Mizar 8. september 2022

Rite 8. september 2022

Dominus

Ekstre energi. Godt humør.

Forbruk – lagring. Økonomi og livet. Forbruk av livet har jeg tenkt mye på siste uker. Går over i tidsbruk.

Fordøyelse – gikk to dager uten å gå på do, det skjer ellers aldri.

Foreldre – barn – snakket med mine foreldre, min far tok opp det, tilbakeblikk på det å være foreldre, han tok ydmyk stilling i forhold til det,  mer selvreflektert enn han pleier, det er nytt slik jeg opplever det. Et par ganske voksne samtaler ifm det som kom litt ut av det blå. Holdt på å ta opp haikere nylig.

Haniel

Tørr på leppene. Usedvanlig tørr på leppene.

Godt humør, så høst-modus.

Har byttet fastlege i dag. Samtidig byttet en venninne tannlege i går. Noen byttet tannlege i dag.

Mer enn vanlig vondt i venstre skulder. Strålinger ut i selve skulderleddet og nedover i armen. Kommer fra prolaps i c6/c7.

Kjenner på forbruk ”av meg selv”. Ikke misbruk deg selv og dine ressurser på det som du vet ikke er bra for deg. Siste 14 dager har det kommet veldig tydelig. I går veldig tydelig.

Fastlegen jeg bytter fra har jeg hatt i 21 år, noe i meg sier at det er riktig.

Våknet tidlig i dag og fikk ikke sove mer – bare stå opp!

Eva

Kan ikke i kveld, sendt:

For mye tvetydig og polarisert informasjon på det ytre plan. Umulig å tenke seg til eller få klarhet om hva som er sannhet eller illusjon. Kan ikke høre på andre enn meg selv, min indre stemme. Føle meg frem, lukte meg frem. Utvikle intuisjonen. Trene på å følge intuisjonen, kjenne etter. Kan ikke gjøre noen drastiske endringer. Stoppet salg av hytte i Skotselv, Besluttet å leie ut villa i Kaprifolveien i vinter, og bor i Spania i vinter. Fikk leietaker samme dag annonsen ble lagt ut. Trener på å være mer sosial og med venninner og nye mennesker, oppsøke nye steder. Mer fritid. Prøve nye ting.

Stella

Jeg tenker rundt kommunikasjon – vært veldig mye…følt det har gått lett. Hatt mange komplekse situasjoner, forhold, som jeg har skullet formidle. Forklare hvordan ting henger sammen, fra mange forskjellige møter, og det har jeg tenkt har gått veldig greit. Tydelig kommunikasjon, ordene bare kommer til meg.

Har også fått innsikt i det å ta vare på meg selv. Overdrivelser, ikke-bærekraftig måte å pushe seg selv for mye. Hatt mye energi, mye jobb i hagen, vidusmaling – så kjente jeg det ble for mye. Har hatt vondt i magen og diare i det siste. Kanskje sammenheng med overdrivelser, da får du betale. Mageproblemer og diare pleier jeg aldri å ha.

Rødt øye. Blodkar som sprang for et par dager siden.

Vært mange dødsfall. For en uke siden, en kamerat av mine sønner, sprek ung gutt. Fikk kreft rett før påske, og døde nå. Også vært besteforeldre osv som jeg har hørt om. Og i dag snakker de om at dronning Elizabeth er veldig dårlig.

Restitusjon, ta vare på meg selv, selv om man er energisk.

Ta vare på seg selv kontra å hjelpe andre. Man har lyst til å skape god stemning, går kanskje litt på akkord med meg selv. Sønn foreslo pizzakveld, så inviterte han to venner også, og da de kom var de så slitne, og da tenkte jeg – det er jeg også, men hva med meg? Vanskelig å si ifra ift de nærmeste, men så har jeg jo også lyst å være en god mor/far…

Ma

Sendt;

Depresjon, mareritt, søvnløshet ved ulvetidene.

Psykisk helse, overfølsom, ingen kontakt med emosjoner.

Mineral, salt.

Pus

Kan nesten lage en blåkopi av det Stella sa nå.

Spesielt – mitt tema, veldig sterkt – pushe seg selv kontra ikke pushe seg selv. Kroppen sier ifra. Fikk akutt nyrebekkenbetennelse akkurat da jeg skulle forberede selskap. Da var det bare å legge seg i sengen og gi blaffen i alt til det ble bedre. Fikk det til, men det var en spesiell helg, med mye som skjedde, så da var det en ny runde når helgen var over. Må sette ting på vent. Hvor lite som skal til egentlig av den omsorgen du til enhver tid du har mulighet til å gi deg selv, hvor mye det betyr. Powernap istedenfor å ta bussen til Bjølsen for eksempel, det betyr veldig mye føler jeg. Føler jeg er i en dyp prosess, har hatt nyrebekkenbetennelse mange ganger, så problematikken er ikke ny, jeg kjenner til det. Tre år siden siste. Det at jeg nå opplever at denne gangen er det en dypere prosess. Mer kontakt med meg selv om sjelen i denne prosessen. Tar på en måte mer vare på meg selv, i hvert fall konsentrert og bevisst – ok, da får jeg bare ligge her i sengen og ta vare på meg selv. Det er nytt for meg å virkelig klarer å lytte til kroppen.

Jeg har alltid drevet rovdrift på meg selv for å please andre, men nå kjenner jeg mye bedre på ting, og greier å ta bedre vare på meg selv. Jeg har også hatt en veldig dårlig natt i natt. I natt sov jeg kanskje max en time sammenhengende. Det spant oppi hodet. Kom i gang med meditasjonen. Da dukker det opp avtaler osv.

Hovedelementene i den dype prosessen jeg nevnte, i tråd med å ta vare på seg selv – finne, bevare og beholde TRYGGHET. Alt er såre vel.

Pegasus

Tema – Å kutte  en forbindelse? Durek, Märtha, kutte forbindelsen til pasientorganisasjoner. Også i form av en kommentar rett før riten som gikk i samme gate. Kollega i skilsmisseprosess.

Kreft – leste K’s epikrise, flere forskjellige kreftdiagnoser.

Død – sett to begravelsesbiler siste to dager.

”Mobilnødhjelp”.

Rakel

Intens. Kontakt med venn fra 30 år siden. Kontakt også uten fysisk kontakt. Ligget søvnløs i natt. Vekket meg emosjonelt. Kjenner håp og forventninger. Skal til London med venninner, også fra 30 år tilbake.

Irak

Verdenssituasjonen – Tenker ofte Frykt ikke!

Aiq

Sovet lite i natt. Vært oppe 3-4 ganger. Sovet så lite at jeg hadde vondt i hodet i morges da jeg sto opp. Oppe mellom 03 og 04 og mediterte. Søvn har vært tematikk. 16-åring begynt på ny skole. Oppe 0530 siste dager, det merkes. Kroppen er ikke helt på plass enda. Mange fine soloppganger. Sett delfiner tre morgenener. Fokus på å være der for barna. Kontra å ta vare på meg selv. Skytteltrafikk…da tenkte jeg – er jeg for snill? Vokst opp med en stefar som var eneste som hadde lappen.

I går – hadde veldig lyst på et glass rødvin. Skal jeg åpne en hel flaske for bare et glass? Lysten var spesiell. Hvis jeg tar et glass, så blir det sikker to, og jeg må opp tidlig.

Kreftpasienter.

Stille opp for andre – kontra ta vare på seg selv.

Skvise meg – det har jeg kjent på og lagt meg tidlig. Når klokken er 22 så går jeg og legger meg.

På do i dag, litt diareaktig, men ok senere i dag.

Tenkte på det Dominus sa om forbruk av liv og tid. Skal jeg pensjonere meg? Ballansegangen mellom min tid og det å stille opp for andre. Spurt om å hjelpe til med oppdatering av APG4 systemet.

Snakket med pasient og bekjent om å sove dårlig.

YESOD

Dominus

Et fat, favn, burgunderrød væske – ble silt, sluppet, over et sølvstykke. Mens væsken rant bort, så skar ut små sølvmennseker som alle gikk hver til sitt etterpå.

Trykk på utsiden av høyre kne. Stikking på innsiden.

Haniel

Åpnet seg en lys vei. Sommerlandskap som du bare går utgjennom på en sti, sommer, sol, sommerfugler, humler, alt mulig av det gledelige. Kom til et veiskille, til venstre og nedover, usikker, brunaktig, rødaktig, mørk mørk burgunder. Mulighet til å gå…nå skal du fortsette sommerfuglveien….kom til meg et ordtak – løgnen løper foran på lette ben, sannheten kommer etter om enn aldri så sent.

Glad og god meditasjon.

Stella

En tvil. Står i et veiskille på jobben. Kan fortsette med det jeg gjør nå, kommer en organisasjonsendring. Fått tilbud om å gå tilbake til en jobb jeg hadde før, mer lokal og norske forhold. Kjenner på lokalt kontra det globale, og det lokale der er det lettere å ta vare på meg selv i. Det kommer jeg til å vektlegge nå. Tar ta i meg, et avgjørende valg. Satt i en mørk gang, med lukkede dører. Bak dørene mye lyd og leven, kaotisk. Mens jeg satt i noe stille og mørkt. Kom ikke mer ut av meditasjonen.

Halsbrann, svie og sårhet i magen.

Kjente på tvilen, revet fra hverandre å være i en tvil.

Da jeg satt på gangen var jeg helt rolig, som i et vakuum. Rolig, fredelig. Kaoset var på baksiden av dørene. To foreskjellige verdener.

Pus

Kjente på en veldig sterkt sult i magen. Har spist middag. Tenkte det var en annen slags sult. Næring, det vi har snakket om, hva er det jeg egentlig trenger. Ta hensyn til mitt indre behov. Følelsen vedvarte. Kom inn i en dyp dyp ro, alt er ett.

Hvert åndedrag er et liv i seg selv. Pusten er selve livet.

Pegasus

Pass

Rakel

Ma

Aiq

Kom på to ting. Har hatt i dag innimellom, sultfølelse som kjentes ut som noe man kan ha når man er syk. Behov for noe, men vet ikke hva, men egentlig ikke sulten på mat. Savn etter noe, uten å kunne plassere helt hva det var.

Kom på tema øye også. Ventet på Dominus utenfor brillebutikk, hun som jobbet der spiste på noe mat. Reklameskilt, noen spurt om jeg ikke skulle brukt linser. Briller, øyne og syn har vært framme.

Løgn – har hørt det blitt gjentatt på tv, en løgn tar en annen, slo meg hvor godt det er sagt.

Vinartikkel – var innom polet og spurte om de hadde en spesiell vin.

Yesod – liggende V med bue på, øyekrok, canthi, så bare vinkelen, vanskelig å vite hva det var, buer som slo mot hverandre. Bøyde seg over, som vinger, til elghorn, så ble de svarte, krympet, ble myriader av dem, som i ringenes herre, hundrevis myldrende mot meg fra et dalføre, sto ganske stille, stor stor flokk, oppover siden i dalen, sort kule bak i horisonten, den hadde et svart mørke, en slags intethet, Ro i denne kulen, bare være der, daath-følelse, opphøre av alt som et svart hull.

Noe mer? Onyx  
Onyx (seperartion – connection, sunset, elk in the sunset, confronted with the devil).

HOD

De tre skatter. Forbruk av vitalkraft, det man henter ut i daglig bruk, hvordan det påvirker sinnsmessig. Hva er det verdt å bruke tid på?

Løgn – sannhet. Mange som oppdager at man har levd på en livsløgn og bedratt seg selv. Kan være vondt å erkjenne. Da kommer man til det veiskillet.

Dominus, samtale for en ukes tid siden, en såret person, hadde ikke med meg å gjøre. Denne personen var veldig innpakket i illusjoner, det var ikke min jobb å pakke ut det. De lever livet sitt i løgner, og jeg kom i kryssilden av det. Så livet deres utenfra. Slik lever de. For et forbruk de må ha for å beskytte seg mot å bli såret, istedenfor å se seg i speilet. Hvilket forbruk dette egentlig er.

…men de kan jo ikke noe annet. Man bare gjør så godt man kan ut fra der man er.

Veiskillet – sommerfuglveien kontra rustrød og blodig ned til venstre.

Horisont/perspektiver – man er der man er. Det som er ukjent møter man med redsel og aggresjon.

Det slo meg plutselig…vi er i 2022! Informasjonsbombardering…(jeg er så dårlig til å uttrykke meg)…abstraksjonsprosess…det er ikke overkommelig å ta inn all informasjon (fordøyelsesbesvær?!).

Dominus – opplever det er trangere rom for bevissthet.

Dronning Elizabeth er død. Regjert i 70 år.

Ain, 70, øyet. Tzain, mesteren.

Akutt nyrebekkenbetennelse.

Akutt diare.

Dronning Elizabeth akutt dårlig. Fungerte i sin rolle for to dager siden ifm innsetting av ny statsmininster.

HOD
Veiskille;
liv – død, sannhet – løgn, forbruk – lagring, bevisst – ubevisst, livsløgn og illusjoner – innsikt og ro.
Å være der man er. Akseptere alles vei.
Løgnen løper foran på raske ben, sannheten kommer etter om den er ganske sen.
Fordøyelsesplager – vondt i magen og diare. Sår/øm i magen.
Venstre skulder.
Refleksjoner rundt forbruk av liv/tid. Livskvalitet.
Dronning Elizabeth døde i kveld, regjert i 70 år. Ayin.
Bryte med samarbeid/relasjon, kutte forbindelsen (Märtha og pasientorganisasjoner, bytte fastlege, bytte tannlege, skilsmisse)
Dårlig søvn. Sove lite. Urolig, våkne ofte eller tidlig – kan like gjerne stå opp.
Nyrebekkenbetennelse.
Onyx.
Hjelpe andre – Ta vare på seg selv.
Får konsekvenser hvis man ikke lytter til egne behov.
Valg – lokalt-globalt, ro-kaos/leven.
Lytte til kroppen/seg selv, være på rett vei.

KVELDENS RITE ER MIZAR

Nest-siste stjerne i håndtaket på karsvognen.

15. GRADER JOMFRU.
Description: Alcor Mizar

Tradisjonelt branner og katatstrofer.

Deeds well done (passer bra til dronning Elizabeth).

15°42 Virgo – Mizar: Connected with fires of a catastrophic extent and mass calamities; Vasishta, one of the 7 Rishis (Hindu sages) of Ursa Major. Unfortunate; Saturn/ Venus

https://www.astromcouncil.com/single-post/2017/07/30/List-of-Fixed-Stars-and-Degrees

PHASE 165 (VIRGO 15°): A FINE LACE HANDKERCHIEF, HEIRLOOM FROM VALOROUS ANCESTORS.

KEYNOTE: The quintessence of deeds well done.

Root strength produces beautiful flowers. The neophyte who acts with determination, courage and discrimination while following “in the footsteps” of his predecessors receives a symbolic prize from the Brotherhood ready to welcome him when he has fully proven himself on the battlefield where he meets his past, which tries to block his way. The mystic Beloved hands him what she has woven for him out of spiritual threads.

This is the last stage of the thirty-third sequence which also ends the eleventh scene, “Characterization.” This scene began with the revelation in a portrait of salient features in a man’s face. It ends with symbols which bring out the ultimate validity of the many efforts of generations of men toward the building of a beautiful and significant CULTURE. The Man of Culture is, in the deepest and best sense of the term, the Aristocrat. He is the flowering of a line of ancestors who have accepted responsibility for a group or community. Likewise, the true “disciple” is the blossom that crowns a long series of incarnations.

http://www.mindfire.ca/An%20Astrological%20Mandala/An%20Astrological%20Mandala%20-%20Virgo%201-15.htm

Janduz interpretation, rewritten by Astrotheme

“An elegant old man plucks ripe grapes from the arbour which runs along the wall of his nice house.”

Patient, serious, and careful character. One thinks of the future and carefully anticipates every step. Success can be achieved in all professions related to water. Owing to the influence of the constellation of The Cup, this degree promises that as one ages, one harvests the fruits of one’s relentless work and providence. According to Manilius, a Roman poet and astrologer of the 1st century of the Christian era, people influenced by this degree are hedonists and great wine connoisseurs.

https://www.astrotheme.com/the_360_symbolic_degrees.php

VIRGO 15

A man inherits a vast fortune.

Aristocracy takes many forms. Whether by karmic predisposition or by bloodline or both, being granted the ultimate pedigree for serving effectively. Those who have ruled can serve. Those who have mastered can give themselves over. Those who have attained can extract the essence of what they have come to before and utterly discard the rest. Showered with blessings. Filled to overflowing with the streams of your background, you are yet definitely motivated to use all this as a springboard and not to lean back on it. You feel the impulse to renew gifts, treasures and mysteries–to revitalize the old streams, to make relevant and essential what has previously proven to be steady and enduring. And most of all, endowed with a fluency in drawing from the well something fresh and new, and being so at home in bringing it all through that you become an individual here in the midst of things, who just happens to know and be familiar with just about anything you need to access from the well that never runs dry.

https://aquaorfire.net/astrology/inside_degrees/inside_degrees.html#virgo15

MER OM MIZAR

Noen mener Karlsvognen kommer fra Charles-weign, Karl den store er det noen som mener det var. I norrøn tid knyttet til Odin sin vogn. I Egypt var det tyre-låret som opprettholdt rundgangen (Kether – galgalim). Gimel-Lamed. Skjebnehjulet i Tarot?

I dag passerer Solen denne stjernen.

NETZACH

Kjenn hvordan å komme i kontakt med energilegemet bringer harmoni. Samstem deg med gruppen og menneskeheten. Forbind deg med Mizar, og kjenn hvordan den hjelper oss til å forstå utfordringen med forbruk – av tid, oppmerksomhet, penger. Kontra det å være innovervendt, gå inn i søvnen, universet, gå inn i en dyp ro. I en galakse står stjernene å glitrer, og i midten et mørkt hull. Det er som om Mizar har en forbindelse til dette sorte hullet. Solen gir oss lys, innsikt, varme. Bestemmer hvor lenge vi lever. Solens krefter beliver vitallegemet. Mizar er en annen sol med de samme egenskapene. Har enhver stjerne disse polære kvalitetene med det sorte hullet og det som manifesteres utad…

Her har vi hatt et veiskille mellom lys og mørke, mellom det stille og rolige og det lystige. Mizar hjelper deg å bli bevisst denne utfordringen i livet, og komme til kilden som er opphavet til alt. Man har gjennom historien brukt Mizar til å kunne som man kan skille to stjerner fra hverandre. Det å spalte og analysere kontra det å forene. Når vi mennesker går inn i livet, så tar vi med oss det vi har lært fra tidligere liv. men vi sanker også ny erfaringer ved å innvikle oss i livet, ved å glemme hvor vi kom fra, for å komme ut igjen i den andre …..

Vi utvikler oss ved at vi stopper der vi ble innviklget…ogutvikler det ved å slippe det.

Vi har snakket om Binah og de 24 eldste som registerer alt vi tenker, føler og gjør, fordi alle våre manifestasjoner er støy kontra den guddommelige stillhet. Det at vi inkarnerer er krusninger på vannet. Den dagen vi kommer tilbake til Binah, sletter vi vårt inntrykk…det å viske ut manifestasjoner, all støy, alt unødvendig, og forbinde oss med urkilden, intetheten. Mizar hjelper oss til å forstå hvordan skjermlivet hindrer oss i å utvikle oss, fordi det bare innvikler oss. Gir oss veiskiller som er helt unødvendig. Internett er dyret som spiser av vår tid, spiser vårt liv. Mizar hjelper oss å slå av skjermen, sitte stille, dagdrømme. Komme i kontakt med det dypere, hva det sier, og kjenne den egentlige livsretningen vår. I dette ligger mesterskap i livet. Det finnes en kraft som forsøker å hindre oss i vår utvikling. Mizar gjør deg oppmerksom på dette. …å bli som en mester i eget liv. kjenn hvordan mizar hjelper deg til å komme i kontakt med dette indre, den røde tråden som går igjennom livet ditt, gjennom alle dine liv. du vil bli som en stjerne, fylt av liv, varme, vitalitet, sannhet, visdom og kjærlighet. Mizar forteller deg at å bli en mester er å mestre deg selv og tidsbruket din, og holde deg til din retning, din rolle, det du er ment å gjøre, slik dronning Elizabeth mestret dette.

Vi takker deg Mizar, for hvordan du hjelper oss mot mesterskap. Takk!

Mizar  3×3

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: