Azelfafage

Azelfafage

Rite 17. mars 2022

Pegasus

Svigermor døde 2. mars. Gode øyeblikk, avskjedsdager. Nonnens bønn. Bisettelse 15. mars.

Sancta Maria, mascagni.

Mor – fant plutselig ut at hun ikke kunne bo i leiligheten sin på Bekkelaget. Hjalp henne å finne leilighet i nærheten. Veldig heldig. Men – nå før riten samtale med henne – å prøve å konfrontere henne og få henne til å tenke rasjonelt resulterer i hersketeknikker i full utblåsning.

Bedt om å synge Love me tender på Nesbru – uforholdsmessig nervøs.

Post – kovid. Dag 45 – sår hals. Stemmebånd som plutselig svikter, vondt. Fortsatt litt tørrhoste. Noe slim.

60-års dag til E i går. Samhold.

På jobb i dag – (Beboer veldig fornøyd med frokosten) Ekstraservice, det er meg det…

Dominus

Veldig obs på at jeg bevisst har gått inn i en escapism tematikk med vilje…på en måte. Tidligerer under studiet, drev med en del prokastinasjon, annerledes siste tiden, brukt det bevisst for å unngå å tenke og føle på å være tilstede i den situasjonen som jeg har vært i. Har vært noen ting som jeg har visst som jeg har gått igjennom eller møtt…samtaler, tannlegetimer, slike ting, som jeg vet som jeg MÅ, men jeg har ikke lyst, men jeg må gjøre det. Og for å ikke slite meg ut ved å tenke og føle på det, så har jeg bevisst distrahert meg fra det. I den prosessen har jeg også blitt bevisst på at jeg generelt tenker for mye. Noe jeg leste ga gjenklang – oppgaven til mentallegemet er å stille spørsmål og fordøye spørsmål og erfaringer og trekke ut visdom. Mens Ånden vet Alt, vet alle svarene, men den trenger tid på å gi svar. For mange spørsmål gir ”obstipasjon” som gjør at flyten stopper opp, man brenner seg ut. Kjente meg igjen i det. Har grudd meg til uproporsjonalt mye til ting. For eksempel tannlegen – ikke noe komplisert eller noe, men jeg visste at det kom til å bli vondt i ettertid. Grudde meg som da jeg var barn, skikkelig, virkelig, ikke lyst.

Jeg MÅ bare, uansett hvor lite lyst jeg har. Gruer meg også mye mer til ting enn hva som er proporasjonalt.

Vært bevisst på grensen mellom sensasjoner og emosjoner. En slags kamp om oppmerksomheten mellom sensasjoner og emosjoner. Som niesene mine hvis de ikke får det helt som de vil – en eksplosjon av følelser som er et utløp for noe.

Ørhet i hodet. Stivhet/press i nakke. Ekstra behov for søvn.

Stella

Hes og dårlig stemme. Harkete. Tørr og sår hals innimellom. Vondt i hodet. Kommer og går. Trøtt om morgenen. Krevende å komme seg i gang.

Anfall av nervøsitet i dag. Jeg var så i uballanse. Hjemmekontor, men ikke klart å ta tak i oppgaver. Alt for mye jeg burde ta tak i, men jag har IKKE LYST. Gjør noe annet. Burde presset meg, men det tar så utrolig mye energi. Prøver å flykte fra det. Er det ikke dette sjelen min vil?? Er jeg helt på kant med det sjelen min vil?? Føler jeg presser meg selv til noe som ikke er mitt mål eller min mening. Det bare føles så tungt. Jeg er redd for smerte, redd for å presse meg selv, men det er det jeg må mtp det jeg har foran meg.

Frossen. Føler ikke jeg får noe varme.

Sønn som har flyttet til Østerrike. Kjenner igjen følelsen av at det er litt usikkert i dennne tiden. Søkt på intern jobb. På intervju i dag. Ble anbefalt av intervjueren å ikke søke på den jobben, fordi miljøet ikke var så hyggelig. Kanskje bedre å være der man er, istedenfor å jakte på noe annet som skal være bedre.

Irak

Forkjølelse, to-tre uker siden, fra barnebarn, han frøs og hadde feber. Gikk fort over, jeg fikk det samme. Satt i kroppen. Ikke positiv kovid test. Det som skjer i verden. En healerdame – jeg tror det er mye rart bakenfor kovidhysteriet. 22/2-2022. Skulle gjerne visst hva som foregår bakenfor bakenfor i kulissene. Siste ukene, har mange ting som går i stykker. Komfyr, dieselbil, etc. Pusser opp og ingenting kommer til tiden. Alt trekker ut og trekker ut. Hennes datter sier hun prokrastinerer, men jeg gjør ikke det. Jeg er flink å resirkulere. Et lite barnebarn oppi dette. Måtte legitimere meg på nytt i banken. Mobilen min for gammel, så jeg måtte gå i banken. Vektere, gamle mennesker som hørte dårlig, og meg…

Vondt i nakken, ekstra trøtt.

Pus

Handler veldig mye om en ting – benskjørheten. Ble forespeilet hormoninjeksjoner i to år. Jeg har fått flere sjokk, og det har gått litt opp og ned, samtidig med verden sjokkeres av Putins krig. Mye berg og dalbane i denne perioden. Men jeg føler meg nå svært privilegert, og jeg takker og takker i meditasjonene mine.

Sjokk – jeg kan ikke løfte mer enn 4 kg, ikke vri meg, ikke danse tango – og da gikk jeg skikkelig i kjelleren. Nå har det rettet seg litt. Der jeg er mest benskjør, der har jeg 50% mindre benmasse enn vanlig. Så det er mulig å brekke ryggen helt plutselig. Jeg får den nyeste medisinen som kom på markedet i januar i år. Først var det tårer for sorg, og så var det tårer for glede. Et mirakel at jeg ikke har brukket ryggen enda. Kanskje har det hjulpet at jeg har danset tango i så mange år også.

Det jeg må gjøre nå, det er akkurat det jeg trenger – bevege meg med fullstendig bevissthet og med ro. I dag, snublefelle ved søppeldunken, påminnelse om at jeg må være enda mer oppmerksom.

”Evenity” – en gang i måneden i et år. Mediterer på å bygge skjelett. Lange meditasjoner, og sender masse kjærlighet ut i verden.

Bak hodet, bak øynene – jeg blir trøtt og ør, sløv, ikke direkte vondt, føler meg uopplagt. Har egentlig bare lyst til å gå og legge meg. Den følelsen har jeg hatt noen dager i forrige uke. I dag – et par dager etter injeksjonen, bare lyst til å gå og leggemeg – har det med medisinen å gjøre?

Det blir mye knebøy, men det er ingenting å mase om. Jeg føler meg heldig, båret frem av engler. Satser på at det fortsetter.

Prokastinering. Har ikke fått gjort det jeg skal.

Ekstraservice på butikken ifm kraftkoking og utbening.

Asi

Kjenner meg igjen i nesten alle uttalelsene.

Stemmen – blir borte innimellom. Livredd for å få kovid, alle fått det unntatt meg.

Infeksjon i brystet – lungebetennelse, bihulebetennelse for ikke så lenge siden. Har testet meg to ganger om dagen, men alltid negativ.

Prokastinering – ting jeg må ta tak i, studerer psykologi, men jeg føler meg uten energi. Gleden ved å sitte og lese, klarer jeg ikke å ha nå. Jeg har gjort masse for å ikke tenke på at jeg har vondt i lungene. Jeg MÅ gjøre oppgaver fra skolen, ting jeg må ta tak i. Sluttet på gamle jobben min pga arbeidsmiljø. Tok fire måneder før jeg fikk ny. Hadde mye fokus på kjemi med leder da hun skulle ha ny jobb. ”Perfekt” jobb på alle måter, god lønn, men ingen kjemi med lederen. Fant ikke noe jeg likte. Hvis jeg ikke liker henne nå, så kommer det ikke til å gå. Takket nei på den jobben og en til. Takket jeg til en jobb som er 40 min fra huset mitt, langt unna. Men jeg trivdes veldig godt med de jeg var på intervju med. Yes! Etter de første ukene – en jente fra Ungarn…tror jeg skal begynne å se etter jobb igjen. Hun er slem mot meg. Men jeg ser hvordan hun behandler andre mennesker dårlig – Virkelig ikke bra (idiot, skriker til folk…). Tror ikke hun forstår at hun er uhøflig. Og så ble det henne som skulle ha opplæring med meg!! Kalte meg treig under opplæringen. Snakket med sjefen at det ikke går. Sjefen sa at jeg måtte sette grenser for henne, for han kunne ikke forandre på henne. Men det er jo hans jobb å korrigere ansatte. De andre unngår konflikter med henne. Jeg håper jeg finner noe snart, for dette går ikke for meg i det hele tatt. Påvirker helsen. Hun sier så mye nedsettende, bruker hersketeknikker. Vet ikke hvordan jeg skal deale med henne i det hele tatt. Håper jeg finner noe annet snart.

Var hos legen på grunn av infeksjon i brystet, måtte vente i to timer, han var i sjokk, du skulle kommet først, ringte rundt for å få henne inn tidlig, snakket om malign kreft – det kan du ikke si på en fredag!! Han syntes hun var litt frekk, hun svarte tilbake at du har bare sett meg i to minutter!! Visste det var feil. Veldig uetisk av ham å si det på den måten. Skal jeg legge inn klage eller ikke?! 

Haniel

Nervøsitet – informasjonsmøte med beboerne her. Jeg var bekymret for hvordan møtet skulle gå.

Mentale – filosofert over at alt er mentalt, og hvordan da sjelsjeget – egojeget, maskulint – feminint….Gitt meg gode møter med mennesker som ikke er i livet mitt. Måtte ha ny mobil, fikk utrolig service.

Nakken min – blitt bedre. Fått tatt MR. Justeringer på trening og bevegelse.

”Justeringer ift kart og terreng”.

Lukten av kloakk.

Ma

Perioden preget av mye konflikt.

Egoisme. Redsel. Frykt.

Mangel på flyt i møter. Uvanlig mangel på flyt i nære relasjoner. Preget av mennesker i mental uballanse rundt meg. Strevsomt.

Rar drøm i natt – blanding av ”mareritt”, sto ved siden av Putin, innestengte rom, tett luft. Putin og meg…atombombeknapper. Hvordan skal jeg få ham til å trekke armen tilbake fra atomknappen?! Begynte å danse rytmisk. Drømmen forløste seg.

….Sirkler. Motkraft. Den kvinnelige kraften (kvinnegruppe) blir sterk og flott. Fin motpol mot alt som skjer i verden. En slags utrensning.

Prøver å løfte blikket.

Utsetter ting. Ser på TV i stedet. Uvant retning for meg.

Brenninger under føttene. Plutselig  følelse av å stå i ild.

Klarhet oppi kaoset. Jobbsøking.

Mangel på empati # empati.

Skummelt at datteren skulle flytte til Spania i denne tiden. Det har gått fint. Hun har det bra.

Samhold – ikke samhold, når skal man dele?!

Aiolos

Postcovid – svetting. Jeg som har vært så turbo har vært nødt til å ta det med ro. Orker ikke denne svettingen. Er i ferd med å bli helt fin. Hellas, fire damer, ikke alltid like enkelt, alle bor alene. ”Nå har vi knust glasstaket”. Sønnen som jeg mistet, Theo, begavet, Steinerskolen. På hans bursdag 9. mars, jeg og en venninne inne på Akropolimuseet, så på Det Gyldne Snitt, fin opplevelse. Gruer meg alltid til 9. mars, men når dagen er der, så er det ikke så ille allikevel. Deilig å komme seg opp av sofaen og ut i verden.

Rakel

Har jo hatt covid, så det på blodprøver, men aner ikke nå.

Når tier jeg, og når taler jeg. I dag klarte jeg å si ifra. EU kontroll, gruet meg, for sist jeg var der (er litt naiv, løst speil). ”Hvis jeg må reparere noe, så skal jeg ikke gjøre det her”. Synes du vi er dyre? Tidligere i perioden, på mekling med faren til med mine barn. Kommer med ”stikk”. Følte mekleren tok parti med faren. Reiste meg og gikk.

Spenninger i kroppen.

Vårfølelsen helt annerledes enn sist.

Nordlys –

Indre kamp som jeg har stått i.

Frykt for å miste barna mine. Rett før jeg skal sove. En litt sånn irrasjonell frykt. Ift Ukraina?

Tanker om relasjoner – ta kontakt, snakke og ta kontakt.

Lukter. Parfyme. Smak.

Eva

Er sliten, kan ikke bli med på riten.

Ble bedre på øyet.

Stylist kommer til hytta og ser på hva som skal gjøres. Skal selge. Vil avslutte. Blir for mye.

Planen er å være i Spania neste vinter.

Vanskelig kommunikasjon. Som om sannheten blir satt på hodet. Ingen villighet til å se ting fra en annen side. Ingen perspektiver.

Aiq

Plutselig feber i går. La meg tidlig. Kona insisterte på test – den var negativ. Bra igjen nå.

Følge med på nyhetene etter 22/2. Fellesstrekk mellom det som har skjedd med corona og Ukraina. Litt nytt at nyhetskanaler påpeker nøye kildene.

Sett på horoskopet til Putin – hans mål er å ”komme tilbake til fortiden”. Mål om makt og å påvirke store menneskermengder. Sol-merkur-neptun konjuksjon – vrangforestillinger.

Skjer det noe alvorlig nå?? (Pluto på MC) Katastrofefølelse. Er det virkelig mulig?

Hva skal man si til barna?

Vanskelig ballansegang – lytte til – bli forstått.

 Stå i det man står i, og…

En god venn – de gangene det har vært noe, så er det jeg som har vært raus. Skal jeg på nytt gjøre det? Skal jeg si noe, ikke si noe? Bare vente?

Kone laget mat – lukter – er det gass jeg lukter? Buss hjem – brent gummi, røyk av dekket, nummeret før den tok fyr.

Postcovid – merket noe i halsen, kremtet, rense stemmen mer enn vanlig.

God service på Elkjøp.

Inkasso, Zalando, feilkjøp, send mail så vi kan avslutte saken.

Overfølsomhet i hud, fra L2, brenninger, vondt når buksa kom borti.

Søvn, fullmåne. Veldig våken 2-3 ganger på natten.

YESOD

Pegasus

Trykk i pannen. Følelse av varme bak og over øyenbrynene.

Sancta Maria – bønn om hjelp i kaoset.

Dominus

Følelse av veldig tomhet, indre tomhet, et slags skall, påskegg som man man blåser ut, ikke noe indre trykk, bare et stort tomrom, og et skal som hadde et slags sitrende sensasjon i seg. Ingen tyngde. Lett. Fokuset var på skallet, med en slags sitring.

Noe mer? Tanken er tom. Bensinpris eller tankene?!?! Hahaha.

Stella

Vanskelig å falle til ro.

PUTIN. Horoskopet hans. Verden har tatt en sjanse ved å

Massedrapsmann, slagmark, Ukraina.

Øde. Øde.

VALG. Nye valg, nye veier. Ny vår. VELDIG grønt. Gikk fra få være grått, krigsscener, dødt, svart-hvitt, mer og mer grønt, det kommer en vår.

Sverige, broderfolk.

Endte med en forfriskende, grønn tilstand.

Irak

Som om jeg gikk langs en vei, Jar, da gikk jeg på en vei fra Jar ned til Lysaker, langs elv. Plutselig crushet fjellene seg…

Har ikke noe sted for meg selv her…hører tv’en, alle mot alle…krig.

Pus

Startet med at det ble full fokus på sløvhet, tretthet, ørhet i hodet. Overskygget alt i begynnelsen.

Etter hvert kjente jeg i hele denne riten har jeg vært usedvanlig varm. Har lite klær på meg i dag også. Ble veldig varm.

”Jeg skal ikke tenke, og jeg skal ikke gjøre, jeg skal ingenting”. Bli der du er, i ro.

Da følte jeg en slags indre vekst (oppover). Ro, fokus, da vokser du.

”Jeg får ikke gjort noe av det jeg skal gjøre”. Men nå er den indre veksten viktigst.

Jeg ”vokser” jo skjellettet mitt også om dagen.

Alt er godt. Det må jeg bare stole på.

Asi

Fikk ikke konsentrert meg så mye. Retrospektivt i dag. Tenkte på å isbade i helgen, men usikker på om det er en god ide med lungebetennelse. Klarte ikke fordype meg noe mer enn det.

Haniel

Gikk inn i et tomt rom. Så begynte…å vibrere inne i hodet. Farger. Du sitter midt i en pulsar. Fargene gikk rundt og rundt, som tallet 9, slynget ut i Universet, Gammastråler.

Noe mer? Du har vært et sted uten tid og rom.

Alf Prøysen – du skal få en dag i morrå.

 Ma

Kom inn i et ….rom. Metallisk smak i munnen.

…ble fjellvann. Krystalliserte seg, akvamarin, blågrønt lys.

Noe mer? – bare helt rolig i krystalliseringen, i lyset.

Aiolos

Antarktislandskap.

Gate med masse folk i.

Trøtt.

Rakel

…sinna og rasende. Hoppet opp på …

Soloppgang, løsning på en måte…forløsning.

B.

Kraft.  Gå for langt på ski, overvurdere egne krefter.

Sviing i øynene.

Noe med kvikkhet.

Aiq

Et rør, svært metallrør som legges i veier som beskyttelse. Lokk som spratt ur, orm, tittet omkring, gikk mot ormen, hvor kommer den fra? En krepsehale, som om jeg svømte samme retning som…halen, formenen, ble til en Azteker, helt stille, fuglefjærkledde skikkelser. Tung i hodet, sug i magen – tris, sorg, noe som savnes, hva er denne tomheten, hvor kommer det fra? Fikk ikke noe svar, hult, tomt.

Det er en mye større tomhet utenfor deg. Noe der uten savner DEG. Da jeg snudde fokuset, så forsvant alt. All tomhet i hodet og magen forsvant.

Mer? Heller gi enn å ta.

HOD

Si noe # Ikke si noe

Hva blir konsekvensen av å si noe?

Grensesetting

Sitring

Sviing, brenning i hud.

Ekstraservice

Gi og ta

Det indre rommet # Det ytre rommet

Prokrastinering.

Det er ikke alt som skal manifesteres her og nå. Gi det tid. Gi tid til indre vekst.

Nervøsitet.

Indre motstand.

Møte mennesker.

Empati eller mangel på empati.

Skjult # Manifestert

Samhold

Bevege # Ikke bevege

Kraft # Kraftløs

Svart – hvitt, grått # GRØNT

Vil du være redd eller vil du være lykkelig?

Søvnbehov.

Konsentrasjonsproblemer.

Bekymring for familiemedlemmer.

Synkront:

Russland som har feilvurdert Ukrainas motstandskraft.

Umotiverte russiske soldater.

Biden – Putin er en krigsforbryter.

Kveldens rite er:

Stjernen i halen på stjernebildet Svanen – Azelfafage.

Stjernen står i 26 grader Fisk.

Description: Azelfafage

Pi (π) Cygnus, Azelfafage, is a star in the tail of the Swan.

Pi (π), with about twenty other stars in Cygnus, Andromeda, and Lacerta, was comprised in the early Chinese Tang Shay, the Dragon.

Azelfafage er en Dobbeltstjerne (to stjerner som er forbundet med gravitasjonskrefter og kretser rundt hverandre).

Inside Degrees

Developing Your Soul Biography Using the Chandra Symbols

Ellias Lonsdale

PISCES 26

The aurora borealis.

The brink of the infinite. Tapping directly into realms of existence beyond the physical, you sense all-pervasively the multiple frequencies of all that is really here. Having a vast grasp of what is possible and of what is asking to be brought in, while extended very far into regions others miss. Feeling, hearing, tasting the power of spirit in action. Half mesmerized and half supercharged to get everybody in on it somehow. Perhaps retreating to more traditional versions of the infinite path is frightened by a lack of understanding coming back. Communing with the mysteries, and absolutely at home within those places others find strange. The inside becomes all, the outside virtually transparent to the light within.

JANDUZ

26° Pisces

Janduz interpretation, rewritten by Astrotheme

“A man knocks at the door of a house in the middle of the night at the very moment when an earthquake shakes the ground and uproots the trees.”

In the aftermath of a disaster caused by a twist of fate or by excesses of all kinds, one must rebuild one’s life with courage and learn from past mistakes. Ordeals increase self-confidence and faith in divine providence and turn out to be a powerful spur to accomplish remarkable feats.

Dane Rudhyar

PHASE 356 (PISCES 26°): WATCHING THE VERY THIN MOON CRESCENT APPEARING AT SUNSET, DIFFERENT PEOPLE REALIZE THAT THE TIME HAS COME TO GO AHEAD WITH THEIR DIFFERENT PROJECTS.

KEYNOTE: A keen appreciation of the value of individualized responses to any challenge of life.

The rather obscure original notation for this zodiacal degree, “A new moon that divides its influences,” when translated into practical terms refers to the fact that, confronted with the opportunity to expand their energy along new lines, modern individuals will react according to their own personal characters. One basic cosmic-spiritual impulse will lead these varied personalities to take equally varied steps. In any society that glorifies individualism, everyone should therefore accept this fact and not try to compel other individuals to conform to a single pattern of response.

This first symbol of the seventy-second and last series of five stresses the essential nature of the cyclic process of actualization of human potential, i.e. the emergence of the individual (cf. symbol for Phase 1). This should lead to a realization of THE FALLACY OF TOTALITARIANISM: at times we can all act like despots, demanding that others react to any situation exactly as we do

Kanalisert tekst:

Fixed Star Azelfafage Meaning

A star that brings the animal spirits into focus. We all have a connection to the universe, but unfortunately, as we grow older our connection diminishes. Like a child, the animals of the world retain and thrive on this universal connectedness. The birds of the land speak volumes of nature and its wondrous gift of life. Those with Azelfafage fixed star in their astrology natal chart are sure to hold psychic reciprocity with nature and animals.

A fortunate star bringing talents to the forefront and artistic energy that rises and grows with age. Emotional self-expression is the essence of this fixed star. Sharing its energy and wisdom to those willing to hear its whispers.

Psychic and artistic energy is very similar in nature. Reaching the emotions is an empathic exercise. Being able to transfer those emotions to a canvas or sculpture is the power of Azelfafage. Stirring the soul and igniting inspiration.

Appearing on a full moon. This ingenious fixed star seeks release in the fulfilment of any work well done… focusing all energy on the completion and achievement of tasks that have required planning, perseverance, and strength.

It is harvest time… a time to reap what it is that you have sown.  Whether positive or negative, this energy will bring it to fruition.  It is the final and satisfying moment of the completion of a cycle… a karmic moment in time where the seed of a new cycle is already hidden and waiting. © Psychic Medium Ian Scott.

NETZACH

La bevisstheten din fokusere på energilegemet ditt, og kjenn hvordan du gjennom energilegemet forbinder deg med dine brødre og søstre, menneskeheten, alt liv på jorden, hele jorden, plantene, alle stjernene i vår galaxe. Vend bevisstheten mot Azelfafage. Azelfafage gir deg en bevissthet om forskjellen mellom det indre og det ytre livet. Det å fokusere på å manifestere deg selv i det ytre, kan lett gi en følelse av tomhet, slitenhet, at du bruker deg opp. Azelfagage lærer deg å holde på dine energier, sublimere din seksualkraft, holde igjen hva du skulle si, tenke deg om, gjøre ting langsommere, og være bevisst dine bevegelser. Azelfafage hjelper deg å betrakte den ytre verden fra et spirituelt ståsted. Der vil du oppleve å forbinde deg med alt og alle. Det å gå ut er adskillende, det å være innovervendt er samhold. Azelfafage gir deg evnen til å lade dine batterier. Til å være i et potensiale av ro, av stillhet og innovervendthet. Når du er i kontakt med denne indre roen og stillheten, kan du møte det ytre uten å bli nervøs, engstelig, eller å overdrive. Uten å ta deg ut og bli sliten. Dersom Jorden snakker til oss i denne tiden og sier til hele menneskeheten – at jeg har måttet bringe dere i denne tilstanden, bringe dere inn en coronapandemi, på grensen til en verdenskrig – for at dere skal våkne opp og forbinde dere med hverandre innenifra. Dere må lære dere å ta hensyn til andre mennesker, ta hensyn til alt som spirer på gror på Jorden. Dere må forbinde dere med hverandre innenifra. Dere må forbinde dere med meg innenifra, sier Jorden. Går dere for hardt ut i den ytre verden, er dere med på å skape separasjon. Azelfafage lærer deg å holde deg igjen, betrakte, og stå der med en tillit om at alt er såre vel. Det er ikke alt som trengs å sies, det er ikke alt som trengs å gjøres. Azelfafage hjelper deg også å prioritere det som er viktig å gjøre, og å bli bevisst på når du blir avledet. Når du finner på noe annet. Når du gjør noe som er unødvendig, om det er å gjøre det fysisk, eller om det er å si det. Eller når du gjør noe som er skadelig for andre eller for noen. Har du kontakt med ditt indre, så vet du at du ikke gjør noe som er skadelig. Når du mister kontakten med det indre og agerer kraftfullt, ubetenksomt, energisk, så involverer du deg i noe som du senere må utvikle deg fra igjen. Det blir en omvei. Det er noe som blir destruert, noe som blir hengende fast, noe som blir tungt og uklart. Noe som blir fortettet, fortykket, og tungt. Kjenn hvordan Azelfafage gir deg denne roen til å bare stå der. Denne roen til å kjenne at du og Jorden, dyr og mennesker, er ivaretatt. Det er en plan, en mening. Det er vist og kjærlig. Kjenn hvordan innovervendtheten gir en letthet og klarhet. En transparent, fredfull tilstand. Mange mennesker i dag har forstått betydningen av denne måten å arbeide på. Mange mennesker på jorden møtes hver dag klokken 16 og klokken 17 og sender gode tanker om fred til verden og spesielt til Russsland og Ukraina. Men det vokser fram en ny tid med et nytt samhold, basert på uselvisk kjærlighet, og hensyn til mennesker, dyr, planter, Jorden, Universet.

Vi takker deg Azelfafage for den innsikt du gir oss.

TIPHARETH

Azelfafage x 3

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: