Merak 11. August 2022

Rite 11. August 2022

Møter opp i Bergensgaten. Har ikke fått med meg at riten bare er på nett i dag. Limer inn fra Aiq’s notater:

Dominus,
que sera sera i det siste
Lett og ledig positiv, stress free, typisk sommer,
Litt ekstra sosial – fikk besøk i natt av god gammel venn

Fysisk, opplagt og klar i hode, litt ektra lett og ledig

Inngrodd tånegl – på v-fot ved siden av storetå

Pirket ut selv – og ordnet seg og ble bra

STELLA

Avslappet og lite bekymret, begynt å jobbe igjen

Tidlige grudd meg, nå helt greit

Rolig innvendig, har vært veldig fysisk aktiv

Er normalt det – mer enn vanlig

Vondt i muskler, bena

Har litt nedsllitte ben etter mye trening og konkurranse idrett tidligere

Kom hjem fra ferie, luke og ordne bedd

Oppdaget i går – har noen ringer som alltid går med – en diamant har falt ut  – akkurat som ventet på det, burde sjekket tilstanden på klørne, nå er den borte. Det gjør meg ikke så mye, kunne vært verre.

Tenkt på at jobber med å prøve å ikke bli så irritert, ikke reagere på superflinke mennesker som skal fortelle hvor flinke de er. – fortelle om bragder etc

Det trenger de sikkert – la dem få lov å være fornøyd- uten å bli irritert

AIOLOS

Algoritmer og begjær – kyniske de er som vil vi skal bruke alt på facebook, skremmende

Viktig å være i gruppen og å gå i naturen

På Christian Radiack, lite søvn kan ta det igjen . det går bra

 SOFUS

Ikke så mye, hatt ferie, starter opp sakte med sikkert, lite å gjøre – holdt på å sovne før skulle gå – ordnet seg

PUS

Ute og danset slitsom

Min skjelletreise  frykt og glede – er det farlig

Smerter i ryggen kostant – voksesmerter og belasting på muskler og skjelett

Anstrengt i de områdene – kan jeg få lov å danse (kommenterte senere at hun sitter og ser på og danser i sitt indre – ”sublimering”).

Skulle møte mange mennesker i Tango miljøet, to eventer i Norge som vi kastet oss på, to helger på rad

Så begynte voksesmerter før det – første event ikke så mange gjeve dansere.
Skulle til den andre event – fikk covid  syk i 14 dg  – var ganske syk – fikk homeopat medisin – ikke mye hoste og ikke mye annet

Men slått ut

Fikk ikke delta, glad for at gikk så bra som det gikk

Tryggere da vet at kan få hjelp av homeopat medisinen

Bestilt reise til Buenos Aires – drit dyrt – blir borte i 6 uker

Får jeg danse osv.

Hvis ikke får danse så gallerier og kunst museer

Ikke store endringer – en viktig ting

Skjedd siden jeg kom i gang med meditasjon igjen –
Effektive raske meditasjoner 5 min  – rett på spiker – føles deilig

Føler meg privilegert – alltid fint å komme i gang igjen

HANIEL

Meditasjoner, har meditert en god del i sommer, mediterer like lenge hver gang, går dypere og dypere, føler at er tidløs, stedløs og vektløs

Utrolig Behagelig følelse – bare er – er veldig deilig  – er smerte fri

Nesten tilbake der var – nevrolog – sa kanskje ikke 100% tilbake – når ligger på h-side og får trykk på virvle – får smerte ut i arm

Alt bra , Føler kanskje må korrrigere på noen felt

RAKEL

Sovet dårlig = treg fysisk og mentalt.

Kluss med naboen, irritasjon.

Jobbe i mørket og tjene i lyset.
I meditasjoner – Ta lyset helt inn i skjelettet.
Traff så innmari, hadde med identitet å gjøre…

Fint at var på Skype – kommer og går litt.

Ikke sjekket dato.
Drøm: Tibake i føde by , Kongsberg, satt på en pub, David Bowie var der, er det virkelig D Bowie  kan ikke stirre – kan det virkelig være ham

Sa en dum frase, fikk prestasjonsangst.

Grei sommer 

Pegasus

Intens kjærlighetsvarme.

Disconnect – kommer det forandringer?!.

”Jeg har sluttet å tenke.”

”Trust God and carry on.”

Mor – Kontakt med Ullevål-Blakstad. Hva er verst – inngripen eller vrangforestillingene i seg selv? Paranoid psykose, vrangforestillinger, identitet.

Gitt masse av meg selv på jobb i det siste – bakt foccacia i går, kanelboller i dag. Mye å gi.

En ”lengsel”, men ikke for å fylle et tomrom, for å kunne gi.

Bekymringsløs. Det som skjer, det skjer.

Solar plexus.

Hara.

Sublimering.

Jeg kjenner igjen dette med å gi av seg selv fra jobben i det siste. Fikk kommentar fra en ekstravakt hos oss at hun syntes det var utrolig motiverende å se hvordan jeg jobbet. Handler om å stå i roen og gi av seg selv. Nå inn til en beboer med en sang jeg vet hun kjenner, få fram lyset, gleden og tårene i øynene til en sliten dement dame selv om det kan være kaotisk rundt.

I går fikk jeg også en veldig hyggelig hilsen fra pårørende via en kollega, at hun måtte hilse meg å si at jeg var en fantastisk mann!

Stella

Lengsel etter å gå innover. Ble voldsomt å gå utover etter Covid.

Aiolos

Sofus

Rakel

Konflikt med naboen…hva skal det lære meg? Jeg ønsker å male, skrive, være mer kreativ og skjerme seg mer fra utsiden. Lyst til å konsentrere meg om meg og mitt.

Identitet med Lyset – Løven.

(Gråter – sier hun er sensitiv i dag).

Ma

Holder på å legge ned en gammel bedrift som har eksistert siden 1830 (Olsens Enke). Tung prosess å stå i et felt hvor det er utrolig mange reaksjoner fra kunder, ansatte..…

Energimessig har det vært…lurt på om jeg ikke er helt frisk…lavt stoffskifte? Utrolig trøtt…som om milten ikke fungerer. Prikkinger i høyre side av hodet. Hva er det som skjer egentlig?? Veldig matt, ME aktig egentlig. Vært en snodig tilstand.

Indre hete. ..

Sterke smerter i skjelettet, i benstrukturen. Veldig ubehagelig. Mye kramper. Kjørt på med magnesiumspray, B-vitaminer osv.

Ser etter ny jobb. Stå i det feltet. Skal finne meg ny jobb igjen da.

Designe hager. Permakultur, undervisning, midt i blinken for meg.

Leve i tillitt på at det ordner seg.

Skulle reise og besøke datteren min – det var utrolig turbulent. SAS fly kansellert, kaotiske dager…tenkte at det var ekstremt…vi ble delt…den ene måtte fly fra den ene flyplassen og den andre…det var fem og en halv time mellom disse flyplassene…det har vært kaotisk.

Antar jeg har hatt korona. Jeg fikk det først, så gikk det på rundgang til alle barna. Ene datter alene der nede, hun var dårlig, det var ikke gøy. Ekstreme tilstander på en måte. Nå har jeg hatt korona tre ganger, så nå må jeg vel være ferdig snart J

Drømmemessig har det også vært slitsomt – bråvåknet av at det står…utrygg på natten.

Gi slipp på det gamle, stå i mye følelser med tro og i tillit, beholde lyset.

Ift det å legge fra seg gammel historie og ha tillit til det nye. Mistet kollega, en hund, har vært forskjellige situasjoner, i tillegg til det med Olsens Enke (hagesenter) som skal gravlegges. Å stå i det og ikke bli trukket ned, men å holde lyset, holde tilliten og kjærligheten, for meg selv, men også for alle som kommer og er fortvilet, for det handler om en enorm tillit og kjærlighet. Og det er det jeg kan hjelpe andre med, å utstråle det. For folk knekker sammen rett og slett. På parkeringsplasse og…de får sjokk rett og slett.

Slippe noe gammel, se fremover og holde lyset. Kjærlighet.

Aiq

I går og i dag – mye frem og tilbake. Egentlig hatt ferieuke, men måtte ha flere akutte telfonsamtaler med pasienter i går, jeg skal ha noen etter riten i kveld, fordi jeg reiser til London i morgen tidlig. Mye frem og tilbake ift logistikk. Må bare slippe det du holder på med og gjøre det og gjøre det. Rives ut av situasjonen du er i, men har tatt det som det kommer og veldig rolig. Da gjør jeg sånn og slik istedenfor. Nesten for avslappet. Har enda ikke trykket ut billetter og forskjellig ifm turen, så det må jeg ta etterpå. Men avslappet og fortsatt i feriemodus på en måte. Snakket med vennefamilie om å komme tilbake til Menorca der jeg vokste opp. Brukt mye tid på å se om vi kan få det til neste sommmer. Brukt mye tid på finne frem kontakter. Sett på bilder og nettsider. Minner om gamle vennskap, kjærlige forbindelser. Oppdaget til min store overraskelse at min gamle Nanny fylte 100 år i fjor, og lever fortsatt! Prøvd å spore opp tefonnummer, uten hell. Glede og rørende takknemlighet knyttet til det. Bilder av min far. Jeg har opplevd ham som en som ikke har vært så mye tilstede og glemt bursdager, mye borte. Bilder vekket kjærlige følelser, hvor glad jeg var i ham. Han er løve. Datteren han skal til London med er løve med løveascendant og saturn på løven, så hun er trippel løve. Mye fokus på at nå skal jeg sørge for at den turen hennes blir best mulig. Det er det eneste som er viktig. Det eneste jeg skal gjøre er å ha en lunsj med lederen for Helios mens hun danser. Det er også i kjærlighetens navn. Kjærlighet. Innhøsting av frukt og bær. Vært bekymret i år ift insekter, blomstringen, men syns det har vært lite insekter etterpå. Mange blomster synes jeg har kommet veldig sent i år.

Fikk en veldig hyggelig melding fra en dame fra Aivanhovs sted i Frankrike. Hun sendte meg en melding at hun var der, hadde funnet et kort fra ham som var sendt 11/8 1982. De hadde begge meditert i soloppgangen i dag. Synkronisitet i kjærlighetens navn. Gleder meg til at naturen gjøre det lettere å gå innover.

Dominus

Forberedelser før man kunne ha det gøy eller kose seg. Kjente meg igjen i det.  Nedvask, rydding, siste uka, i tillegg vedlikehold på tunet – beising av mønet. Tema som har gått igjen i bevisstheten på den måten.

Pus

Mye ren væren. Hatt mye mer ro i sjelen. Pga meditasjonene mine.

Tillit. Trust God and carry on.

Jeg er løve med tvillingascendant.

Meditasjoner – Blir litt privat. Lager notater. Hadde kontakt med tidligere ritedeltaker som fortalte at vi gikk inn i løvens tegn.

Haniel

Tilbake til meditasjonen med ren væren. Da jeg snakket med korrigering. I sommer har det vært så utovergående. Gleder meg til å vende meg innover.

Frukter, sylting. Om å samle. Glede over å ta vare på naturens ressurser.

YESOD

Dominus

Pass

Stella

Satt bare ute i naturen. Var helt avkoblet. Følte det Vokste opp og rundt, tornerose, assosiasjon til ”Sov i hundre år”. Helt Avkoblet omgivelsene, verden utenfor. Alt som skjer i verder er ”der ute”, og mitt liv går som normalt. Paradoks hvor store kontraster det er, og så er vi et Torneroseslott. Veldig varm. Svetten siler. Ekstra varmt under meditasjonen.

Aiolos

Var å plukket”Blåbær” i dag. Så blir det vel slik at når man lukker øynene så ser man blåbær. Søkt meg til naturen. Gleder seg til høsten når man kan gå litt dypere. Elsker den omsluttende Osloluften som også lukter skog. Ble vel egentlig bare der.

Sofus

Så for meg noe mørkt som gikk over i noe lys. Ble værende der en stund. Plutselig så var det som jeg satt i en huleåpning, det var svart, en del, satt foran et bål, utenfor var det sol og sommer. Tror det bildet frøs. Det bildet hang seg opp der. Avsluttet der, kom verken frem eller tilbake.

Pus

Det var ganske heftig egentlig. Følte det var en veldig stor og rund åpning over oss. Rant ned masse nydelige energier som vi alle sammen er en del av. Opplevde..en følelse av at det strømmet ned på oss, assosierte til at det hadde vært deilig om det regnet nå, følt og hørt at det strømmet ned – så for meg en ”regndusj”, mange mange meter i diameter. Helt nydelig og fantastisk. Spiller på det vi har opplevd og snakket om. Ren væren. Det er ikke noe annet å gjøre. Sjelskontakt. Da kommer denne dusjen. Passer med meditasjonene mine i det siste.

Bli der du er med tillit og i kjærlighet.

Ble veldig varm og svett.

Det indre – det ytre. Det var også en del av uttrykket mitt – lev livet samtidig som du søker innover.

Følte sterkt fellesskap, sirkelen over oss, vi som er sammen her nå, henspiller på samholdet. Sterkere sammen, oppleve å ta inn mer, sanse mer. Samhold med sjelen…univers.

Haniel

Jeg forsvant inn og ble komprimert inn i en veldig veldig tung stålkule..ball..kule. Ble liggende som et tungt lodd i rotchakra. Så begynte den stålkulen å stige opp som kundalini eller midtsøylen i Livets Tre, og åpnet seg som en lotusblomst i kronechakraet eller Kether – og fikk beskjed som Kether og Malkuth er to sider av samme sak, med det samme innholdet, men på forskjellig frekvens, sånn er også sammenhengen mellom det indre og det ytre. Så begynte det å spille musikk på Øyafestivalen her, det var så suggerende, ble dratt mer og mer inn i den, og den passet på en måte inn i den formen eller tilværelsen jeg var i. Når musikken har bygget seg opp en stund, så kommer vokalen inn og sier – hey, how are you. Han hadde stemme som David Bowie. Hva er dette? Siggy Stardust! Stjernestøv, det er tingen.

En vekselvirkning som skal være der. Ikke vær redd for at man skal miste kontakten med det indre. Man skal være der man er, og alt er såre vel på et eller annet plan.

Rakel

Ja, det er noe tema med stjerner og støv…

Første bilde – to enhjørninger som sloss, falt ned fra himmelen. Tenkte fallende stjerne. Hva heter det når stjerner faller? Stjerneskudd.

Et bilde av et menneske. En følelse av at jeg eller den skjuler noe. Noe som holdes skjult.

Kveldsmat – skulle hente noe i kjøleskapet, noe sto rett foran meg, men jeg så det ikke.

Hund som først satt – reiste seg som om eieren påkalte oppmerksomheten, ivrig.

Tanke, følelse: alt er tilgjengelig selv om det ikke kan virke sånn (dette hadde en forbindelse til himmelen).

Pegasus

Hete. Det med det skjulte…passer med mor som vil skjule vrangforestillinger.

Lengsel.

Ma

Flyt, flyt, flyt. Flyt.

Oransje, men også gull, gylden.

Venstre side

Hjerte

Relasjon – enorm kjærlighet og uendelige forgreninger.

Aiq

Jeg så metallkuler, eller sfærer, store Univers eller verdener, og så var det bare på en måte de to halvpartene som møttes mot hverandre som var i fokus, og så ble det en portal imellom de to, nesten som en sånn firkantet svær gang, og så kom de mer og mer sammen, og så forsvant portalen jo nærmere de kom hverandre. Men portalen var der, det ble en slags åpning mellom disse to helt forskjellige Universene, og det strømmet like mye den ene veien som den andre veien, og det var ikke slik at den ene følte seg tom eller følte seg overoppfylt, det var på en måte en utveksling som skapte en ballanse mellom de to. En gjensidig prosess. Det var en veldig god følelse. Det var en følelse av kjærlighet, tilhørighet, fellesskap, som var sterk. Det slo meg hvor likt det var den sfæren som Haniel beskrev, men i mitt tilfelle var det mer vekt på ballanseringen, mens jeg opplevde at Haniel beskrev nødvendigheten av forskjelligheten i en utviklingsprosess. Det som kom til meg var delen som handlet om at det bare smeltet sammen. Det var to adskilte sfærer, men innholdet var etter hvert så gjensidig at det ikke lenger opplevdes som to forskjellige, den enheten overtok.

Alt er kjærlighet.

Eva                           

”Alt går på skinner”.


HOD:
HJERTE! i Kinesisk filosofi knyttes hjerteenergien til tilstedeværelsesevnen, her og nå, til å huske, det man er i ferd med å si, det man vil fortelle om, huske de riktige ordene, huske hva som var tematikken, tilstede, fokusert, klar og tydelig, to the point, våken bevisst # helt fjern, sløv, borte, psykose, personlighetsforstyrrelser. Da er vi inne på det å skjule den man egentlig er.
Transparent, rent hjerte # Skjult, fjern.
Våken # Sovende
Hjertet styrer ballansen mellom dag og natt.
Ta din Djing (din arvede vitalkraft), forfin den og få Chi (vitalkraft).
Ta din Chi (vitalkraften), forfin den og få Shen (Bevissthet). Hjertet huser “Shen”.
Forfin din Shen og vend tilbake til intetheten.
Dette spillet mellom intetheten som også er ”altheten”, og det å være i tilstedeværelsen i hjertet og Shen, det har gått igjen.  

Påkoblet # Frakoblet
Identitet, meg og mitt.

Å møte alle på det indre plan eller det ytre plan – sammenheng mellom den indre verdenen som er i himmelen, eller den ytre verdenen som er her nede – og da er vi inne på det med liv og død. Skjellett ble nevnt av to stykker.

Kjærlighetsvarme. Indre hete.

Åpen # Skjult

Overskudd. Tilstede. Lyst til å gi. Løven. # Smerter, lyst til trekke seg tilbake, ME.

Bekymringsløs.

“Jeg har sluttet å tenke (på konsekvenser)”.

Flyt. Alt går på skinner.                     

Skaperkraften.

Oransje, men også gull, gylden.

Alt er tigjengelig hele tiden. Tillat ting å komme frem.

11

Behov for ro og å gå innover.

Sublimering.
Natur! Høste av naturen. Hvile i naturen.

Fra mørke til lys.

Ild, Sol, Løve. Ønske om å gi av seg selv, sin kjærlighet, sitt lys.

Hete.

Ren væren. Vær den du er i tillit og kjærlighet.

Flyt, flyt, flyt. Flyt.

Venstre side

Hjerte

Relasjon – enorm kjærlighet og uendelige forgreninger.

Møte mellom to univers – ballansert og gjensidig, som blir til enhet.

Alt er kjærlighet.

Smerter i benstrukturen.

Vi har hatt prøving på MERAK

Ligger i Karlsvognen. Det ”Bakerste hjulet”. En del av store bjørn.

En av de to stjernene som kalles pekestokken, for de peker rett på nordstjernen.
The Sun joins Merak on August 11

Fixed star Merak, Beta Ursae Majoris, is a 2.4 magnitude star on the side of the Great Bear.

Merak is a bluish-white subgiant star of the spectral type A1IVps. Its estimated age is 500 million years. Having exhausted the hydrogen supply in its core, the star is now in the process of cooling and expanding. Its estimated temperature is about 9,000 K. It has 2.7 solar masses and a radius about three times that of the Sun. It shines with 63 solar luminosities.

Merak shows an excess emission in the infrared, indicating the presence of a circumstellar debris disk. The dust disk orbits the star at a distance of 47 astronomical units. It has a mass about 27% that of the Earth and a mean temperature of 120 K. No planets have been detected in the disk yet.

The Chinese name for the star is the Second Star of Northern Dipper (北斗二), referring to the asterism of the Northern Dipper, which corresponds to the Big Dipper in western astronomy. The Chinese also know Merak as Tiān Xuán (天璇), which translates into English as the Star of Celestial Rotating Jade.

In Hindu mythology, Merak is known as Pulaha, the son of Brahma and one of the Saptarishi (the Seven Sages).

To ancient Arabic astronomers, the stars of the Big Dipper represented a funeral procession. The bowl stars – Merak, Dubhe, Megrez and Phecda – represented the bier, while the handle stars – Alkaid, Mizar and Alioth – represented mourners.

Merak, or Mirak, is from Al Marakk, the Loin (of the Bear); but English writer on globes John Chilmead (circa 1639) said Mirae, and the 16th century French scholar Scaliger, Mizar. It may have been known by the Greeks as Helike, one of their names for the whole constellation of Ursa Major

The Chinese called it Tien Seuen, an Armillary Sphere, and the Hindus, Pulaha (born from Brahma’s navel), one of the seven Rishis or Sages [identifying Kratu with the star α Dubhe; Pulaha with β Merak; Pulastya with γ Phecda; Atri with δ Megrez; Angiras ε Alioth; Vasishtha with ζ Mizar; Bhrigu with η Alkaid. [] []]

Close to it, on the west, lies the Owl Nebula, N.G.C. (New Galaxy Catalog) 3587, 97 M., discovered by Mechain in 1781.

Star Names, Their Lore and Meaning, Richard Hinckley Allen, 1889].

PHASE 138 (LEO 18°): A CHEMIST CONDUCTS AN EXPERIMENT FOR HIS STUDENTS.

KEYNOTE: In inquiring into the hidden process of nature, the human mind experiences the thrill of discovery.

Here we reach the level of intellectual analysis and the human ability to control natural processes. This ability is based on the inherited knowledge acquired by a community of men, generation after generation. The symbol stresses this fact, as it presents a teaching situation. The individual demonstrates his power, which is founded on a long series of efforts. He is one link in an ancestral chain which his activity prolongs into the future.

At this third stage of the twenty-eighth phase of the cyclic process we see man, as an agent of the collectivity of human beings, approaching nature in terms of the possibility of transforming it in order to satisfy his needs or his wants. At the highest level of this activity one can speak of ALCHEMY.

http://www.mindfire.ca/An%20Astrological%20Mandala/An%20Astrological%20Mandala%20-%20Leo%2016-30.htm

19°06 Leo – Merak: Prudent, restrained, mistrustful, self-controlled (but angry when roused), love of command, power to achieve, good with animals; Pulaha, one of the 7 Rishis (Hindu sages) of Ursa Major. Fortunate; Saturn/ Mercury/ Mars

https://www.astromcouncil.com/single-post/2017/07/30/List-of-Fixed-Stars-and-Degrees

Janduz interpretation, rewritten by Astrotheme

“A man strives to walk against a strong wind instead of mounting his horse, which a servant pulls by the bridle.”

Unintelligent, stubborn and boasting character. One behaves with arrogance and tends to meddle in other people’s business, which brings about numerous enmities. If one is ready to work hard, animal husbandry and horse trade is profitable. Otherwise, life is most likely to be dull and precarious. If the natal chart indicates great intellectual capacities, the interpretation of this degree is brighter, but one must refrain from attacking people who are stronger.

https://www.astrotheme.com/the_360_symbolic_degrees.php

LEO 18

A rose bush. Many buds, but no flowers.

Remaining inside while feeling urgently, outwardly called, you stay put and hold steady in the face of immense pressures and demands. The greater the onslaught, the more adamant the determination to stick to your own lights. Knowing inside that you cannot spread around what you bear, for you are seeking to regenerate the Earth, and every social sphere speaks a different language from the Earth’s inner call. It is not possible to tune out what lives within. You must abide with fierce integrity in the center of things and never stop no matter what. For you are giving a legacy to the future and it has nothing to do with momentary events and trends. You are working for what lasts, and everything else seems dim, peripheral, and purely customary.

https://aquaorfire.net/astrology/inside_degrees/inside_degrees.html#leo18

NETZACH

Pust dypt og rolig. Slipp kroppen. Bli bevisst energilegemet, kjenn hvordan den omhyller kroppen vår og gjennomstrømmer hver minste celle. Kjenn hvordan det er med å puste kroppen. Hvordan det er direkte koblet til pusten vår. Pust deg i harmoni med våre søstre og brødre og hele menneskeheten, alt liv på jorden, Gaia. I denne forente bevisstheten, så åpner vi oss opp for det høyere. Det som alltid er. Det som gradvis  innvikler seg i alle deler av livet, slik at vi og alt på jorden kan utvikles. …innvikler seg så jorden kan utvikle seg. På denne måten så møtes de og forenes mer og mer. Merak og Dubhe viser vei til Polarstjernen, har i vår kultur vært forbundet med hvordan vi finner Polarstjernen, eller retning Nord. Polarstjernen står på samme sted på himmelen, mens alle andre stjerner går rundt og rundt. Slik sett har vi også her møtepunktet mellom det som står stille og alltid er der, og alltid har vært der, og de tingene som kommer og går – sjeler, tidsperioder, sjeler som følger sjeler, som adskilte sfærer, som igjen åpner seg for evigheten, som igjen lukker seg i en ny inkarnasjon, i ny lukket sfære. Dette møtepunktet mellom de lukkede sfærene og det som forbinder alt, ligger i denne stjernen. Merak, ved å være en del av pekestokken, peker opp på Polarstjernen, og minner oss på at alt bare er, og har alltid vært. Merak minner oss om på vår misjon, vårt arbeide, hva vi egentlig er her for, hva vi skal utfordres på. Minner oss på at kroppslig og sjelelig smerter er voksesmerter, er utvklingssmerter, er de utfordringer vi trenger for å korrigeres, for å minnes på å utvikles. Merak hjelper oss gjennom det kreative arbeidet, meditasjon og forbinde oss med noe høyere. Dette indre potensialet som Vil uttrykkes, som Vil manifesteres, for å kunne være med å inspirere og hjelpe andre mennesker og løfte dem opp. Merak hjelper deg å være sentrert og fokusert, her og nå. Å vite og å huske hva det er som du egentlig skal fokusere på. Om du blir distrahert, irritert eller avledet eller forstyrret på noen måte, så hjelper Merak deg til å igjen forbinde deg med den indre kjernen, der du forbinder deg med Altet. Kjenn Meraks tilstedeværelse. Kjenn hvordan den ballanserer mellom det å være helt fokusert, i senter av sirkelen, og samtidig i kontakt med periferien. Kjenn hvordan den hjelper deg å bli innovervendt for å forbinde deg igjen med den aksen som går igjennom kroppen din som ryggrad, som gir deg en ryggrad og identitet. Men også den aksen som går gjennom alle dine liv, og den retning du som sjel har. Den forbinder deg med din unike arkemoni (??). Hjelper deg til å holde en stødig kurs. Til å realisere din misjon. Alt som tilsynelatende virker utilgjengelig gjør Merak tilgjengelig her og nå. På denne  måten viser den også verdien av å kjede seg, verdien av å gjøre feil, forglemme seg, bli koblet ut. Alle disse tilsynelatende negative tingene er der bare for å forankre deg igjen med det egentlige. Du må av og til kobles ut fordi du var i ferd med å gå feil vei. Fordi du glemte. På denne måten har Merak en unik egenskap i det å sette deg på rett kurs. En målrettethet uten stress eller press, for det er der allerede, du må bare være det du allerede er. Huske det du egentlig er. Huske din individualitet i motsetning til din personlighet. Din personlighet er det ytre, din kropp, dine følelser, dine tanker. Din individualitet er det du har ervervet av visdom, uselvisk kjærlighet, en vilje til å følge en høyere vilje.  

Ved å forbinde deg med Merak forbinder du deg ikke bare med din misjon og din retning, men også med det som nærer deg. Det at alle tidligere inkarnasjoner, alle slekters inkarnasjoner, bakover i tid, og fremover i tid, til å …indre forankring, så sprenger du den illusjonen som vi kaller for rom og for tid, og bevisstheten om her og nå forsterkes. Dette kalte kineserne for Shen. Egypterne kalte det for achen, achen aton, Aton er Solskiven, det er Solens ånd, Solens indre bevissthet. Vi er nå i Løvens tid, Solens tid, også i noen innenfor Tarot, forbundet med tallet 11. Det er en veldig positiv løve-energi som ligger i dette. Løven som tegn ønsker å gi av sitt lys, sin kjærlighet, sine ressurser, å bidra til alle mennesker på en positiv måte. Og her med Merak, så vet du at du blir denne broen som forbinder tid og rom, blir til her og nå, og ved å gjøre det bidra på den beste måten i de menneskemøtene du har.

Kjenn hvordan Merak strømmer inn i din sjel og fyller deg med sine kvaliteter og egenskaper med sin bevissthet.

TIPHARETH

MERAK X 3 X 3

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: