Electra (Star) in Pleiades

Rite 19. Mai 2022.

Snakker om lukter til å begynne med.

Pegasus

Nummenhet i tungespissen, høyre pekefinger.

Vekt som måler hjertehelse.

Møtte opp på jobb, men hadde glemt at jeg hadde F5-dag (fridag).

Bakeren, frokost…

Ned til byen, kjøpe klær til reisen, ta ut penger (minibanken på Gardermoen ute av drift).

Først kan du hjelpe meg i kveld? Så, ”Nå står sykepleier her og presser på…” Trygghetsopphold??!!

Hva er det det lukter her?

Kollega som hadde problemer med strømleverandør til ny adresse.

Mye støt (fra Elbilen)

Turkis og rød himmel etter riten.
Satte klar og tydelig grense for mor etter riten. ”Det går også en grense for hvor mye du kan koste meg rundt på grunn av dine vrangforestillinger. Det du trenger er en øre-nese-hals spesialist.”

Rakel

Temaer man snakker om i forkant…forrige onsdag, veldig var på lukt. Skarp, angssvettetype lukt som var veldig intenst.

”Å være i gruppen”. Deilig å vite jeg skulle hit. Usikkerhet, kanskje savn etter en gruppe jeg kan føle meg hjemme i.

Tips – kunde som gir utrolig mye tips. Praktiske råd, verdifulle tips.

Komme i kontakt…jeg må ta et valg, og så en avgjørelse.

Pus

I ferd med å starte et nytt liv…tror jeg.

Apropos det med å åpne dører, mange meditasjoner med å åpne dører, la ting skje. Hatt en periode der det er mye som skal ordnes. En argentiner skal bo hos oss. Har vært ekstremt kaotisk. Jeg har vært sliten og ikke orket å gjøre noe. Men besøket vårt har vært fleksibel og søt.

Ting flyter, god stemning.

Fluorittengel (”kan reparere DNA”) – synkronisitet med hun som ekspederte! Sover bedre med den i hånden.

Liv – Død: Gammel grandtante, influensa, ble veldig syk,

Mediterer hver dag. Aralim, etc, alt som kan hjelpe. Så jeg tenker at jeg har blitt kjempesterk!

Tørrhet – Fuktighet: Har hatt tør hud, tørre negler.

Haniel

Inne i en sånn skjebneuke ift kolonihagen.

Ballansegang mellom medgang og motgang.

Problemstillingen følger meg, går ikke inn i meditasjonen.

Hvor blir det av spiritualiteten min? Saken klarer ikke å slippe taket i meg.

Å stå i motstand.

Som Rakel var inne på – kjenner på en lengsel etter tilhørighet. Gledet meg til riten.

Svarttrost – påtagelig i min lille kolonihage. Andre har bemerket det. Jeg fikk komme helt innpå og filmet. Spilte av for svarttrosten – kikket på meg intenst, ble forvirret og nærgående.

Sofus

Følt på fred med meg selv. Har vært veldig morsk på jobb, jeg er den sure gamle gubben…haha. Men sjefen synes det er helt greit at jeg har den rollen.

Denne uken, en jeg har pirket mye på, nå har jeg klart å la være…tror jeg får gjøre det på andre måter enn å pirke.

Selv-healing. Kan snakke med sjefen om healing, og han tror på det, og det er det ikke så mange som gjør.

Irak

Sist uke, gått i ørska, feber, tror det er influensa. Hoster, puster nesa…i morgen har det vart en uke. Skulle klippe gresset, hadde ikke krefter, feber opp i 39, feberfri på formiddagen, og så feber igjen på 39. Andre har hatt akkurat det samme, men vet ikke egentlig hva det er. Veldig trøtt. Veldig sliten før det brøt ut. Dette året har jeg vært veldig vært ofte forkjølet. Er det bra eller ikke bra? Men jeg kommer jo over det?! Håper det er en renselse.

Savner fellesskapet mellom ritene. Føler de rundt meg krever mye av meg og forventer meg. Nå har det blitt slik at jeg griner litt. Savner faren min, for han pleide å trøste meg. Det blir vel sommer i år også. Blir nesten litt ”lam” av alt som skjer, Putin, Ukraina…Vedum som finansminister…er det Støre som vil ha noen som ikke er så flink i rollen sin? Vi må være forsiktige så vi ikke mister friheten vår, og da må vi være flinke å snakke om andre ting.

Svarttrost veldig aktiv. Mobilopptak.

Utenfor – kan trøste noen med, har jo barn som kommer med at jeg ikke kan komme med illuminati. ”Lurt å være den dummeste i rommet”. Ballanse – blod, helt, helt forkastelig å bruke alt det jernet på våpen.

Dominus

Kom akkurat ut av dusjen da dere snakket om lukt og renselse og slikt. Minte meg på at siste uken, som om det har kommet en ny lukt hos meg, kroppslukt, som jeg ikke får bort. Åh nei, der er lukten igjen!! Nå må jeg skrubbe meg!!! Lukter det fortsatt? Ja, det gjør det. Mer som gammelt vann, litt søtlig lukt. Helt nytt siste uken. Mye snakk om grupper og dynamikken der. Kjenner meg igjen i det. Spesielt for meg så har det vært flere ganger, fra flere hold, vært en greie med kommunikasjonen, ting som har blitt kommunisert til meg, som jeg har følt meg inkludert, takknemlig, hensynstagende for meg, velkommen i gruppen i settingen. Når jeg har gått inn i settingen, så har jeg innsett at det var ikke sånn ment. Har lagt for mye godvilje inn hos den andre part. Det var en større avstand enn jeg antok.

(Avbrytelse på grunn av en ny  person som ankommer, med hund).

Det har blitt en reality-check (avbrytelseift…måtte stoppe opp og reflektere over den nye situasjonen, for å skifte perspektiv på omstendighetene. Jeg har blitt stående stille slik at det har blitt kommentert før vi har gått videre. Fått noen slike fra flere hold. Mest karakterisktisk ift gruppedynamikk. Kjenner meg igjen i det å føle det vanskelig å finne gode grupper eller tilhørighet noe sted. Livet blir bare særere og særere.

(Du begynner å bli en gammel mann!!)

Eva

Dreid seg om liv og død. Venninne fra Malaga med døende mor. Lillesøsteren, vi gikk på samme skole i Spania, hun har vært en vellyket person, kunstnerisk, IT, høye idealer, hjernesvulst for et år siden – nå blir hun begravet på mandag. Og hun hadde absolutt ikke lyst til å dø. Søsteren vært veldig støttende. Midt oppi dette, konflikt med broren. Derfor bor hun hos meg og ikke med familien. Håper tiden leger alle sår. Men vi har funnet mer sammen som venninner, i og med at hun har bodd hos meg. Kommer sikkert til å besøke henne i Malaga. Kjenner igjen det med å selge et fantastisk koselig sted med eget kildevann osv. Men det blir for mye å passe på. Tenker at det er et nytt kapittel i Spania, ikke eie så mye. Kjøpt ny bil, nr 22 på skiltet, samme som båten.

Hele tiden i tvil om jeg gjør det riktige. Ba om kvelden om en drøm som skulle si meg noe. Husket en drøm om morgenen – en urskive oppe i himmelen, ble dratt opp. Kanskje jeg ikke har så mye tid  igjen jeg heller?! Jeg går jo på astrologiskole, som et urverk i himmelen. Men det var viktig for meg å gå der, for det løfter meg opp. Ikke kaste bort tiden!! Vikler meg ut av ting (eiendommen i byen). Synkronisitet!

Fuglesang – tema i går å høre på fuglesang.

Nytt datasystem…tidstyver! Føler veldig på det. Dyrt og tidkrevende.

PC’en går tom for strøm hvert øyeblikk…ringer Rakel på riten.

Stella

Travel dag. Bil på service, på jobb, mye på jobb, hente bilen, sønner. Trøtt etter dette. Sjauing i hagen. Pusser opp på hytta. Mannen dårlig rygg, mye som faller på meg. Byggestøv – bihuler og forkjølelsessymptomer. Nysing og tetthet, selv etter jeg har kommet hjem. Forkjølelse? Reaksjon på støvhet? Føler meg i god form, i ballanse. Uvant. Føler jeg har bedre selvfølelse. Fornøyd med prosjekter på jobben. Vi får til ting. Bra å få inn en kompetent person.

Mye sosialt i det siste. Uvant. Merker at vi ikke har vært sammen på lenge. Ulike venninne/venner-grupper. Usikker på hva man skal si. Noe som blir sagt litt for mye rett ut. Merker etterpå at det var kanskje ikke helt måten, eller tiden eller stedet.

Gammelt vennskap som har blitt blåst nytt liv i. Invitert i 60-års dag. Plutselig kom ting opp igjen. Redd for at jeg ikke skal få nok tid for meg selv.

I dag fikk jeg Donald kul i pannen, gikk på en jernrive. Tårene bare spratt. Ble litt oppgitt.

Rar følelse i tunga. Akkurat som om jeg har brent meg.

Tørr hud på henda.

Asi

Tenke før jeg gjør noe! Jeg er veldig i tvil på hva jeg skal si. Hvordan folk mottar ting som blir sagt. Møtt mye aggresjon fra andre. Mange har vært innestengt og alene. Vært mye motstand. Nærtagende mennesker. På grunn av Corona? Slitsom for meg å være sosial, føler alt jeg sier blir feil. Jeg er en veldig sosial person. Liker å bli kjent med nye mennesker hele tiden. Liker å være med mennesker hele tiden. Men et lite sjokk å møte den negativiteten fra folk. Tenker mye på hva jeg skal si og gjøre. Fortsatt ikke fått Corona! På jobben, jente fra Ungarn, jeg er glad når hun er glad, for når hun ikke er glad, så kan jeg ikke være glad!

Ma

Handlet mye om kontraster. Det har vært veldig svart-hvitt. Ekstremer. Plutselig skulle alle ha det som var Rødt (jobber i butikk). Samme med temperament. Personer rundt meg – veldig tydelig eller veldig lavmælt. Store kontraster. Svarttrosten har vært veldig til stede. Bjørnen. Tenker at essensen er ballanse. Problemer med tørr hud. Tørr hud på hendene. Smerter. Stikker meg hele tiden på torner. Mangel på fuktighet. Plantene har også vært tørre!

Organ – hjerte, blod.

Grenseoverskridende – enten seksuelt eller…uten respekt. Kunder står nærmest over meg, skjeller meg ut. Føler jeg har vært uthult, kraftløs, selvfølelsen som om borte – fremmed tilstand for meg i arbeidet mitt. Dealet ift bosituasjonen som jeg nå begynner å få tak på. Store kontraster som er ute og går. Skal jeg få solgt et idyllisk sted, eller utvikle det til noe mer. Lønnetrær.

Ballanse.

Veldig kontakt med moren min.

Tørrhet. Fokus på vann.

Aiq

Blanding av sorg og glede. Gleden over å være til nytte for de gamle – min far. Sorg over familiemedlemmers smerte som jeg har kjent på når de har hatt det vondt. Kjent på tilstedeværelsen av min mor – sorg, glede, god følelse. Begge døtre skarpe magesmerter. Noe de hadde spist? Behandle dem.

Hatt behov for mer søvn enn jeg har fått. Prøvd å få lagt meg tidligere.

Aksept for menneskers tilkortkommenhet.

Valgte å trekke meg fra styret i Steinerskolen. Nytt styremedlem en god ressurs.

Lukt. Kompostproblemer.

Få tips. I dag før jeg skulle dra, min datter sa i bilen at hun ønsket at hun hadde skrevet ned alle eventyr og gode tips jeg hadde fortalt henne. Lønn var oppe i min bevissthet.

Tørrhet – finn, tanker, regnvann.

Nå har jeg både regnvann, borevann og kommunalt vann. Vært mer driftig ute med grønnsaker. Laget to potettønner. Mine foreldre var de som grunnla permakultur i Norge. Har vært interessert i det. Resirkulering!

Kjernen, slik jeg har opplevd det, vet ikke om det er riktig, men en tematikk mellom – digital/kontroll/kvalitetssikret/system – analog/organisk/frihet/potensialet få vokse frem. Byråkrati kontra synerki. Har også sett hvordan den digitale verden ”spiser” vår bevissthet, og hvordan tid er den viktigste ressursen. Dukket opp i flere sammenhenger. Hvordan elektrisiteten er begynnelsen på dette. Det tar tiden og bevisstheten vår.

I dag måtte jeg komme meg à jour med mailer, 3-4 dager siden jeg sjekket mail sist.

YESOD

Rakel

Velsignelseskor. Trapp oppover og lys. Forskjellige bilder, glimt – assosiasjonsverden. Sammenheng mellom bildene og hva de skulle fortelle. Speilnevroner. Barna har lekt mye hermegåsa. Forskjellige assosiasjoner til speil.

Svimmel.

En grotte – hoftene og skjellettet. Tidevannet. (Sønn, historie, skjellett). Hang meg opp i en krok i korsryggen.

Hva skulle hverdagsglimtene fortelle meg?

Pus

Bølgende, lysende …ulmende…noe som ulmer, noe som er vanskelig å få tak i (meningen?). Men noe er der. Stille. Lyder ute. Helt stille.

Som om jeg ikke får nok luft.

Kjærlighet. Nesten som en slags masse av kjærlighet. Som du kunne strekke deg opp og inn i, og være en del av denne massen. En eksistens på en måte, en væren som bare er kjærlighet, som man kan komme i kontakt med og bli det selv.

Noe mer? Elsk din neste!

Haniel

Overalt og ingen steder. Dematerialisert. Fløt rundt som energi. Du Har vært ivaretatt, du Er ivaretatt, og du blir ivaretatt. Du er en del av noe som er større. Fikk opp bilder av ikonene mine. Jakobsstigen. Vært på en utrolig deilig reise. Deilig å være ivaretatt. Morskjærlighet.

Sofus

God energi. Ute og fløt. Hadde med meg lysende striper, ikke bare en, bølger. Holdt på med det lenge. Var i et lys, og det var jo fint. Kom opp mange små bilder, men de ble borte for meg. Husker ikke hva det var. Kom en kollega og ville sitte ved siden av meg…litt mor for ham også.

Irak

Mye lyd inn på linjen.

Så et mønster, som et dobbeltfjes, militært. Grå-grønt-svart. Rart symbol som var som murstein…noe i midten, SS-lignende. Ikke noe godt – kantete, hardt, ikke noe varme.

Dominus

Gikk raskt fra refleksjon rundt ærlighet, sårbarhet, til bare å gi fullstendig slipp…forsvant i mørket, ansikt til ansikt med det som minner om et sort hull – som pulserte eller pustet, inn og ut, så ut som en sort smultring med forskjellige grader av sort. For hver pulsering følte jeg det pustet liv i meg og gjorde meg vital, som om det pustet liv i meg rett og slett. For hver innpust eller hva for dette hullet, følte jeg bevisstheten min ble dratt inn i det, eller mot det, at jeg ga helt og fullstendig slipp på meg selv. Kom nærmere det å være fullstendig i ett med alt. Men begge deler var veldig i en ren væren. Ikke noen bevisst tanke om det. Kjente igjen det Haniel beskrev da det ble spurt om det var noe mer? Hvor har jeg vært?? Måtte tenke igjennom opplevelsen…som om en ren Livskraft, helt grunnleggende i min livsgnist. Alt av emosjoner var borte. Måtte bruke tid på å hente meg tilbake igjen.

Eva

På slutten kjente jeg på trygghet og kjærlighet. Alt er såre vel. Veldig mye kjærlighet.

Stella

Mye lyd. Som om jeg satt på hytta i regnet. Kom ingen vei. Dyp avslapping i regnet. Må jo komme noe mer?! Var ikke klar for å ta imot noe mer.

Pegasus

Mye bakgrunnsstøy. Pass.

Ma

Begynte i en rolig, helt svart energi. Det var mørkt, men det var ro. En slags grønn energi, krøp horisontalt. Grønn elv. Fløt horisontalt. Åpnet seg mer, lys ned. Blandet seg med…syrlig grønt. Alt var rolig. Inn i en grotte. Placenta – inne i en livmor. Omfavnelse. Emerald.

Noe mer? Falt ned en linje, horisontalt, far var på høyre, mor på venstre, barnet i midten. Potensial.

Aiq

Et hult ansikt. Det var en hel figur. Hår og omriss. Grotte. Mor. Rødlig skikkelse. Rødt og mørkt. Ekstremt moderlig, ekstremt omsorgsfullt. Godt å kjenne på. Noe turkist som forsøkte å komme igjennom. Plutselig stod det en Neptunaktig figur, sint, bestemt, sånn skal det være!

Den himmelske Mor # Den himmelske Far. Midt imellom dem var det en klump, mineralsk, avleiringer, noe jerngreier. (Jern – 26 – gudstallet i QBLH, stjerner har ofte en jernkjerne, jern er midpunktet blant alle grunnstoffer. Grunnstoffet som står midt imellom fisjon og fusjon. Jamfør livsenergi og kraft. Tønnene jeg fikk tak i er rustrøde, kan minne om størknet blod. Pasient som blødde fra endetarmen. Blodet er bærer av jeget. Der din bevissthet er, der går blodet. (Adam – aleph i blodet).

Noe mer? Indre styrke!

Hod

Resirkulering.

Tørr hud.

Svarttrost.

Tørrhet – Fuktighet

Gode råd og tips.

Datatidstyv.

Digital forurensning.

Digital – Analog

Strukturert – Organisk

Moderlig, kjærlig, omsorgsfullt.

Den Himmelske Mor # Den Himmelske Far.

Bestemthet, tydelighet, skarpt.

Flyt # Motstand.

Rødt – Grønt

Potensialet i barnet.

Store kontraster/polariteter.

Svart – Hvitt

Speil – bilder.

Grotter, noe omhyllende, placenta.

Tid

Rustrødt.

Turkis

Blod

Jern

Liv – Død

Blodsutgytelse – Aleph i blodet

Hjerte

Blødning fra rektum (rødt, kundalinikraft)

Akash (Se opp, bøy deg ned for opprettholderen av all form – ved soloppgang, midt på dagen, soldnedgang).

Sender – Mottaker

Kontakt – Ikke kontakt

Ny begynnelse.

Strøm og lading.

Synkront – FHI ut med anbefalinger om skjermtid (Redusere skjermbruk, ingenting for barn under to år).

Minibank- sammenbrudd.

STJERNEN VI HAR HATT I DAG ER – ELEKTRA.

På 28 grader.

Måtte slette ”opprinnelig” stjerne, fordi ”Elektra” var nærmere.

Satt opp helt nøyaktig den graden solen og månen står på, den dagen vi har riten. Det har blitt der solen er. Det punktet på himmelen i forhold til oss.

Elektra er en stjerne i Pleiadene.

I den greske mytologien er Elektra en av de forsvunne søstre.

https://www.astromcouncil.com/single-post/2017/07/30/List-of-Fixed-Stars-and-Degrees

29°58 Taurus – Pleiades (The Seven Sisters): Accidents, blindness, violence, homosexuality, feminine power. Unfortunate; Constellation of 7 stars (refer Alcyone)

https://www.astrotheme.com/the_360_symbolic_degrees.php

28° Taurus

Janduz interpretation, rewritten by Astrotheme

“A mighty man holding a whip pushes two enchained slaves before him. He is followed by a wild woman who pulls a billy goat by its horns.”

Tyrannical, selfish, and fanatic character. There is a strong propensity for debauchery and sexual perversions. One imposes one’s narrow-minded ideas to members of the family, friends, and employees, which arouses much hatred. Sooner or later, slaves are freed, and the despot is overthrown. If in the natal chart, the Moon is waxing and in conjunction with this degree, the constellation of the Pleiades promises high social status, fame, and honours, but it also warns against accidents affecting the face, impaired sight, or violent death.

TAURUS 28

A man making candles out of beeswax.

The sweetness is in the returning to those sacred places always known and now being at ease there. The natural man strips away false layers and finds somebody underneath who is poignantly familiar and resonantly true. The search, the quest, the process. The intricate, extended process. For everything depends upon entering the process and giving yourself over to the master-craftsman-hands of the Creator Beings. You are simply a seed blown by the wind, and to become this completely is blissful fruition inwardly smiled into being.

http://www.mindfire.ca/An%20Astrological%20Mandala/An%20Astrological%20Mandala%20-%20Taurus%2016-30.htm

PHASE 58 (TAURUS 28°): A WOMAN, PAST HER “CHANGE OF LIFE,” EXPERIENCES A NEW LOVE.  

KEYNOTE: Man’s capacity to rise in consciousness and feelings above biological limitations.

After having stated the youthful and the aged approach of the human individual to the use of what his culture has brought to him, the symbolism stresses man’s capacity to rise above the limitations which both biological nature and the “normal” social pattern of behavior have tried to impose on him. As in many of the preceding symbols, a “woman” is pictured, because at this early stage of the cyclic process the individual consciousness still has a receptive or “feminine” polarity — as was indicated in the very first symbol of the entire cycle (Aries 1°).

Whenever this third stage of the twelfth sequence is brought to a person’s consciousness, the indication is that he or she should freely open his or her mind to the possibility of always new REBEGINNINGS. Ideally, the new beginning should imply a more mature response to the new possibility of experience.

Les mer

https://en.wikipedia.org/wiki/Electra_(star)

NETZACH

Pust dypt og rolig. Pleiadene ser nesten ut som en mini-karsvogn med stjerner som går i blåturkise toner. Og Elektra er en stjerne som svinger i lysstyrke, pulserer litt. To stjerner som svinger rundt hverandre tror jeg. Så vi har en spenning i Elekra – sort-hvitt, sterke kontraster, maskulint-feminint, de sterkeste spenninger som er i Universet. Mellom det nedbrytende og det oppbyggende.
Elektra
står der,som jernet, mellom konstruksjon og destruksjon. Mellom det å gå i oppløsning og forsvinne i ett med urskaperkraften, eller det å danne en form eller struktur som er fast og stabil. Hvordan det å være stabil, men samtidig rigid, avskjermet, avlåst, materiell, formet og fiksert – eller det å gi seg hen til den kosmiske mor, føle seg fullstendig ivaretatt, kunne slippe seg selv, og jeg’et og alt, og gå i oppløsning i en trygg havn. Det er kontrasten mellom den indre og den ytre verden. Mellom den åndelige og den materielle. Eller kanskje enda mer presist – mellom den åndelige og den virtuelle. Den virtuelle som spiser vår tid, spiser oss opp, og fjerner oss fra skaperkraften. Og det indre livet som revitaliserer oss og gir oss energi, beånder oss og beliver oss. Akkurat som Gud skapte mennesket i sitt bilde for å se seg selv, så skaper mennesket maskinen i sitt bilde. Til slutt vil vi skape en maskin som er så likt mennesket at vi kan se oss selv, slik Gud ser seg selv i sitt speilbilde – mennesket. Men mennesket er også det som er lengst vekk fra Gud – lengst og mest adskilt fordi vi har et Jeg, en individualitet, noe helt unikt og helt separat, som har en fri vilje. Og det er også det som skremmer oss mest med å skape roboter – vil de kunne få en så stor grad av autonomi, vil humanoiden bli vår fiende? Her ser vi hvordan Elektra berører ballansen mellom Jeg og gruppen jeg er i. Jeg, min helhet – og den større helhet jeg tilhører. Kjenn Elektra sin tilstedeværelse, hvordan den hjelper deg å komme i kontakt med den skaperkraften som har skapt nettopp deg, som hele tiden hele tiden opprettholder skapelsen av deg, som hele tiden arbeider for å revitalisere deg, illuminere deg, gi deg en åndelig vekst. Elektra hjelper deg til å løsrive deg gjennom å gå i oppløsning fra de faste, fengslende, bindende, fikserende kreftene i Universet. De virker der på sine tilsynelatende uskyldige og skjulte måter  – de byråkratiske krefter som lager planer og skjemaer som alle må følge. Når Europa fulgte Bologna konvensjonen og alle skulle ha en Bachelor grad, så en Master og så en Doktorgrad. Den frie impuls blir da drept. Det finnes masse mennesker i dag med fantastisk realkompentanse, men som ikke har en grad, som ikke kan defineres på et papir. De får ikke lov til å undervise selv om de er fantastiske lærere. De får ikke lov til å behandle mennesker, de får ikke lov til å gå inn i psykologilignende yrker som de kunne vært utmerket til. Men de får ikke lov fordi de ikke har utdannelsen til det. De er ikke i et ruteark. De er levende, og kanskje unikt verdifulle. Denne spaltingen er det Elektra hjelper oss med. Den hjelper oss å se hva som er det egentlige levende. Den hjelper oss til å realisere vårt individuell potensial…den gnisten av det guddommelige som vi har fått i våre hender, og som vi skal ivareta på en moderlig måte, og skal beskytte med en faderlig styrke. Elektra gir oss en ny fødsel. På samme måte som Jesu blod ga menneskeheten en ny fødsel, en ny mulighet. Elektra gir oss muligheten til en restart, til igjen å komme i kontakt med den moderlige kraften i Universet som beskytter oss og som tar vare på vår individuelle prosess. Men også den faderlige kraften som setter ned foten bestemt – Nei! Dette er ikke meg. Nei, dette vil jeg ikke! Kjenn disse moderlige og faderlige kreftene, tilsynelatende uforenelige, men som finner sin ballanse i deg. Den ballansen som er der når du møter din indre partner, din anima og animus, og du blir født på ny. Kjenn hvordan Elektra re-forbinder deg med kilden, forbinder deg med det lyset som hele tiden strømmer frem innenifra. Den kjærligheten som hele tiden strømmer innenfra i deg. Den livskraften som strømmer fram innenifra, i deg. Et indre lys, en indre kjærlighet, og et indre lys som blir utfordret av det kunstige lys utenifra, det elektriske datalyset, som blir utfordret av den kunstige kjærligheten, i hallelujalignende stemninger, i grupper av mennesker, og som blir forstyrret av de kreftene som ødelegger livskraften i deg, gjennom dødskrefter. Elektra er veldig samstemt med det Jorden ønsker akkurat nå. Jordens hjerte av Jern, er et kjærlighetens hjerte, et Aleph som ligger der fastlåst, i Zaddik, en Aleph som ligger i Final Zaddik (en i 900), det kosmiske frøet. Elektra får deg i kontakt med ditt kosmiske frø, kilden til , alt som er deg, og jordens kosmiske frø, som akkurat nå sier – nå holder det! Vi kan ikke vente lenger, nå må dere mennesker dras opp etter hårene, dere må endre dere, dere må samstemme dere med det som egentlig var meningen. Kjenn på denne merkelige blandingen i Elektra av kraft, styrke og maskulinitet, samtidig med den trygge, kjærlige omsorgen. Du ble ivaretatt, du er ivaretatt, du blir ivaretatt. En morderlig ivaretakelse, som har et hulrom for å gi plass til deg. Og en maskulin kraft og styrke, en viljeskraft, så du skal slippe å gå omveier, men gå den rake veien. Vi takker deg, Elektra, for din tilstedeværelse!!

TIPHARETH

Elektra x 3 x 3

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: