Deneb 5.01.2023

Dominus

Sist uke mest preget av drømmer og slikt som har vært tydelige. Våkner om natten, og tidlig på måten og ikke får sove igjen fordi jeg har blitt så våken. Drømmene handler om å stå opp for seg selv. Føler i drømmen at behovene ikke blir hørt, at ordene ikke blir tatt til etterretning. Setter så til slutt foten ned så kraftig at jeg våkner av det. 

Strakk en muskel, krampe eller noe, i ryggen, da jeg trente. Muskelen trakk seg veldig sammen, ved siden av venstre skulderblad. Slet med å få løst opp det. Ganske handikappet et par dager. Greide nesten ikke bruke hånda. Å reise seg fra sittende var veldig vanskelig.

Gått igjennom et brudd siden sist gang. Tredje søndag i advent. Lagt det litt igjen i fjoråret. Varte jo bare i to måneder. Føler hele forholdet var…det gikk fort fremover, og første måneden gikk vi kjempegodt overens. Andre måneden gikk det veldig kjapt nedover der vi ikke kom overens. Men selve bruddet kom også litt sånn brått og kjapt på. Vi hadde jo på en måte planer for jul og nyttår. Så ble det bare bom stopp. For min del var det bare en lettelse, bare godt å slippe taket i det. Kjenner igjen ift det å være søppelbøtte, hovedsakelig ift klaging, om det var rettet mot meg eller andre. Det aller meste var urimelig, eller tatt veldig ut av konstekst, eller skjevt fremstilt. Samtale rundt det, så var det null gehør. For min del endte det med at jeg var veldig ærlig og respekterte min egen grensesetting. Det ble ikke tolerert, og da gikk det ikke lenger. Kom til et punkt og da skjedde det brått.

Rakel

I dag har jeg…vært litt tungt i dag, men samtidig litt mer ro. Har også kjent på noe smerte i venstre side. Ganske store muskelknuter som jeg ikke pleier å ha. Massert. Fin periode, kan se linjer fra den prosessen jeg er i. fortsatt fra forrige periode, vi snakket om alder, husker ikke helt, David Bowie – fordelen med å bli eldre er at du blir mer av den du egentlig skal bli. Det som er godt med å bli tryggere på seg selv og den man er. Kommet i drypp…å være seg selv…å være hjemme. Jonas Fjell – engler i sneen. Program på radioen…slippe meg inn…være hjemme…slike tema. Har lyst til å gi ut bok, fått ja fra et forlag der jeg må betale ganske mye penger, men det gjør jeg. Skal forbedre manuset slik at jeg kan stå inne for det. Kjenner jeg må jobbe mer med det slik at det ikke blir for privat, og at det blir mer sammenhengende. Det skal jeg bruke tid på. Ballansegang mellom å møte mennesker, hva det gir meg….

Sist gang vært opptatt av symbolet med Dronning (Egypt) – kan handle om møte mellom jeget og selvet, høre på tegn og signaler som jeg kanskje ikke er helt klar for, men som er bra for meg. Høre mer på det og ikke den negative stemmen. Ikke gå inn å kontrollere for mye selv.

Nyttårsaften. Dansing, det var veldig ålright. Slippe kontrollen, bare danse etter musikken. Fin nyttårsaften, beste på mange år. Lett etter et passende kor.

Bryllupp – drømt om bryllupp i denne perioden. 

Vært igjennom et aldri så lite brudd jeg også, fant ut at det ikke var så god match. Mange grunner til det, men det var i hvert fall en riktig avgjørelse.

Pegasus

”Beninfluensa”. Mediterte, ble bedre.

Usikkerhet og instabilitet skapt av meg.
Ro og uro.

Mor som leter etter leilighet og fortsatt ikke har funnet seg  noe, må være ute innen 1. februar.

Sensitiv – tok inn kontordame som var operert i skjoldbruskkjertelen, kollega på vaktrommet…

Drøm i natt – om far, to døde barn, 

Ma

Ganske tøff periode. Svingt fra den ene ytterligheten til den andre. Faren min skulle vært 107 år i dag forresten. Brudd i forholdet. Jeg er ikke i noe forhold lenger. Skjedde hardt og brutalt. Vært mye anklager som har vært en forvrengning av virkeligheten. En bebreidelse som ikke henger på greip. Voldsomme ting, rett før jul. Datteren hjem på julaften. Psykisk er det alltid tøft å gå i et forhold. Jeg er jo den som pleier å bli, men denne gangen gikk jeg. Det ble forvrengte sannheter, jeg kunne ikke stå i det. Det har vært vanskelig…det å få beskyldinger mot seg om å være infam…er kanskje så desperat at det blir løsningen. Historien med utskjelling har gjentatt seg. 

Lunge og tykktarm – organ.

Evne å trekke inn ny energi – Qi

Sorg – over at forholdet er over, og…det er mange sorger for å si det sånn. 

Mye hoste og slim, barna har hatt Covid.

Det å ta vare på og kaste. Gi slipp. Tykktar – gi slipp og ta imot søpla fra andre.

Avføring – hatt drømmer om at jeg må på do før jeg gifter meg. Sett på film om folk som gjør fra seg i en koffert.

Jeg forlater på en måte en veldig kontroll som har vært i forholdet mitt.

Har hatt ekstremt lyst til å flytte fra der jeg bor. Har følt meg fengslet i mitt eget hus.

Selvrespekt – ta vare på seg selv. Gå med hodet høyt hevet uansett. Likegyldig hva andre måtte mene. Det er mitt indre barometer man må følge. Føler jeg har fått mye støtte fra universet. Solfylte dager. Og så faller jeg jo litt når det kommer mailer som er bebreidende og fulle av løgn. Gleder meg til å danse tango.

Sovet dårlig (måne).

Alle de gamle skadene mine har kommet frem igjen.

Celleforandringer i ankelen(?) har begynt å vokse igjen. Pga sukker og stress?

Svane.

Vitara.

Relasjon. Det er jo det jeg holder på med og holder på med og holder på med.

Venner som støtter. Venner som kutter også som en reaksjon på det som skjer.

SELVRESPEKT. Stå alene, og tørre å stå alene.

Denne stjernen har vært ganske brutal, men klar og tydelig. Den har ikke vært nådig. Skrelle av og skjære igjennom. En sverdopplevelse.

Perle.

Smerter i ledd og skjelett.

Vært veldig utmattet og hodepine i dag.

Klarer ikke samle meg eller gjøre noe fornuftig.

Forandring – jeg har knust ekstremt mye glass. Ikke bare jeg, men barna har også knust glass. Så også en film hvor det var en scene hvor det ble knust mye.

Ta vare på # Gi slipp på. 

Tykktarm, renseanlegg på gården, alarmen har ult, men jeg har tenkt at dette ordner seg når torsdagen er over.

Måking. Nesten litt aggresiv. Miste fotfestet. Tenker på å flytte sydover flere ganger om dagen.

Helix – en dobbeltspiral. Kom til meg i meditasjonen. En positv kraft.

En grønn agat-ring som knuste.

Pus

Vært i Argentina. 

Trodde at jeg hadde blitt bitt av et insekt som jeg reagerte på, ble bare verre og verre – på bena, armene, overalt. Men har funnet ut at det er bivirkning av osteoporosemedisin. Prøvd å finne ut av det. Osteoporoselegen kan ikke utelukke at det er det. Er  nå uten den medisinen, men bare to måneder før jeg skulle slutte med den. Får ny medisin i Januar, skal være nok for tre år. Tvil om jeg har fått nok av medisinen, hva legene sier, alle sier forskjellig, og jeg må bare finne ut selv om jeg har fått nok eller ikke av den medisinen. Gjort ferdig et stort steg for min kropp i dette året. Har preget meg i julen og nyttårshelgen. Jeg er ekstremt mye mer glad for et nytt år enn jeg noen gang har vært. Føler det er en veldig ny start for meg. I dag har jeg gjort for mye bevegelse med tung sekk, og det merker jeg nå, for nå har jeg vondt i ryggen. Nok mer i muskele enn skjelettet. Føler jeg slipper taket veldig!! Eksemen klør veldig. Svir. Det var jo slik jeg begynte med homeopati, for 40 år siden! 

Fellesnevner – vondt, i ryggen. Å stå i det. Slippe taket. Gi slipp på kontrollen. 

Har kanskje vært ekstra plaget av krigen i Ukraina siden vi huser flyktninger. Hørte på hele nyttårstalen til Zelensky, uten å skjønne et ord, men fy flate så rørt jeg ble. Jeg er så glad for at jeg kan bidra med noe. Jeg ble så glad når de takket ja til å komme til nyttårsaften også. Får litt utløp for frustrasjonen over verden når man kan konkret hjelpe noen.

Plutselig, var på badet, hørte noen voldsomme skrik og hyl – naboen ved siden av – vondt her og der, alltid blid, men nå er det veldig vanskelig. Får lite hjelp, men siden hun kan stå på bena er hun ikke kvalifisert. Hjulpet henne med å ta kontakt forskjellige steder. 

Blir glad når jeg kan gjøre en forskjell.

Ukraina, hjelp til – i den fortvilelsen – når det er helt uhåndgripelig, så er det en ventil ut av det styret at du kan gjøre litt.

Mer happy enn vanlig i det nye året. Og det er jeg fortsatt. 

Strøm som har gått (Ukraina). Hvor lenge blir den borte?

”Søppelbøtter” – kjøpt en søppelbøtte i går faktisk.

Gleden inn i det nye året – sinne over ting som går galt er mindre! 

Føler VELDIG at jeg blir passet på. Vi blir passet på alle sammen.

Sluttet å meditere fast (gi slipp på kontrollen/rutiner). Yogastillingen barnet. Alt er mulig, alt kan endres på.

Eva

Merkelig tid. Vært veldig på å dra til Spania…problemer med et øye, driver å strever når jeg skal finn ting på data, strever mer, samsynet fungerer ikke. Har blitt skikkelig blank i øynene. Begynte også å lese en bok, Aivanhov, leser med forstørrelsesglass – etterpå føles det som om jeg har blitt svidd på netthinnen. Øynene veldig irritert på hornhinnen. Øyedråper – de lindret veldig. Det hjalp veldig. Har hatt en toxoplasmoseinfeksjon på ene øyet – må følge med på trykk osv, spørsmål om trykket stiger, og faren for å bli blind. Har holdt seg stabilt, men det var på et tidspunkt det økte litt. Det har vært…hva skal jeg si…

Hun som vi leier av har blitt syk og er på cellegift. 

Kusinen min har fått beskjed og om spredning og har kanskje 6 mnd igjen.

Følelse av at jeg har dårlig tid, jeg er 64.

Føler meg pysete og engsetelig. Et persilleblad. Våkner av minste ting.

De siste dagene skulle vi truffet venner, men har hatt ønske om å være asosial.

I dag tok jeg meg til og med en øl.

Jeg har jo egentlig ingen problemer, men jeg grubler for mye, tar sorgene på forskudd.

Fikk så mange koselige hilsener på bursdagen min. Skulle jeg vært hjemme heller?

Lysblink i synsfeltet på det friske venstre øyet – og muscae volantes.

Lue på hodet ga meg følelse av press ører/hodet.

Ryddet ut gamle ting. Reparerer hele tiden gamle ting.

Mange eksistensielle valg jeg står overfor.

Aivanhov – beskjed fra universet – jeg kan ikke fortsette med eiendomsjobben min. Nå har studert åndvitenskap i mange former, men eiendomsjobben spiser opp all tiden min…det jeg må er å…synge i kor, dans, jeg har Venus i femte hus – det å forskjønne. Nå må jeg utforske Tango, sang. Kanskje problemene med øynene også skal fortelle meg dette.

Det låser seg, dører som låser seg.

Noe som står fast. 

Meditere på lys, fylle på med lys, sende lys av gårde – det har jeg gjort mye av i det siste for å komme ut av det negative og frykten jeg har hatt.

Ekkel drøm – for to dager siden, vi begge to hadde hatt en ekkel drøm – forferdelig guffent sex-greier, akkurat som en ekkel film, noe med halsen som var veldig ekkelt.

Skilt på turen – en som hadde vært pådriver for å få til vernede områder rundt kyststien. Små mennesker på små steder som gjør små ting, forandrer verden. – Ikke hør på propagandaen, ta vare på hverandre. 

Hjulpet en gammel dame med IT.

Øynene – akkurat som jeg har en stein i begge øynene, blepharitt.

Irak

Har vært mye uro for meg helt siden adventstiden. Nabovarsel som kom. De skal bygge ut, men vi føler oss ført bak lyset. De syntes tomten var så flott, vi spleiset på brøyting osv, plutselig skal de bygge ut max, tomannsbolig osv. Tok kontakt med advokat, brukte mye tid på å finne ut av ting. Flere naboer også irritert, felles protest. 

Tre og et halvt år gammel gutt fra Brasil – føler min uro blir misforstått. Julen ble veldig stille. Jeg har sovet veldig mye, jobbet.

NHO – konferansen het Uro. Mye uro og ro.

Datter hjem til jul. 

Kona til broren min leser en del astrologi. For året som kommer nå – det siste kongen sa i talen sin var – ”Er det noe jeg kan hjelpe deg med?” Menneskene kommer til å reagere på det som skjer i verden.

Aiq

Intens tid på mange måter. Nærhet og kjærlighet på den ene siden. Stå alene, på en måte slik at andre burde stilt opp, fortvilet og skuffet, nesten forrådt. Blanding av fortvilelse og kjørlighet. Ro og uro. Har måttet være diplomatisk, forhandler i noen settinger, der jeg har måttet skape ballanse mellom to motsetninger. Sterke kontraster – hjelp dette går galt! Det ordner seg! Det går ikke greit allikevel! En tillit til at ting ordner seg til det beste på alle plan. ”kreftbarometeret” – har blitt et åpent sår. Flere har nevnt sykdom.

Kjent mye på det å finne plass til meg selv og min egen prosess.

Når jeg har blitt spurt som engasjement – føler det vil låse meg på tid som vil gå ut over andre ting.

Har knapt fått seg meg ned. Er jo sånn ofte, men det har vært tempe og tidspress som har føltes intenst. 

Bursdag – to eldste invitert meg ut på latter. Min sønn slet som bare det med å komme frem pga snøvær og barn i barnehage.

Ny nabo for halvannet år siden, felles oppkjørsel. Han har ikke samme bevissthet om at den snøen vi måker vekk må over på den andre siden av veien. Medførte at jeg måtte hakke meg igjennom is. Mye jobb å rette opp i. Jeg koser meg egentlig med måking.

Orden – uorden.

YESOD

Dominus

Først så jeg vitalkrefter fra bakken strømme opp som ståler som ble til gresstrå, og kunne se energien pulsere helt ut i tuppen av hvert grestrå, kom ut som en gresstuss, kom opp som en tulipan, som utfoldet seg, som en time-lapse. 

Et slags press, ikke helt stikking, mer som et press i miltregionen. Ga slipp og forsvant. En slags ørhet bak begge ørene. Fikk bilde av at jeg ble løftet opp etter nakkeskinnet som en kattunge.

Aiq – faller ut for fjerde gang. Er det riten eller maskinen. Har ikke opplevd det før.

Rakel

Pegasus

Hederlighet avler gull.

Ma

Kjerne. Helix-spiral som virvlet opp og ned. En slags metallisk hatt rundt hodet. Satte seg som en slags ufo. En hvit vinge som spredde seg ut over hele himmelen, nordlysaktig. 

Noe mer? Slippe inn lyset, og del lyset.

Da jeg fikk hatten på hodet, så var det som om jeg ikke hadde forbindelse til universet via hodet. Slipp inn lyset!

Pus

Opplevde en veldig sterk kraft som fylte meg, sentrert, forenende, som gikk gjennom alt, en kraft som forener alt og hele verden. Sammen er vi sterke!

Noe mer? Stå i alt med denne kraften i fred og kjærlighet.

Eva

En veldig følelse rundt hjertet, midt i brystet. Sannhet = Kjærlighet.

Noe mer? Tung i brystet, ble full av sorg, lungene, linket til usannhet.

Irak

Tommel mot pekefinger (lunge og tykktarm) – banket enormt i fingertuppene. Klem i brystet.

Begynte å tenke på en lukt på det nye badet – kanskje jeg skal tenke på badet som et rom? Noe som ikke er tett? Badet som rom? Rent – skittent, eliminasjon, mugg og dritt hvis det ikke er tett, lukt.

Aiq

Prøvde mest å fikse maskinen. Hjertet – kondensert, sentrert. To hender som holdt rundt. Haniel. En veldig sentrerthet.

HOD

Ro – Uro

Hals, Hjerte, Lunger, Tykktarm.

Vitalitet, milt.

Lys – fylle på eller gi videre. TA imot og gi videre.

Medfølese for seg selv og andre.

Selvet # Samhold.

BRUDD # FELLESSKAP

Alene # Få støtte fra en gruppe

Slippe taket. Knust glass.

Alt er så forgjengelig. Litt slitsomt!

Følge tegn og intuisjon med HANDLING.

Være ivaretatt på et høyere plan!

Forandring.

Brått og voldsomt. Som når ting knuses. Noe dynamisk og energisk.

HJELPE HVERANDRE. Ta imot hjelp. 

SYKDOM.

Hjertesymptomer.

DENEB

I stjernebildet Svanen, i halen på Steinbukken.

Deneb al  gedi i Stenbukken.

Astronomisk rundt 20 grader vannmannen.

Beneficiance – destructiveness. Liv – død. Happiness – Sorrow.

Hjertet – det sentrale – midt i brystet.

NETZACH

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: