Antares 10.11.2022

 

Pegasus

Følelsesmessig berg- og dalbane. Nærhet og kjærlighet på den ene siden, og kvalme og nervøsitet på den andre siden. Sannhet # Løgn. 

Skiftet strømavtale for svigertante. Strømdebatten også sannhet kontra løgn.

Ryddet på rommet jeg sitter i. Få ut gammelt, rydde, få gamle klassiske bøker på plass.

Nyrer – utrygghet.

Stella

Mestringsfølelse i ny jobb. 

Ærlighet ift meg selv.

Verdibørsen – kjenn deg selv, og hva det egentlig betyr. Hybris vs kjenn deg selv.

Kjenne sine egne grenser. Handler om å forstå seg selv, ikke overforbruke. 

Kjenner jeg har fått en jobb der det er lettere å være meg selv i noe jeg mestrer. 

Driver å flytter på jobb. Har ryddet opp og sortert ifm det.

I morgen møter jeg opp på ny plass.

Kjennes som jeg har en startende forkjølelse, verkende hals og tung i hodet.

En kollega som snakket om sin sønn som var fullstendig overmannet av angst.

Egypt har jeg vært innom – serie på TV, sivilisasjonen.

Nærhet til familie, familiemiddager, hygge.

Travle dager, mye jeg burde ha gjort med forberedelser, men i det har jeg valgt å bare legge meg og få nok søvn. Da kommer plutselig kanselleringer av møter, og jeg får tid til alt allikevel. Det å overstrekke seg har jeg sluttet med, og det er jeg fornøyd med.

Sinne og skuffelse i venninnerelasjon.

Ma

Heftig måned. Det har vært mange prøvelser. Kjenner igjen dette med kvalme. Det med å rettferdiggjøre sin situasjon eller verdi. Har også vært kjærlighet og varme, men også enorm kulde. Mye kvalme rundt meg. Hunden min har også kastet opp og hatt magesjau. Selv har jeg kjent på kvalme. Eldste sønn fikk angsanfall på studiet. Har vært langt nede. En venn har tatt selvmord. Venninne tvangsinnlagt på psykiatrisk. Veldig ytterpunkter og ekstremt. Skal ha utstillingsåpning i morgen og jobber mye med det. Føler meg klar for det. Viktige personer for meg som skulle komme, men som ikke kommer. Det er litt sårt. Tror denne stjernen har connection til Japan og Egypt. Hatt sterke smerter i hodet, høyre side, og nervesmerter nedover i ansiktet. Men det er noe med at ting er veldig påtrengende og mye. Enormt behov for ro og stillhet. Det svitcher. Mineralsk tror jeg det tilsvarer et salt. Milt og lunger organ-messig. Klarhet og uklarhet mentalt. Sterke kontraster og følsomt.

Kvinnens posisjon også fremme – voldtekt, overtramp, sterke hendelser. 

Og kreft.

Kommunikasjon har vært veldig tema.

Enormt sinne som har kommet opp i relasjoner.

Eva

Føler jeg lever veldig forskånet for disse…jeg orker ikke lese mye i MSM. Føler jeg lever i en annen boble. Vi treffer folk i hundeparken som krisemaksimerer en diare. Mange jeg har truffet i det siste har problemer på grunn av sterke medisiner. Alle har problemer med fordøyelse og slimhinner. Merkelig å stå på utsiden. Skulle gjerne hjulpet dem, men vil ikke trenge meg på.

Salt – burde ta aqua marina. Vanskelig å få tak i i Spania også.

Overbelastet mentalt? Vurderte å kutte ut astrologien.

Fakturaproblemer Obos vs Eva – fikk beskjed om at fakturaene måtte gås igjennom på nytt, men det ordnet seg!

Aqua Marina – etter å ha snakket med Aiq, egentlig hadde jeg veldig mye frykt, relatert til nyreenergi, fikk barriere for å gå ut når det var mørkt, alt var litt skummelt og mørkt. Da følte jeg meg overbekymret, redd for at hunden skulle tråkke på kråkebolle osv.

Kaffe! Det var det som hadde startet hele elendigheten. Kom på at Kamille-te hadde vært min redning.

Drøm – var hos legen, vært hos øyelegen (redd for trykket osv), hadde kastet en isbit søpla sammen med kaffegrut. Jeg hadde blitt helt iskald betydde det, og det var kaffen som hadde gjort dette. 

Har også opplevd at ting ordner seg bare jeg slapper av.

Irak

Ansiktet – leamus på øyet. 

Opptatt med det meningsløse i verden. Vi kunne gjort det så mye bedre for alle.

Tenkt på de fire elementene – pipler vann inn i huset, pipa ikke tett, taket ikke tett. Hatt murer her i dag for å se på ildstedene. Vært på hytta og spadd på vannveier. 

Allehelgensdagen – far, vi hadde et spesielt forhold, min beste venn, barnebarn på tre år, opptatt av skjellett.

Haniel

Vann – vannlekkasje i huset vi er i nå. Ble kjempesak. Mye regn.

Kjenner meg igjen med Kjærlighet, i min verden – omtanke og bekymring for hverandre. Både nært og mer perifert. 

Ild – siste meditasjonen – vann og ild som fosset ut av korset.

Svimmel og småkvalm. Veldig uvanlig i min verden.

Rygg og nakke har vært mer fremme og trigget meg, men jeg ser på det som en utfordring, for det betyr for meg at jeg skal inn på et nytt spor.

Periode hvor jeg kjenner på noe diffust som jeg ikke klarer å få tak i, og en form for frykt for at noe galt skal skje. Nysgjerrighet på noe som er der som jeg ikke kan si hva er.

Dominus

Kjenner meg igjen i mye. 

Plukket opp en bok av Aivanhov – Health and harmony. Snakket om den helbredende effekten av å bade i sjøen.

Harmoni vært tema for meg. Holde tunge rett i munnen, ift det man lar seg føle. Inn i et nytt kjærlighetsforhold siden sist. Raskt fremover. Kommunikasjon. Tema som man er enig eller uenig i. Med nytt tema med fokus på å være åpen og ærlig. 

For min egen del – følt på det med struktur i det daglige. Omrokkeringer på grunn av ny person som man tilpasser seg og slikt. Gå ut av komfortsonen. Løgn # Sannhet iftforbindelsen mellom meg og henne.

Utenom forholdet har ting gått veldig bra. 

Milt og lunger ble nevnt. Vanligvis mye i milt, mental energi, men siste uker følt jeg har fått pause fra det, ironisk nok. I møte med kjæresten har jeg klart å være både sårbar og ærlig når det har trengtes, men også bedre på grensesetting som har vært min svakhet. Fokus på å være veldig tilstede med kjæresten.

Fysisk – utslett, eksem?

Tidvis vondt i ryggen når jeg våkner om morgenen.

Fokus på kvinner og kvinnehelse. Menstruassjonssmerter, fotsone, massasje.

Lys og mørke – stresser meg at det blir så tidlig mørkt, at jeg ikke får tid til noe. 

Rakel

Ehmmm….ehmm…

Interessant dag i dag. Kurs, emosjonsbasert terapi. Det å få fram mer følelser er fokus. Det å gå mer inn i ting. Renselse. Katharsis. 

Våknet tre minutter før vekkerklokken. Drømmen var rensende. Følte meg renset og klar.

Drøm – en del, bearbeidelse av fortid, styrke og erfaring med ekskjæreste. Snakket med Aiq i drømmen, mer mental greie. Læringsdrøm på en måte. Fortalte at jeg i mitt neste liv ville huske mer av mine tidligere liv. i mellomfasen mellom livene, det er så tette skott, paradoks, for det er i overgangen man lærer noe. Kjente så innmari denne angsten. Jeg får så veldig angst, jeg blir så veldig veldig redd når jeg begynner å snakke om det åndelige. Det å snakke om sånne ting er helt forferdelig. En irrelevant angst som ikke har noe sete i dette livet. Det er allikevel så skummelt! Jeg vet jo også det at…tre planeter i skorpionens hus..det er så mye i dette som handler om å synes eller ikke synes. Mange luker inn i det ubevisste, en av dem er det seksuelle, sex med tidligere partner, opplevelse av en munk, tidligere liv, synd, undertrykkelse. I de mellomfasene…der ligger en del kunnskap.

Ubevisst – bevisst. 

Pust og lungene har også vært tema. Fastlegen min, blodprøver, stoffskifte, har lavt stoffskifte. Pusteøvelse. 

For en uke siden, satt i stuen, forkjølelse som spredde seg (trodde det var allergisk reaksjon først). Gått på lungene og pusten.

Varme og glede mellom meg og barna mine. Lekenhet, tette bånd. 

Klar for Tinder og å gå inn i et forhold, flørte litt.

Jobben, skulle foredrag, to temaer – ble mye på kort tid. Jeg må ha god tid, har lyst til å gjøre det ordentlig.

Aiq

Skorpion tid – solformørkelse, og måneformørkelse. Følelsen av noe som lurer i bakgrunnen – noe farlig, en ubehagelig overraskelse. Et viktig styremøte ble forskjøvet over en måned.

Det skumle – halloween, en datter veldig i det, husvegg dekket av spindelvev, kledde meg i helt sort og det fikk jentene til å skvette.

Forrige helg – jentene corona? Mange pasienter med like symptomer fått bekreftet at det var korona. Det middelet som har virket best nå på de som har vært syke har vært Gelsemium.

Parterapi – noen som skjuler noe for den andre? Et rom som en ikke tør å gå inn i? Løgn og sannhet fikk meg til å tenke litt på det.

To som skal ha utstillingsåpning bare i denne gruppen.

Rydding – min far døde i 2005, kunstmaler, ifm feiring av at han etablerte et kunstmiljø, sett igjennom gamle bilder. 

Gå inn i fortiden, rydde opp.

Japan – en av døtrene vært der nylig.

Bok om emosjonsspekteret som kan oppstå i det terapeutiske rommet. Akademisk seriøs bok.

Tror det var etter forrige rite at det var etårsdagen for min mors død. Besøkte min stefar den dagen. Sa jeg savnet henne ofte, ting jeg skulle spurt om osv. Så sier han at det gjør han også – og idet han sier det går døren opp, og vi føler begge hennes nærvær. 

Bevisst – ubevisst. Lys – mørke.

Japan, Egypt. Egypt oppe ifm kursholding

YESOD

Stella

Var på et tog med jernbanelyd, eller et bål som brenner – som polarekspressen (kaste på masse kull for å få fart inn mot den kalde Nordpolen). Tung i hodet.

Hadde lyst til å bøye meg innover og bli som et frø i dvale.

Ma

Gikk inn i et slags veldig mørke, et kaos, noe energiknuter..Sinne! (skaperkraft som trenger retning) – ut av det kom det ild. Stort bål. Ut av det igjen – kaste ting på bålet. Kaste fortiden på bålet og starte med blanke ark. Da kom jeg opp på vidda, og var sammen med samene. Var på en høyde, et plattform med snø og kulde. Varme – kulde. Gamme med sjaman som var veldig ærlig med meg. Poenget var at han var veldig ærlig, men han var ikke nådig, veldig direkte. Så kom jeg inn i en slags søyle, et energirom som var et mellomrom mellom kulden og varmen. Det er i det feltet kommunikasjonen foregår.

Energisøylen – seksualkraft, skaperkraft, Ro.

Irak

Hadde følelsen av å gå ned i et veldig juv, sprekk som gikk innover i jorda. Se opp…lys…velge….Det var noe magnetisk der…

Haniel

Begynte med størknet blod som var helt svart. Pulsåre høyre side hals, hodet ble som en pære som lyste. 
Det var en varme, ild, behagelig, begynte å legge merke til magen til Dominus, min egen var like ille, Luft!, fikk følelse av et frø, fosterstadie, mørke, trygt, godt, varme som bredde seg opp igjennom bena.

De fire elementene, men du må legge til eter-elementet.

Veldig varme i føttene og opp igjennom kroppen.

Bobler.

Dominus

Trykk eller vakuum i høyre hjertekammer. Blodet som skulle inn var sort og som i ruiner, brent ned, åpent, mens når jeg gikk inn i det og anerkjente det, ble det helbredet og helt igjen.

Noe mer? Et vindu fra middelalderborg, høyt og smalt, dypt, med gitter eller kryss i seg, veldig vanskelig å se ut, men det var veldig beskyttende på samme tid.

Rumling i magen på venstre side.

Rakel

Baby som lå der, kjente på behovet for nærhet. 

Mye bilder. Putin som skulle holde hender. Mange sortkleddde mennesker med kappe og hette. Veldig mørkt og svart, trang gang.

Plutselig et bilde av et fisk som blåser seg opp som har piggene ute. Følelsen av å ha åpne kanaler, som sola med pigger overalt, åpne kanaler.

Bilde av en luftboble som kom opp til overflaten, en boblelyd. Letthet og godt i alt det mørke.

Svartkledd tok av seg hetta – maske med masse arr – utrygg og ubehagelig.

Aiq

Heiskran, blåaktig, is-aktige farger. Sto stille. Veldig kort og veldig kraftig – den kan løfte hva som helst, struttet av energi – ble til en kanon – som en tanks – fallos-aktig – skorpionenergi – marssymbolet som ligger i begge to. Kontakt mellom universet og jorden samtidig. Større terskel for sublimering – dyp ro. Kombinasjon av ro og potent energi. Ingen bevegelse. Mørke langt der nede. 

Du kan ikke sublimere uten at det er en dyp ro.

Noe mer? Dette er kraft.

HOD

(Dagens stjerne heter Antares.)

En stjerne som gir oss mulighet til å ta tak i det som har stagnert.

Størknet blod.

For å få bevegelse i det som har størknet – vann og ild, det må fuktighet og varme til. 

Kan gi oss mulighet til å få til en endring i det som har størknet i oss.

Kulde – Varme

En ny sjanse. Uansett hva det gjelder. Som Ilden – å brenne det som man ikke trenger å bære, historie som er ferdig. Å få en ny mulighet.

Klarhet og uklarhet.

Sannhet – Løgn

Kulde – lld.

Noe utovergående, handlekraftig (foredrag, utstilling) – noe i som går i frø.

Gamle mønstre som blir utfordret. Sjanse til å endre retning.

Seksualitet – Kraft, skaperkraft, potensiell energi, uten skam, mørke, skam…

Emosjoner. Relasjoner.

Nærhet, kjærlighet # Frykt, kvalme, avsky

Frykt. Frykten for sannheten og det uforløste.

Noe skjult.

ÆRLIGHET.

KOMMUNIKASJON.

Ytterpunkter – alt er veldig voldsomt. Det er i midtsøylen man skal være.

Kjenn deg selv. Selverkjennelse.

Bevisst – Ubevisst.

Flytte, rydde (gå inn i mørket, i fortiden, det som har blitt liggende og bli ferdig med det).

Ny start.

Få innsiden ut. 

Gå inn i det som er mørkt og bevisstgjøre det.

Dagens grader – der Solen står på Zodiaken sett fra Jorden. Nå i dag 17 grader Skorpion astrologisk, men astronomisk er vi i vekten.   

Antares er Skorpionens hjerte, midt i skorpionen

NETZACH

Pust dypt og rolig, bli bevisst energilegemet. Forbind deg med menneskeheten og alt liv på jorden. Strekk bevisstheten opp mot stjernene, og stjernen Antares.

En av de største, enorm ift vår sol. Som om Solen hadde nådd helt til Mars. Mange av …somsitt mest sentrale. Jordens kjerne er fylt med jern. Antares kommer fra anti-ares, motpolen til væren, begge styrt av Mars, skorpionenergi.

Blod er også bærer av jernet i oss. Jernet bærer i seg en enorm kraft. Grunnstoff nr 26, JHVH sitt nummer, den doble Gud som har …

De stoffene som er enn jern fusjon – fisjon.

Jern representerer et skille mellom kjernekrefter. Akkurat som Gebourah symboliserer et skille mellom

TO BE CONTINUED

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: