Hadar, Agena, Beta Centauri

Rite torsdag 18. November 2021

Aiolos

En spennende tid, nesten for spennende. Leser Knausgaard, går tilbake til russike forskere som trodde de kunne gjenopplive de døde. Venner av Dostojevski holdt på med det. Midt oppi det, oldemor fra bærum, tilbake til 1600-tallet, alle menneskene som har levd før oss, som vi må hedre. Han på en måte sammen. Geologien i Oslo, jeg bor egentlig på et lite fjell, Sinsen gård, Grefsenkollen, vulkaner, alt vi består av som er litt større enn her og nå har jeg vært opptatt av. Veldig søtsug.

Opplevde at folk stoppet opp og så på solnedgangen på Torshov.

Rakel

Håndverker i kjelleren. Skal rive vegger og tak og sette opp nye. Vanskelig å holde oversikt over arbeidene og økonomi. Problemer med å ha tillit til at dette går bra. Må si ifra om forskjellige ting. Akkurat nå…Sola i skorpionen, ascendant…jeg er så preget av ting er i det skjulte. Jeg blir mistenksom…litt skorpion skyggeside. Trygghet kontra utrygghet har vært tema. Vaskemani i stad. Mye sykdom, forkjølelser hos barna. Tatt det med ro selv. Hadde medarbeidersamtale…julebord…lyst til å holde tale, liker sjefen godt, gi noe tilbake.

Ringer som falt ned….pussig…

Hvordan jeg tolker ting rundt meg…mistenksom…kan bli negativt.

Dominus

Rolig periode. Innefølelse, behov for stillhet. Opp og ned med temperatur. Blir lett varm og kald i kroppen. Tematikk rundt ressurser fra fortiden. Foreldre tok med gamle ting som jeg trenger. Noen dype samtaler med andre som belyste indre ressurser og ting fra fortiden på godt og på vondt. Spist ganske lite, men blir raskt veldig mett. Sovet lite, mindre enn vanlig, og det har gått overraskende bra. Merkelige lyder her hjemme og andre steder, som jeg ikke har funnet forklaring på. Vaskesjau.

Haniel

Jeg har vært veldig opptatt av fødsler. Fysiske og i overført betydning. Nødvendigheten av å legge ting bak seg, prioritere på nytt. Plass til å vokse. Vedkommende skilte seg for å kunne vokse. Meditasjoner – fikk et dikt frem (Karin Boje): Ja visst gjør det ondt når knopper brister, varfør skulle annars våren tveka? Vondt for det som vokser, og det som stenger…

Vaskemodus utenom det vanlige.

Tillit til det som skjer.

Pus

Ute av kontroll. Fullstendig ute av kontroll. Og like glad, men litt bekymret når det går ut over andre. Tillit og unnskylding. Trygghet og utrygghet.

Litt bekymret for at det flyter litt for mye over.

Meditasjonene har handlet om å styrke troen på meg selv, kontakt med sjelen, tillit til at alt ordner seg. Bare mitt kontrollbehov, eller mitt mønster som blir truet, ifm kontroll. Gir seg utslag i ting jeg har sluttet å gjøre fordi jeg tenker at det ikke er så nøye. Gjelder å finne ballansen. Skjer masse. Trofast mot mine meditasjoner, og lar dem bestemme hvordan jeg har det. Spent fremover. Jeg er mer spent enn redd. Har ikke mulighet til å innfri de kravene som stilles til meg. Det blir som det blir, alt blir såre vel. Synes det ligner på forrige rite.

Sover litt bedre. Er det fordi jeg kontroller litt mindre? Jeg bare lurer.

Dyp ro og opplevelse av væren, som forrige rite.

Pegasus

Dårligere nattesøvn

Syk – luftveisinfeksjon. Bevisst på hjertet.

Spist mindre siste dager.

Siste dager dreid seg om å få installert svigermor på sykehjem. Glad energi, veldig god flyt, alle liker svigermor. Kjærlighet og forbruk.

Inner engineering. Kontakten med den indre verden kan helbrede mye. ”Vår største frykt er å å være enormt kraftfulle” – Nelson Mandela.

To i vennegjengen har mistet sin mor siste dager.

Eva

Vanskelig å søke opp e-poster. Følelse av å miste kontrollen. Inkasso. Mye datatrøbbel. Bøker har blitt levert tilbake uten at jeg har fått varsel om at den har kommet. Last ned post-appen…mye tull, pakker sendt videre. Går og venter og venter….

Veldige polariseringer angående Covid. Helt merkelig hva som kommer frem i nyhetene og ikke.

Trygghet, utrygghet. Sliten. Poser rundt øynene. Føler jeg trenger ferie. Kanskje innvilge meg ferie neste uke? Veldig lyst på vin og sjokolade, har det med å gjøre at jeg ikke får orden på tilbudene?

Ulyder.

Vil skrelle bort alt unødvendig.

Aiq

Følelse av at ting står på pause. Helt siden begravelsen av min mor. Også samfunnet med Corona. Alt står bare og venter i stor grad. Hadde et nytt Urinsyregiktanfall. Tror fødsler likestillles! Verst om nettene, satt meg opp, lest noe, spilt gitar, tittet utover, 3-4 runder per natt. Mange netter hvor jeg har sovet lite, men har gått greit. Nå har jeg endelig, etter 4-5 anfall de siste årene, har jeg endelig bestilt medisin til meg selv. Småkvalme, småsulten, uten å vite hva jeg har lyst på er jeg usikker på. Sug etter vin eller sjokolade, men har ikke rørt det (ikke lurt å få i seg fruktose eller puriner). Tenkt mye på å skrelle bort begreper. Meditasjonene har vært en hvilen i kjernen. Være i ren væren har vært sentralt.

Slekt har vært oppe på ulike måter. Min mors tilstedeværelse har endret seg mye underveis. Fra distansert, til dyp fredfull,

….

Frossenhet ifm smertene.

Spist lite/små porsjoner. Ett måltid om dagen.

Irak

Mye syke unger, syk selv.

Tett nese, tette bihuler.

Datter fikk grus over bilen sin fra lastebil inne i tunnel. Nervøs for å ta kontakt, men tror det ordner seg.


YESOD

Aiolos

En kongleform, over til hvis silke, Isadora Duncan som danset med hvit silke, hvite kronblader.

Rakel

Til slutt, et bilde av en løve som prøvde å sette seg eller lete etter halen sin. Tussi i Ole brum som lette etter halen sin. Bilde av hodelykt som lette i mørket. En følelse av forvirring og uro. ”Stille før Stormen” som ble sagt på jobben i dag.

Dominus

Bena var tunge. Veldig tungt fra hoften og nedover. Resten var lett i forhold.

En klar krystallkule som brant i mørket.

Haniel

En stemme som sa – Gi oss tillit og la oss se hva som skjer. Henga meg fullstendig. Havnet i et interstellart rom, stjernetåke, nebula, alt var bare kjærlighet og omsorg. Vi kommuniserte mentalt og telepatisk. Det var bare helt nydelig.

”Nå har du fått oppleve tillit”. Ja!

Pus

Lyssky. Måtte dytte ned lokket på laptopen, ville ha det mørkt.

En chat som jeg hadde med en venninne i dag – takket for at jeg lyste opp i en mørk tid. Da svarte jeg at når det er så mye kjærlighet, er mørket bare godt. Dyp indre ro. Bare bli der. Ikke gå noe sted. Tålmodighet. Stole på at du er der du skal være. Tåmodigheten ligger også i roen.

Det er når jeg er i den roen, at det åndelige får plass. Får ikke noe uten den roen.

”Dette er det eneste som er riktig.” Alt annet følger det.

Pegasus

Pass

Eva

Indre ro. Klødde i høyre øre. Fra høyre hofte og nedover, en sensasjon.

Alt er såre vel, trygghet.

Aiq

Noe i sort-hvitt, tegning, men levende, en sinuskurve, flere kurver med parallelle linjer, 3-4 stykker, strålte fine stråler fra senteret, tvers igjennom alle. Ga ikke noe mening. Tenkte at jeg ikke bare kunne sitte og se på dette. Kjente på kvalme og sultfølelse.

Tilbake til synet – den innerste folden, der var det helt mørkt, ingenting, opplevdes som det ”fysiske”. Strålte. Kommer det innenifra? Utenifra? Tanker siste perioden – prøve å formulere i så korte ordelag som mulig, Steiners filosofi.

Hva er det jeg ser? Hva er det jeg bevitner?

Konstatert en femte aggregattilstand i fysikken, og at det kanskje utgjør kjernen i de store planetene, og kanskje det kan forklare annerledes fysikk.

Saturn…den indre ild som avgjør hvor lenge vi lever. Denne kontrasten mellom en kjerne som var mørk og ikke inneholdt noenting. Kulen som jeg så var EKSTREMT intens, mer enn kokte. Sto stille uten å ekspandere. Den indre kjernen som ståler gjennom alt?!

”Den indre kjernen”.

Strålingen var rundt den indre kjernen.

 • LAGT TIL ETTERPÅ FRA STELLA PÅ MAIL:
  Store emosjonelle svingninger.
 •  Følelse av utilstrekkelighet, samt å «dumme meg ut» i jobbsammenhenger, 
 • ikke mestre det å formidle, dårlig tid gav en lite forberedt og rotete presentasjon,
 • Gjøre feil valg, være veldig frustrert etterpå. Tenke intenst på hvordan ting kan gjøres om og rettes opp. Blir veldig sliten av å nitenke. 
 • Kjenner at jegforvirrer meg selv, og andre,
 • Ville vekk og ut av byen, ønsker meg ro og stilletid. Sove mye. 
 • Plutselig dukker løsninger på utfordringer opp for meg, og jeg føler lettelse og lykke, og at jeg er kreativ. Kroppen slapper av og jeg er fornøyd med utfallet av noe som føltes håpløst.
 • Glede og lykkefølelse: Føle meg heldig og ivaretatt. Noen er der for meg og hjelper meg.
 •  Elsker mørket og stjernehimmelen. Gå alene innover fjellet etter mørkets frembrudd med hodelykt og puste inn frisk vinterluft.
 • Føle meg sterk og klar til sinns!

HOD

Kontrast mellom sentrering og kaos/manglende tillig/forvirring.

Dyp ro.

I kjernen.

Kjernen.

Sug etter noe.

Ikke lyst på mat, fort mett.

Temperatur

Varme – Kulde.

Tillit – Mistillit

Inkludering – Ekskludering

Vasking. Vaskedilla.

Lite søvn/dårlig søvn.

Fullmåneformørkelse i natt.

Mørket er kjernen, og så kommer lyset rundt?

Mørke – Lys – to sider av samme sak?

Gi ROM i tillit.

Generasjoner.

I mørket kan du skjule mye, i din fulle kraft er du fullt transparent.

Konklusjonene, definisjonene som dreper – kontra det frie liv som realiseres naturlig i tillit.

Anoreksi – Bulimi, Saturn – Måne, Kontroll – Behov.

Utstråling

Riten torsdag 28. November 2021 er:

AGENA / HADAR /Beta Centauri/ Centaurus

https://astrologyking.com/fixed-star-agena/

Se også
https://www.space.com/22961-hadar.html

Beta Centauri, also known as Hadar or Agena, is the “knee of the Centaur.” (Image credit: Starry Night Education). Hadar (also known as Agena) is a star that is visible from the Southern Hemisphere. It is the second-brightest star in the constellation Centaurus — another name for it is Beta Centauri — and the 10th brightest star in Earth’s night sky.

Like many bright stars, however, appearances are not everything: Hadar is actually a group of three stars. Hadar itself is a pair of twin B-class stars, while 210 Earth-sun distances away lies Hadar-B.

Both of Hadar’s stars are expected to go supernova one day, but their sizes are not precisely known. The other possible fate for them is to fade into large white dwarfs once they finish burning all the fuel available.

Fixed star Agena, Beta Centauri, is a 0.61 magnitude trinary star system situated on the left front knee of Centaur, Centaurus Constellation. The traditional name Agena comes from Latin words for the knee. It is sometimes called Hadar, from the Arabic word حضار which means to be present, or settled, civilized area.

Hadar –  Heberaisk, roten er Hod, det som stråler – lyd/ekko. Herlighet, utstrålinger, ornament. Men kan også bety det indre kammeret, det lukkede rommet.
Heh – Daleth – Resh – Døren mellom pustende åndsliv og det individualiserte åndsfrøet. Spenningen: Strukturelt – Eksistensielt

TWO MEANINGS OF HADAR

The verb חדר (hadar) means to surround. Noun חדר (heder) refers to an inner chamber, a secluded and safe place.

The verb הדר (hadar) means to honor, adorn or glorify. Noun הדר (heder) means splendor or glory. Noun הדר (hadar) means ornament, splendor or honor. Noun הדרה (hadara) means adornment or glory.

23°48 Scorpio – Agena: Good health, high morals, disillusion through love, success with the masses. Fortunate; Venus/ Jupiter

A doctor experimenting on himself with new drugs.

The analytical disposition carried to its furthest extreme. Life itself is barely valued. Individual survival is no issue. What counts is the truth, but sometimes it is a strange truth. A little bit too skeletal and stark and surreal to be a basis for ongoing life. In touch with dark truths, and at times abandoned to the power of death currents of a negative kind. Magnetically attracted to decadent thinking and distorted worlds. Supercharged with an almost random desire to find out what is in there. Clinical, quasi-objective, and piercing. You feel a great need to wake up out of the trance of fate and of darkness to learn to feel again, to have things matter, to have life prevail, and to return to yourself as a sentient being who deserves to be here free and clear.

AN X-RAY PHOTOGRAPH.

KEYNOTE: The capacity to acquire a knowledge of the structural factors in all existence.

The true philosopher is able to grasp and significantly evaluate what underlies all manifestations of life. His mind’s eye penetrates through the superficialities of existence and perceives the framework that gives an at least relatively permanent “form” to all organized systems. Thus if the structure is weak, deformed by persistent strain, or unbalanced, the basic causes of outer disturbances and dis-ease can be discovered.

This symbol concludes the forty-seventh five-fold sequence. It gives an added dimension to the preceding four. For instance, it provides the conscience of the individual who refuses to obey his society with a depth-understanding of what is wrong in the situation he faces (Covid…Koronapass…). Beyond the powerful feeling quality of “peak experiences,” the mind can understand the great Principles of which they were the manifestations. This is STRUCTURAL KNOWLEDGE in contrast to existential knowledge.

NETZACH

Slipp taket i det materielle.

Kjenn hvordan vi står samlet, på en måte som er dypere enn hverdagene våre. Som et ritetre som går tilbake mange år, for mange av oss som sjeler gjennom flere liv. Og vi blir bevisst at vi står her som noe som stikker frem. I kveld har vi samlet oss i en unik virkelighet, hvor vi har koblet oss til stjernen Hadar. Avstanden har blitt visket ut, og dens bevissthet har strømmet inn i oss. Selv om vi har avstengt oss i en rite og stengt verden ute, har den gitt en åpning til noe dimensjonsløst, romløst. En åpning inn til noe mer grunnleggende. Noe som er dypere enn denne ene dagen, dette ene livet. Noe som strømmer inn i oss, innenifra. Noe som strømmer fra vårt indre inn i alle cellekjerner. Dette som strømmer har kledd på seg en celle, klær, en kropp. Lag på lag har vi kledd på oss noe som avgrenser oss fra den egentlige virkeligheten. Om vi kler av oss igjen, kroppen, hukommelse, begreper, tanker, verdensbilder, da nærmer vi oss den opprinnelige kjernen. Da fjerner vi støyen, skallet som avskjermer. Skapelsesberetningen illusterer det med Bereshit – åndsboblene. Gud måtte skape en boble for å skape skaperverket i. Hver og en av oss er en boble, som sjelen kan manifestere seg gjennom. Hadar bevisstgjør oss dette – å gå inn i materinen, ta på oss lag på lag av illusjoner, mayas slør, eller trekke oss tilbake til den indre kjerne. Liv etter liv ”forbobler” vi oss og trekker oss tilbake. Dag – natt- dag- natt, genereasjon etter generasjon, som perler på en snor. Hadar gjør oss bevisst på å gå inn i den kalde, forfrosne verden, full av konstruksjoner, systemer, alt illusjoner, alt forgjengelig. Hadar hjelper oss å viske det hele bort, slippe taket i det. Synke inn i en ren væren. Slipp taket i strukturen og gå inn i det eksistensielle, det levende. Men også å slippe taket i livet, og gå inn i ren bevissthet, bli ett med Eheie esher eheie. Jeg er at jeg er. Hadar får oss til å erkjenne at målet er å komme tilbake til der vi alltid har vært. Målet oppnås ikke ved å streve i illusjonenes verden. Men i tillit til at vi alltid har vært der. Vi må bare lære oss å slippe taket.

TIPHARETH

Hadar 3 x 3

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: