyLife og sjekket med en gang på mobilen – ned i vekt program. Venninne til M fått brystkreft. Andre venninne med denne diagnosen i år.  Ringer mor kort, har vært to dager på observasjon på Dønski, redd for ny hjerneblødning, men CT uforandret. Begynner å snakke om at ”lufkvaliteten” i leiligheten er slik at hun må be flyttefolkene flytte alt på lager…

Mye kaotisk Hod-energi.

Faller ut av Skype- samtalen.

Følelsen av å snakke forbi hverandre og ensomhet.

Pasient ringte og ville ha time. Veldig vanskelig å forstå hva han sa. Forsto til slutt at han ville ha hjelp til betennelse i hårsekkene. Han ville gjerne ha en lovnad på helbredelse.

Mange dokumenter å ordne opp i ifm at M arver. Nordea har ingen filial å henvende seg til fysisk. Alt skulle skje digitalt.

Leste gamle testamente med Adams slekt og alle generasjonene.

Aiolos

På vei ut av post-corona tilværelsen. Prøver å venne meg til det nye livet igjen. Vært litt godt å være innovervendt. Har funnet ut at det er et tidsskrift som heter Aiolos. Den greske vindguden.

Ringte på døren – skulle sjekke sikringsboksen sa de. De rettet opp feilen, men jeg hadde oppdaget det. En del borettslagsting her – trekker veldig fra vinduene her. Dugnad – alltid vært ivrig på dugnad, men her er det 300 mennesker som bor, de fleste i 30-årene, så jeg tenkte nei, det er for kaldt.

Irak

Har ikke så mye…kulde-varme, jeg har vært frossen…fortsatt tele i bakken. Blir kald på bena når jeg går ute. Kald vind. Så er jeg varm. Finger med neglsprett…Jeg har ikke så mye som har skjedd siste uken…var i begravelse i dag…det er vel sånn det blir fremover…mange slektninger som er gamle. Vi blir gamle. Det var så mange generasjoner der. 7 generasjoner i en begravelse…det er mange. Kanskje litt spesielt. Fin musikk og…Dagene flyr så fort. Det snør ute her…vet ikke hva det gjør i Oslo. Ellers…vi leser jo mye…det er mye som skjer i verden…blir mye….tenker på barna…hun som ble begravet i dag, hun var bestemor…hun tenkte alltid på barna…hadde en far som tok livet av seg da hun var 8 år. Ta vare på barna!

Vaskemaskinen gikk i stykker, måtte kjøpe ny. Bilen måtte på verksted, byttet ventil. Røykvarsler løste ut, ble litt greier med det. Litt vanskelig kommunikasjon med de rundt meg, beskjeder. Det med å stå alene. Ikke frykte.

Stella

Hadde en opplevelse i helgen, sterk. Var på ski på fjellet. En som ropte navnet mitt. Det var avstand mellom oss, snudde meg, kunne ikke skjønne hvem dette var….Plutselig kjente jeg henne igjen, venninne igjen fra langt tilbkake. Hun ble første litt fornærmet for at jeg ikke kjente henne igjen. Foreslo å gå tur sammen, men da ble hun litt nølende. Vi hadde god kontakt for 30-40 år siden. Hun har vært leder i selskap jeg har vært ansatt. Strevde så fært med å få connection. Opplevde henne som kald, uinteressert. Plutselig sier hun, nei, nå synes jeg ikke vi skal prate, nå skal vi bare være stille. Syntes dette var vondt. Som et vennskap som gikk tapt. Men så slo det meg at vennskapet har bestått i at jeg skal være der for henne, støtte henne, og være diskusjonspartner. Andre veien, så har hun ikke vært interessert. Hva er dette vennskapet?! Det viste tilbake hvem jeg har vært som people-pleaser, uten at det har vært så givende for min del. Nå har jeg kommet over i en annen fase. Nå trenger jeg kanskje ikke venner som jeg skal please.

Har fått en sønn som ligger skadet på sykehus i Insbruck. Veltet på sykkel i stor fart. Skadet krageben. Operert. Mye verre enn de hadde trodd, må være der lenger enn forespeilet. Veldig effektivt på jobben, fått gjort mye, tatt tak i ting, masse intervjuer i organisasjonen for å få svar på hvodan vi leverer tjenestene våre. Skal finne ut hvordan noen tjenester blir tatt imot av lokallagene. En dame jeg snakket med tenkte jeg at jeg var i slekt med. Vi har samme opprinnelse, og mitt fornavn kommer fra henne. Så det med generasjoner har jeg også vært innom i dag.

Takket nei til mammografiscanning som jeg skulle hatt for noen dager siden. Mye Hod energi som vanlig!

Det var noe jeg skulle si, men det forsvant plutselig…

Tenkte at – Dette må jeg bare gi slipp på, og da slapp børen.

Dominus

Veldig…kan starte med…bihulebetennelse som kom nå til helgen, tett og sånn. Kjenner meg igjen at jeg har vært asosial i det siste. Rett før bihulebetennelse forsøkte jeg å rydde her, litt rot, en robotstøvsuger hadde kjørt seg fast, hadde kilt seg hår i børsten, skulle fikse det, men da ble det masse bøss…men jeg ble så dårlig at jeg måtte bare gi opp. Møblene sto på halv åtte, sand ut over gulvet. Fikk problemer med varmepumpa også, måtte skru ned hastigheten. Det hadde blitt kaldt her, noe som passet dårlig mens jeg var syk. Følte jeg var i kaos, uten mulighet til å ordne opp. Følelse av en slags limbo-tilstand, også emosjonelt. Som om jeg ikke har vært…kanskje litt lettsindig? Ikke tatt ting så tungt. I dag mye som skjedde, huseier kom og fikset varmepumpen. Plutselig full fart rundt ørene her med folk. Litt uvant.

Pus

Effektivitet/mas – det ble det for meg også. Det siste, jeg var i god tid ute for å kjøpe fisk til i dag, men finner ut når jeg skal sette fisken i ovnen at den er dårlig. Måtte grave lenge for å finne en ny pakke  med annen dato. Har en lei bivirkning av benskjørhetsmedisinen jeg får, tung i hodet. En måneds tid, siden sist rite, så har jeg hver dag hatt en dagen derpå følelse. Jeg blir aldri klar i hodet. Har bare lyst til å gå og legge meg. Ikke så tung hele tiden. Hos Aiq, foreslo å ta medisinen ”min”.  Nå på mandag fikk jeg ny dose, så da tok jeg 200 potens av medisinen min, ganske hyppig. Liker å tro at bivirkningene blir litt svakere. Er det det, eller er det bare en tilvenning? Stresset med fisken, det tåler ikke jeg, da måtte jeg hive innpå med piller.

Kommunikasjon, verktøy, teknologien som ikke virker eller ikke forstår. Disse ukene har jeg forsøkt å få hjelpere som kan gjøre benskjørheten min bedre. Vært i kontakt med fysioterapeuter, en merkelig dame…hun er virkelig merkelig…hun lager en voldsomt slitsom kommunikasjon at det halve kunne vært nok. Hvor ofte kan du komme da? Fikk øvelse for skuldre og armer – tanken var at hun skulle kunne ta seg for…skjønte ikke helt hva hun egentlig ville, og jeg har egentlig fått mer vondt i skuldre og armer enn jeg har fra før. Lungeøvelser er jeg interessert i, for mye hoste er ikke bra for mitt skjellett på dette tidspunktet. Men…er det greit for deg at vi tar det på Zoom hvis det andre programmet ikke virker?? Men kan vi ha på telefonen hvis ikke Zoom virker?? Lungeøvelsen skal hjelpe på å få ut slim fra lungene hvis det skulle være nødvendig. Ikke samsvar mellom nettbestilling og ledig tid. Hodetkjøret der gjør at jeg får veldig trykk over øynene og bak øyenene…men da tar jeg noen piller…Har blitt flinkere til å legge meg nedpå når jeg trenger det. Det hjelper. Kanskje jeg har fått dette for at jeg skal lære meg å roe meg ned?? Meditasjonene mine er lange, fine og dype. Den ene dagen jeg greide å meditere to ganger, så hjalp det. Har begynt å kjenne de t i knærne, så det betyr vel at skjellettet vokser, så da kan jeg kanskje danse tango igjen?

Tillegg – styr med pålogging og abonnement. I går kveld, aftenposten, ble fristet til å bli med på vinbladabonnement. Har ikke hatt tid til å se på det noe særlig, ville avslutte abonnementet på nettsidene deres. Endte med at jeg holdt på å avslutte hele abonnementet.

Bytte parkeringsplass. De andre parkerer på en måte som gjør at jeg ikke kommer inn. Jeg må bare si fra…men jeg synes det ikke er greit å ringe noen klokken 23 om kvelden, men irriterende. Hadde 10 cm på hver side. Det er så enkelt som at hvis begge bilene hadde stått litt på skrå, så hadde det ikke vært noe problem. Kan løse seg så enkelt, men det blir så komplisert.

Sterkt i meditasjoner – sjel. NÅ er jeg hjemme. Bare det som er viktig!

Lagringsplassen full på pc’en.

Haniel

Dagen etter sist rite, litt dårlig form. Testet positivt for corona. Feber i to timer, snørret i to dager, og det var det.

Hatt en uke hvor jeg daglig har vært i kontakt med strømleverandør og netteier. Det har vært veldig mange telefoner og dobbeltkommunikasjon. Ny avtale…reversere avtale…call-center…mye rot. Dette har gjort en del furore hos Hafslund. De har gjort feil ifm nummer på strømmåler. Fikk full gjennomgang av hele opplevelsen av Hafslund. Kaos av en annen verden. For min egen del har perioden vært grei.

Gud er i meg, og jeg er et aspekt av Gud. Et fragment av altet. Men hva er meningen…

Rakel

Kjenner meg igjen i mye. Generalforsamling i borettslaget jeg bor. Uenigheter og konflikter om hvor drivhuset skal stå. Noen hadde en litt angripende fremgangsmåte. Opptatt av uenigheter og hva det setter i gang. Har fått en kasse foran vinduet mitt. Jeg vil ikke ha drivhuset foran mitt vindu. Det var to harde fronter…kom et benkeforslag som løste hele problemematikken, og alle ble fornøyd. En vennegruppe – mye misforståelser rundt tur til London. Ting blir overtolket og misforstått.

Må prøve å holde igjen litt og ikke havne i en negativ forsvarsposisjon. Dette handler om…vi snakket litt forbi hverandre. Barndomssår kommer opp igjen, dette med å ikke blir hørt. Blir en runddans. Prøvde å ringe og rydde opp. Noe fikk vi ryddet opp i men, … vi prater forbi hverandre rett og slett.

Hevde seg selv.

Fellesskapsfølelse.

Problemer med mail. Kastet ut. Nytt passord….

Fysisk opplevelse av…problemer med stoffskiftet.

Nå kjenner jeg det suser i hodet, nå må jeg legge meg ned. Kjenner at det gjør godt.

Press fra leger, stoffskiftemedisiner. Men det jeg trenger er å legge meg ned og ta en time-out. Jeg må høre!

Har slitt med å…belastning på stemmen, arret, sliter med stemmen. Jeg har sagt ifra fort på jobben om det, slik at det ikke skal ta fokus.

Vennskap – eldste venninne, 35 år, jeg har alltid stilt opp. Jeg skal ikke alltid stille opp når hun er klar. Rett og slett ikke overtilpasse. Kjenne etter hva som er riktig. Datteren min sa – ”ikke tenk, bare gjør det”.

Kjent på mye irritasjon. I morges, sendte datteren min av gårde med en dårlig stemning.

Ego-drive…generalforsamling som skulle være en felles sak, men så ble det konflikter.

Leste bok på sengen. Om ravner. Korp (navn på ravn), noe med død og kropp å gjøre, som i korporation.

Aiq

Har strevd med å bli utestengt av mail. Måttet slette og slette mail fordi jeg hadde overskredet lagringskapasiteten. Alt jeg har slettet er allikevel der, fordi det ligger på en egen server. 250.000 mail på nedlasting….måtte ringe dem…men selv om jeg har slettet mail, så er de der fortsatt. Jeg kommer ikke under 5 gigabyte uansett hva jeg gjør. Leverandøren sliter.

Telefonen har fungert, ikke fungert, hoppet mellom 4G og 5G. Fungerer det, eller fungerer det ikke?

Følelse av å stå alene…å måtte stå alene…fordelen…på tide å stå alene i visse prosesser. En nyerverte styrke. Det er en ensomhet å stå alene, samtidig som det er en styrke. Jeg må henvende meg til mitt indre, være trygg på det. Tenkt mye på fake-fakta…det dreier seg bare om din indre prosess, ditt møte med deg selv. En følelse av en tilkortkommenhet i ulike situasjoner blir snudd til en sjelereise. Enhver smerte er tegn på sjelens vekst. Ikke la andres feil berøre så mye. Akseptere at andre står i sin prosess, og akseptere det.

Skriver mer feil, glemmer mer. I tråd med kommunikasjonsproblemene – tanketråden forsvinner…

Jeg skulle sende av gårde…ritedokument…men det tok lang tid før jeg fikk til det.

Takreparasjon –

Det som ble borte, ble ikke borte allikevel…forsvinner det, forsvinner det ikke. Det forsvant for meg at jeg skulle sende påminnelse om riten.

Blandet sammen Holonity-siden og Ritegruppen.

Slettet historikken, så forsvant passordene. Glemt passordet. Nytt passord. Osv.

Nervesmerter utover i pekefingeren og nummenhet.

Bror leier leilighet av farens aksjeselskap. Noe feil med strømmåler som skulle sjekkes.

Årsmøte i NHL glemte jeg helt fordi jeg holdt på med takarbeidet. Så på værmeldingen at det var et lite vindu til å få gjort ting. Kom plutselig på mens jeg jobbet med taket, at jeg skulle jo vært på årsmøtet.

Ma – verdi, verdsatt, metall, gull, diamant, halschakra, kulde-varme, relasjon. Gutt med halsbetennelse, feber og diverse.

YESDOD

Pegasus

Merkurstaven – de to slangene som slynger seg oppover – lysende, samtidig, nedenfra

Aiolos

Indigoblå, blader, grener…tuaregene.

Irak

Trykk i hodet, nesen.

Var i vannet, sjøen, svømte med en hval. Dykke med den?

Så skimrande var aldri havet…

Var mer, men husker ikke mer.

Rar buss, trikk…

Stella

På alerten, klarte ikke slappe av.

Trykk i hodet.

Venner som tynger, er din sak, ditt problem.

Kommunikasjon. Mangelfull kommuniksjone, åpenbarende, opplysende, avslørende…forskjellige begrep.

Dominus

Sort kule i intetheten. Sort bakgrunn. Kula var sort, blank, i kanten, horisonten var det en klar refleks av et lys. Det man så var bare refleksjonen i overflaten på kula. Spenning, nesten boblefølelse, brusende følelse dybt inn i leddet på venstre skulder og høyre ankel.

Pus

Stillhet. Nydelig, deilig stillhet. Minner meg om, det har vært tema i meditasjonene mine, deilig stillhet.

Plutselgi opplevde jeg en slags strøm som gikk tvers igjennom, fra øre til øre, gjennom hodet, ørene, en evig strøm, vet ikke hvilken vei den gikk, nesten vibrerende følelse, som en strøm.

Delig varm. Det ekspanderte. Jeg kunne ikke holde på all den varmen. Det ble bare mer og mer, og alt ble varmt. Bare strømmet fra meg. Tenkte det kom fra strømmen gjennom hodet. Så fullstendig stille igjen.

Trykk i mellomgulvet, solar plexus, et sug eller trykk. Ikke sult. Som om jeg var støl der.

Haniel

Veldig stillhet. Utrolig stillhet. Sort-hvitt tablå. Mønster som var i bevegelse. Så gikk alt i oppløsning. Tatt inn i en rytmebevegelse. Flo fjære, involusjon, evolusjon. Bølger. Evighetsus. Pulsen i ørene, som om bølger på en strand.

Bekymringer fører sjelden noe godt med seg, alt blir ivaretatt av altet.

Rakel

Fokus inn i underlivet. Sugd inn i kroppen der.

Baby. Forstervannet var veldig merkbart…en betydning…men da jeg så på ansiktet…en baby med sult…desperat, forvrengt…ansiktet..desperat etter å bli fylt av noe som det ikke hadde fått. Lag over jordkloden med plagede sjeler, som spøkelser som ligger og vrir seg i smerte, bare elendighet, mareritt. Tenkte at det jaggu ikke er lett på jorda. Heldigvis, Kjærligheten mye sterkere enn dette, må beskytte seg mot dette her.

Datteren lei seg for at vi hadde flyttet fra hverandre, gråt og var lei seg. Femåringen hoppet rundt, var ikke helt der… ”Å kune høre på hjertet”. Når man ikke er forelsket lenger, må man høre på hjertet.

Mannskikkelse som kom brennende, rasende sint ned fra himmelen mot meg.

Aiq

Startet med noe stille, rolig, mørkt. Så en hule midt i et fjell. En smal bro som gikk inn som en smal trestamme, inn mot hulen. En munn med lang tunge, som et bjørneansikt, som fjellet ble til. Enorm bjørn/fjell. Ble trukket, suget inn. Broen var kjolen på en dame som lå og bare ble truket inn. Ble til en slags dimensjonsport. Forsvant inn i noe. Der var det mørkt og uklart. Former, buer, veldig uklart. (umulig å forholde seg til, klarer ikke se hva det er…bare slapp av). Da jeg slappet av, ble det klarhet, jeg ble til en lysskikkelse. Det var som mørket falt av, og i dette mørket oppstår denne lysskikkelsen. Den var høy. Mørket som hadde vært rundt meg, var mye lavere, var en annen proporsjon. Dette var mye høyere, mye sterkere, mørket forsvant og rant bort. Lysskikkelsen var noe veldig vertikalt. Varte lenge. Hvile lenge i et slags iskrystall klart lys. Veldig ro.

Noe mer? En lysende sarkofag foran meg, som en person som sto der, inni sarkofagen, død, en ny og ny og ny bakenfor. Som tidsstrømmen av tidligere liv. Minnet om flere generasjoner. Ikke nødvendigvis mine liv, men en tidsstrøm.

HOD

Tankestrøm

Tidsstrøm

Genereasjoner (7 generasjoner, Adams slekt).

Strøm – Strømbrudd.

Brudd eller ikke brudd. Kommunikasjonsbrudd.

MYE HOD

Dobbeltkommunikasjon

Kommunikasjonsproblemer

Forskjellige typer kommunikasjon.

Gjentagende mønstre i relasjoner – fortsette eller gjøre noe annet. Styrken i å gjøre noe annet.

Kontakt – Ikke kontakt

Stillhet

Lys – Mørke

Tvunget til å se ting fra et annet perspektiv.

Akseptere/Godta problemer (What you resist persist, what you accept dissolve).

Utfordringer knyttet til å skulle fylle eller dekke andres behov (dekke andres sug etter noe), eller hjelpe med andres utfordringer.

Opplevelse av at et felleskap er borte. Et felt som ikke er der lenger.

Konflikter der løsningen kan være veldig nær og enkel.

Noe med å måtte løfte blikket og prøve å se ting fra et høyere perspektiv.

”Ikke tenke, bare gjøre”.

Dimensjonsport (mye passordproblemer – port).

Problemer med strømmåler.

Datalagring, ting som blir borte.

Trykk i hodet

Underliv

I kveld har vi hatt…den har fått ulike navn…

Altais, Nodus Secundus, Nodus II, Aldib, Delta draconis

Description: Finder chart Altais - δ Draconis (delta Draconis) star

Altais, also designated as δ Draconis (delta Draconis), is a double giant star in the constellation of Draco. Draco is one of the largest constellations in the sky. Located in the northern celestial hemisphere, the constellation represents Ladon, the dragon that guarded the gardens of the Hesperides in Greek mythology. The name Draco means “the dragon” in Latin.

Altais visual magnitude is 3.07. Because of its moderate brightness, Altais should be easily visible from locations with dark skyes, while it can be barely visible, or not visible at all, from skyes affected by light pollution.

It bore the traditional names Aldib, Altais[9] (the goat) and Nodus Secundus.[10] The title Altais was derived from Arabic Al Tāis “the Goat“, the association of this star, along with Pi Draconis, Rho Draconis and Epsilon Draconis (Tyl).

In Chinese, 天廚 (Tiān Chú, Tien Choo), meaning Celestial Kitchen or Heaven’s Kitchen, refers to an asterism consisting of Delta Draconis, Sigma Draconis, Epsilon Draconis, Rho Draconis, 64 Draconis and Pi Draconis.[16] Consequently, the Chinese name for Delta Draconis itself is 天廚一 (Tiān Chú yī, English: the First Star of Celestial Kitchen).

The history of the star: Nodus 11

from p.209 of Star Names, Richard Hinckley Allen, 1889.

[A scanned copy can be viewed on this webpage

 Delta (δ) Draco, Nodus 11, Nodus secundus of several catalogues, is a deep yellow star marking the 2nd of the four Knots, or convolutions, in the figure of the Dragon.

Al Tizini (Arabian astronomer, first half of 16th century) called it Al Tais, the Goat, as the prominent one of the quadrangle, delta (δ this star Nodus 11), pi (π), rho (ρ), and epsilon (ε Tyl), which bore this title at a late period in Arabic indigenous astronomy; although that people generally gave animal names only to single stars. The Jais, which is found in various lists, maps, and globes, would seem to be a typographical error, or an erroneous transliteration of the original Arabic. Delta (δ this star Nodus 11) also may have been one of Firuzabadi’s two undetermined stars Al Tayyasan, the Two Goatherds.

Delta (δ this star Nodus 11), epsilon (ε Tyl), pi (π), rho (ρ), and sigma (σ) were the Chinese Tien Choo, Heaven’s Kitchen.

Star Names, Their Lore and Meaning, Richard Hinckley Allen, 1889].

The astrological influences of the constellation Draco

Legend: Draco represents the dragon that guarded the golden apples in the garden of the Hesperides. According to other accounts, however, it is either the dragon thrown by the giants at Minerva in their war with the Gods, or the serpent Python slain by Apollo after the deluge. [Robson, p.43.]

Influences: According to Ptolemy the bright stars are like Saturn and Mars. Draco gives an artistic and emotional but somber nature, a penetrating and analytical mind, much travel and many friends but danger of robbery and of accidental poisoning. It was said by the Ancients that when a comet was here poison was scattered over the world. By the Kabalists it is associated with the Hebrew letter Mem and the 13th Tarot Trump “Death.” [Robson, p.43.]

References:

Fixed Stars and Constellations in Astrology, Vivian E. Robson, 1923].

ARIES 17

A bodiless head asleep on the beach.

Cast into exile, sworn to silence. Held to an ancient code to be a watcher, a perfect witness to the inward reverberations of all things. Outward events and experiences are gone, mean nothing here. All that counts is to sense into things, to remember the essence and to know the forgotten worlds. It is a lonely vigil, a strange destiny, with a piquant flavor of sorrow mixed with exultation. What others are happy with is far out of reach, unimaginable. Yet what so many others miss and are put off from is here vividly, vibrantly indwelled every moment, which sweetens the bitter cup and allows the greater task to be taken up with a surrendered will and a quiet, inward repose.

https://aquaorfire.net/astrology/inside_degrees/inside_degrees.html#aries17

17° Aries

Janduz interpretation, rewritten by Astrotheme

“A man and a woman shake hands affectionately. He touches her shoulder in a gesture of friendship.”

Kind, helpful, and honest character. Sincere feelings of devotion, peace, and harmony prevail within the family, as well as in the workplace among colleagues, employers, and employees. Success is nice and steady, though not outstanding. A female figure plays an instrumental role in enhancing one’s social status.

https://www.astrotheme.com/the_360_symbolic_degrees.php

PHASE 17 (ARIES 17°): TWO DIGNIFIED SPINSTERS SITTING IN SILENCE.

KEYNOTE: The ability to transform a natural lack of potency into poise and inner serenity.

Here we have a symbol which contrasts with the preceding one. In our culture, the “spinster” represents the woman who has been unable to meet or accept the vitalizing power of love and organic fulfillment through biological polarization. Yet the symbol depicts two spinsters, emphasizing that refusing the natural expression of bipolar love has produced a special kind of dualism of experience. The two women are silent because this dualism has a narcissistic character. Life has turned inward seeing itself in a self-created mirroring. We have here the result of a negative inward approach to potency. The ascetic or saint also turns inward, but he accepts a higher non-biological type of polarization: man and God. Just as the activity of nature has a compulsive character, so the resistance of the spinster to biological fulfillment is also compulsive.

This is the second stage of the fourth five-fold sequence. Like all second stages it reveals a contrasting potentiality of experience which can also be seen to complement or polarize the symbol of the first stage. It refers to the value of a dignified INWARD WITHDRAWAL. 

http://www.mindfire.ca/An%20Astrological%20Mandala/An%20Astrological%20Mandala%20-%20Aries16-30.htm

NETZACH

Forbind deg med ditt energilegeme, kjenn hvordan det skaper harmoni i vår kropp, og kjenn hvordan det forbinder deg med dine brødre og søstre. Forbind deg med kveldens substans, Altais.

Altais er en av stjernene i stjernebildet i Draconis. Også ved navnet nodus secundus 2, den andre slyngen i den slangelignende dragen, som slynger rundt seg selv.

Noe i denne substansen er knyttet til å slynge oss om oss selv, eller vende blikket innover. Når vi møter utfordringer i den ytre verden, at vi ikke er på bølgelengde, at vi ikke lenger er samstemte med noen, eller ikke føler fellesskap på samme måte, i ulike relasjonsutfordringer, der det kanskje er et brudd på gang, det har blitt et brudd, eller det føles som man bør ta et brudd, vil Altais hjelpe med å finne en indre ro, ta tyren ved hornene og hjelpe med å se egne problemer i forhold til situasjonen. Altais vil også hjelpe oss til et høyere perspektiv. Når vi står sterkt i oss selv, ved nettopp å ta tyren ved hornene, og ta tak i det som er vår side av problemet. På denne måten hjelper Atais oss til mesterskap i livet, istedenfor å skylde på andre. Hjelper oss å ta ansvar for egen prosess. Da finner vi gull, indre sjelero. En løsrivelse, en tilgivelse, en form for detachment. Altais hjelper oss å heve oss å heve oss over problemet i det ytre, gjennom å se at i det indre er alt kjærlig og vist tilrettelagt. Som vi ofte har hørt – alt er såre vel. Altais hjelper deg å stå med ro og fred i vanskelige relasjoner. Til å ikke bli for opprørt eller berørt. Da faller du ikke ned i den irrasjonelle kjeller i relasjoner, men kan stå i lyset og det rasjonelle. Da kan man være en mye  bedre hjelper, og en mye bedre venn. Altais hjelper deg til å fjerne illusjonen om at du er en dårligere venn, at det er du som tar distanse. For denne handlingen og prosessen er egentlig en velsignelse for ditt medmenneske. Ved at du er i ro og lar andre gå sin egen prosess ansvarliggjør du dem og gir dem eierskap. Gjennom at du løsriver deg og blir rasjonell og klar og ser tydeligere, gir dem også muligheten til det samme. Projeksjon og motprojekson løses opp og forløses i Altais. Kjenn hvordan Altais løfter deg opp, gir deg klarhet, gir deg frihet, og løfter deg opp i et høyrere perspektiv, og ser ting gjennom mange generasjoner, inkarnasjoner. Slik kan Altais hjelpe deg til å føle takknemlighet for de mennesker som skarper og har skapt vanskeligheter i ditt liv. Ta innover deg at de er bare skuespillere i ditt skuespill. Altais hjelper deg til å komme i kontakt med Jesu ord – tilgi dem for de forstår ikke hva de gjør. De mørke skyggene i det underbeviste som gjør at du reagerer uklart, uklokt og irrasjonelt, hjeper Altais deg å belyse. Den indre partneren din som du ikke ser klart og som gjør at du velger deg livspartnere, og hvor du kanskje kan bebreide de for utfordringer, så hjelper Altais deg til å se din indre Anima/Animus klarere. Også din partners eller dine venners ubevisste sider, og akseptere at de må gå sine veier i eget tempo, etter eget valg, og eget initiativ. Er du terapeut, vil Altais hjelpe deg til å få en klientsentrert tilnærming. Hvor din jobb blir å speile, fasiclitere muligher, og akseptere at klienten selv må se, selv må oppdag, og ta sine egne skritt. Innenfor spiral dynamics, beskrives sammfunnsutviklingen og den personlige utviklinen i memer og fargekoder. Den blå meme representerer samfunn preget av fundamentalisme, nasjonalisme, der det finnes En sannhet. En sort-hvitt verden, der hvor Tsaren/Paven/Keiseren bestemmer hva som er sant. Denne memen tilhører allerede fortiden. Den neste memen er den oransje med individualisme, liberaslisme og oppertunisme. Den russikse blå meme, blir sterkt utfordret av Vestens individualitet, der individet har en sterk grad av autonomi. Den russiske bjørnen er truet. Men løsningen ligger i den grønne memen – der hensyntagen og det medmenneskelige kommer frem –  hensyn til dyrene som lider, naturen som lider, Jorden som  lider. Altais hjelper oss til å se dette i et klarere perspektiv. Den hjelper oss til å forstå at selve jordens bevissthet tvinger frem en forandring, mye raskere enn vi mennesker hadde klart å gjøre på egen hånd. Den tvinger frem den grønne meme av hensyn til andre mennesker, til naturen, til dyrelivet, til Jorden. Det er som om jorden setter igang corona og denne utfordringen, som en fremskyndelse av en utvikling som må till. Den gamle nasjonalistiske, fundamentalistiske verdensorden fungerer ikke lenger. Alt for mange mennesker har gått videre. Det forurensende forbrukssamfunnet fungerer ikke lenger. Vi blir utfordret på et grønt skifte, som må komme mye raskere. Vi blir utfordret på vårt forbruk. Vi må ta vare på ting og gjenbruke ting. Altais hjelper oss til å stå i ett med jordens bevissthet, i ett med universet, i ett men noe større. Hjelper oss å erkjenne at alt er såre vel.

TIPHARET

Altais x 3 x 3

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: