Pegasus sine notater fra Sargas riten

Rite 16. Desember 2021

Pegasus

Tatt mer tak i meg selv. Fastet (periodisk faste), meditert. Mer energi.

Komatøs søvn – primærpasient. Sent ferdig med stell.

Veldig glad for å se Sofus på CC-vest, hyggelig!

Traff tidligere kollega på butikken før riten, veldig hyggelig.

Glad energi.

Trekanter, la merke til.

Gamle minner. V tar kontakt og spør om hvor vi var på fjelltur med Ti og Sva. Sender video med opptak av album. ”Så unge vi var!

Takknemlighet har også vært i min bevissthet. Mer bevisst på å takke for det jeg har i livet mitt.

Feiret K 60 år – veldig hyggelig kveld.

A – høy tannlegeregning

Snakket om barneskrik i dag. (Barn – Gamle – Hårvask).

Ringe Bærum sykehus, ringe legekontoret, ringe Ka for å få pinkode, snakke med Ka.

Stelte to siste pasienter mellom 1330 og 15 (komatøs tretthet/tretthet), allikevel OK på grunn av flyten.

Ny deltaker i kveld, Hermeticus. Kort presentasjonsrunde av ritedeltakerne.

Hermeticus

Spirituell så lenge jeg kan huske. Ikke deltatt i Kabbalahgrupper, men minst 50 bøker jeg har studert på egen hånd. Mye teori, ikke så mye praksis. Jeg var på jakt etter noen som hadde kommet lenger i det spirituell angående Kabbalah enn meg seg. Medlem av et par ordener.

Haniel

Bakgrunnen ble så rød, ikke tilfeldig, vært så mye enegier rundt meg i det siste.

Fysisk – problemer med nakken. Og nedover venstre arm og ut i fingrene. Må ta MR.

Siste dagene, nærmest en visjon – Livets Tre – Det som opptok meg, Trekantene, treenighetene. Det har jeg brukt tid på. Ikke sikker på hva det betyr. Endringer mentalt og fysisk på vei? Gi kall på fysiske ting, og fylle opp med mentale og spirituelle ting. Helheten blir like stor. Det kjenner jeg er på vei.

Apropos The Hermit – gir meg spirituell påfyll hele tiden.

Har vært var og lettrørt siste tiden. Teksten til Deilig er Jorden grep meg, tårene rant, ble kald og varm innvendig. Gikk inn i dette etterpå, hadde en god stund med meg selv etterpå.

Blitt kastet ut av Skype to ganger.

Eva

Bekymring. Venninne med Covid ble veldig syk. Hadde allerede hatt hard forkjølelse. Fikk hjelp av AB. Stolte veldig på det. Fikk noen voldsomme reaksjoner. Jeg hadde frykt, men også trygghet på at det skulle gå bra. Mistro kontra tillit. Alle venninne mine, en lege på youtube snakket om vaksine, forsker om Guinea Bissau. Ble litt satt ut av reaksjonene på sosiale medier. I media, Aftenposten, DEN hetsen av de uvaksinerte. Snakket med venninne – My mind is made up, don’t confuse me with facts. Jeg følte jeg ble puttet i bås. Føler det dreier seg om å sette grenser. OBOS og digitale plattformer. Besøk av venninne fra Malage, dukker opp gamle minner, fra langt tilbake, ingen assosiasjoner, bare dukker opp. Inkludert kontra ekskludert. Snakke samme språk eller snakke forbi hverandre.

Rennende øyne. Uklart syn på høyre øye. Mangler dybdesyn. Ting blir vanskelig å finne. Tørre lepper. Klarthet kontra uklarhet.

Tenkt mye på takknemlighet. Takknemlighet for god helse og jeg har det bra.

I dag – så deilig å legge meg på sofaen og bare være.

Dominus

Problemer på problemer på problemer. Trivielle, men også vanskeligere ting. Som om alt jeg kommer i kontakt med handler om å ordne opp i et eller annet problem. Løsningen…problemet skulle ikke vært et problem…søknader…bytting av gaver og klær…hver gang jeg skal ordne opp, så må jeg gjøre det igjen og igjen og igjen. Det har skjedd 2-3 ganger, f.eks ved bytte av klær, møtedatoer. Mye problemer med bank og bank-ID, reaktivering, som skulle være enkelt, men blir deaktivert og blokkert i stedet. Må sitte en time med kundeservice. Bestilling av daglivarer – feil vare, mangler vare, må bestille fra annet firma. Samme vare men samme problematikk. En følelse av ting som ikke skal være et problem, blir et problem, og løsningen blir å holde på problematikken. En følelse av å ikke bli ferdig med problematikken.

Ellers god tid, godt samvær med niesene mine, mye lek og kreativitet, og kjærlighet.

Hatt klare og lange drømmer. Spesielt par-tre siste netter. I natt – en lang drøm om…jeg bare satt på kne foran et skjelett som lå foran mer, gjentok mantra for å velsigne sjelen. Veldig lenge, veldig klart.

Sår på lepper – sår i munnviken, det pleier jeg ikke å ha.

Pus

Kjenner meg igjen i det Dominus sa. Om å få problemer som ikke skulle vært problemer. Irriterende komplikasjoner. Pluss tull og tøys, slitsom kommunikasjon. Bestilte klær på nett. Tenkte det var safe, men M var som et telt. Å bytte dette var slitsomt. Boksåpnerproblemer. Kjøpte til og med en dyr boksåpner, flere hundrelapper. Brukte en halvtime på å åpne to små bokser med torskerogn. Ble veldig sint! Så ble jeg fryktelig lei meg, gråt og ”får ikke til noe i verden”. Nesten så jeg ikke orket rite i dag, men så kom lyspunktet allikevel. Det var bare to timer før. Jeg greide å snu om og kose meg med maten. Slektskap med Arcturus? Slitsom motgang som får lyst til å avlyse.

Besøk, gode samtaler, god mat. Men også veldig sliten etter besøket. Slitsom å snakke spansk i en uke. Måtte også stå på som en Gud for at han skulle få plass. Det var en kjempejobb, og så greide jeg det! Han brukte min mors symaskin, 50-60 år gamme, funket som bare det.

Jeg har blitt veldig var på takknemlighet kontra selvfølgelighet.

Søvn – har jevnt over dårlig søvn, men siste to uker, jeg sovner, sover fire timer, men så er det stopp. Men heeelt på tampen, rett før jeg skal opp, de drømmene holder meg fast! Jeg får ikke lov å våkne! Blir holdt igjen av drømmene! Veldig spesielt.

Venninne med tannproblemer.

Alarm – har jeg husket å sette på alarmen?!

Tørre lepper.

Lettrørt. Både meg selv og andre.

Besøket fra Spania begynte å gråte i takknemlighet for at ting løser seg for ham.

Leverte bøker på Fretex, men fikk liksom ikke noen takk, men min Argentinske venn ga henne en takk på gaten.

Jeg mediterer hver dag, har gjort i mange år, om morgenen. I det siste har jeg hatt behov for å gå i dybden. Gjerne 50 minutter.

Fikk behandling på hofte og bekken hos kiropraktor i dag, og hun fikk løst den opp.

Rakel

En lei leppe som ikke er med. Har operert en visdomstann. Gikk streptokokker i det, måtte på sykehus. Ekstrem smerte i begge rumpeballene. Sterk smerte. Etter tre dager så skjønte jeg det gikk dårlig. Runde med intravenøs antibiotika. Sliten. Ikke fått  sovet på dagen i dag.

Hatt mye hodepine. Mye vondt i øynene. Ikke fått spist på noen dager da dette skjedde. Men nå er det bedre, har fått mer krefter. Har hatt ujevn hjerterytme. Litt borte nå, mer forrige uke. Sykemeldt ut desemer. Rolig. Trenger å bygge meg opp. Urolig for om jeg kan bygge meg opp igjen. Håper det blir en bedre vår. Underskudd. Jobbe med overskudd.

Setet, hodet, kjeven, rumpeballene.

Fikk en amatystring i posten. Vakker ring. Bilde av hodet på ringen, utskåret ametyst. Apropos hode.

Lammelse i høyre side av kinnet. Men nå kjenner jeg ilinger. Når jeg lukker øynene, så er jeg helt borte vekk.

Takknemlighet. Sendte 20 roser til ….Kalager.

Kan bli overrørt av minste ting. Renner liksom over følelsesmessig. Lettrørt, fint, men ikke alltid så glad i å gråte på storsenteret.

Tid for meg selv, bygge meg opp.

Snakke forbi hverandre, ift barnefar…går seg til, blir litt tungt.

Ift høyere selv – kontakt med klient på telefon. Fortalte hun hadde utfordringer i forholdet. Projeksjon av høyere selv som hun tar ut i forholdet….(prøver å helbrede det sårede barnet i forholdsprojeksjoner).

Aiq

Noen dager med dårlig søvn.

Ting som ikke fungerer. Vært uten internett og TV på fjerde dagen. Alltid på nett-garanti, men da dette startet var jeg på vei til å leverer bilenn på service. Datter hjemme i karantene, skulle ha nettmøte. Masse styr på telefonene, visste ikke da at det var noe teknisk galt. Prøvde å hjelpe henne, hun var helt fortvilet. Kommer hjem, får det ikke til å fungere. To kontrabeskjeder. Sjekker og finner ut at det er feil på nett. Restartet alt mulig, osv. Tull med ny telefon. Ting har ikke helt fungert.

Opplevd en glemskhet. En god venn av meg ringte og fortalte om en felles bekjent som var død. Ringte igjen dagen etter og sa han glemte å fortelle at hun var død!

Jeg synes det har vært påtagelig, en følelse av tåke og å være helt blåst.

Pus nevnte i en samtale, ny ord for HOD, Gnom! Plutselig var det snakk om nye ord.

Jeg er den som står opp og vekker familien. Jeg klarte å forsove meg!! Jeg kan ikke huske sist!!! Jeg var i en dyp, dyp, tilstand. Da jeg ble vekket tenkte jeg – hva så, jeg må tilbake til søvnen! Det verste var at nabojenta skal sitte på med oss, de hadde prøvd å ringe meg en time før!! Uansett forsov jeg met, det er veldig, veldig uvanlig. Naboen som forsover seg ofte var nesten litt lettet.

Litt skarpe og spisse kommentarer. Litt unødvendig stikking, eller sette ting på spissen.

Synes det har vært mange spørsmål rundt vaksinering, følelse av å føle seg presset.

Møte med gamle kontakter, for 14 dager siden dukket det opp en kontakt, vi spilte i band for mange herrens år siden. Etter manglende respons, så plutselig – hei, så hyggelig. Mange minner som jeg ikke har tenkt på på mange år, mer enn 40. Ting vi gjorde sammen, reiser, masse forskjellig. Prøvd å møtes, men utsatt og utsatt. Datter bestilt deksel, men vanskelig kommunikasjon.

Trygghet, utrygghet. Mistro – sannhet. Kan jeg også kjenne igjen.

Prøvd å betale begravelsen for min mor via hennes konto. Fungerte bare ikke. Ringte, sendte mail med regning, mail fikk de ikke. Det var masse som skulle til før det gikk.

Vår helseminister…høyre side leppe går ekstra opp. Jeg har prøvd å imitere bevegelsen og kjenne på hva det gjør med meg. Hva ligger bak? Skal ikke gå inn på det nå, men det har vært et fokus.

Høyere selv…begynte kanskje forrige rite…kanskje et nytt aspekt…etter at jeg ryddet opp i tingene rundt min mor. Hun var opptatt av Maharasj, ble inspirert til å gå tilbake til ren væren, Eheie Esher Eheie, det å bare være. Har kjent på det å være i senter i hodet, kontra i hjerte, kontra i dypet av meg selv. Fra hodet – objektivt, til dypet av seg selv, ren væren. Det har vært sentralt siste perioden.

Konsentrasjon – Refleksjon – Meditasjon – Kontemplasjon – Identifikasjon.

Hermeticus

Har vært fornøyd med meg selv i det siste. Har slitt med søvn i det siste, våknet veldig tidlig. Problemer med telefon. Hjemmekontor, har gjort om garasjen til hjemmekontor, men der er det veldig dårlig dekning på telefonen. Irriterende. Prøvd å danne meg et bilde av mitt høyre jeg på en måte. For å ha samtaler med meg selv på et høyre plan. The Hermit, nr 9. Når jeg skal sove, sitter sammen med The Hermit ved et bål, hvor jeg prøver å ha samtaler med meg selv på et høyere plan. Noe jeg prøver på hver natt. Sovner til dette bildet i samtale med meg selv.

YESOD

Møt kroppen din med vennlighet, forbind deg gradvis med ditt energilegeme, forbind deg med dine brødre og søste, hele menneskeheten, alt liv på jorden, og alt i Universet. Åpne deg for kveldens rite og inntrykk i din bevissthet.

Haniel

Er helt salig. Deilig, deilig, følelse. Det gikk utrolig kjapt. Gikk fra en materiell tilstand til en eterisk tilstand. Bredte seg som en hvitt lys fra utsiden og inn i hele kroppen. Satt der som en lysskikkelse. Som om jeg gikk ut og inn av materien. Opp til et utrolig hvitt lys. Fellessjelen. Jeg var både en del av det og ikke en del av det. Noe lysende hvitt, ansikter poppet opp, så forsvant de, enkeltsjeler, så ansiktet til moren min. Dette er Fellessjelen tenkte jeg. Hennes sedvanlige nydelige modersmilet, hennes leende, humør, ja, Dag, nå begynner du å ligne på noe. Følte jeg var iskald og svett på hendene, men jeg var helt tørr.

Pegasus

Behagelig, god, rørende følelse.

Eva

Rød farge. Høy puls.

Energi fra bekkenet og opp. Fyret opp, alarmberedskap, adrenalinfrigjøring.

Dominus

Startet med et bilde av en fossil av slange eller sjødyr. Minte meg om drømmen min om skjellettet som lå foran meg. Husket noe jeg glemte i stad – hele skjellettet var helt rent, ingen ligamenter, bortsett fra møtepunktet mellom ryggrad og bekkenet – der var det veldig rødt muskelfiber som var igjen. Det var mye fokus på det da jeg gjentok mantraet. Som om det var porten inn til å få kontakt med der sjelen var nå. Kjente i kroppen at … merket ikke at jeg pustet, men det var en tyngde i brystkassen, tyngde hvilte på mellomgulvet. Ikke ubehagelig. Noe mer? Altet.

Pus

Babyskrik i gangen her. Gikk fort over. Lyden ga en ekstra dytt i væren. Hvor mer symbolsk kan det være med nytt liv? Mobilen plinger, glemt å skru av lyden. Maria – er du på rite? Hun er da synkron. Gikk fort langt inn. Deilig ro og fred. Den indre dype kraften lar seg ikke rokke. Deilig å være der. Stol på din indre kraft!!

Rakel

Bilde – av en steinstol. Var et gammel bilde, egyptisk, kjente den kalde luften, fysisk fornemmelse av bildet. Tenkte at her kan jeg ikke være lenger. Nytt bilde – romodyseefilmen, der hvor den babyen svever på slutten av filmen, la merke til navlestrengen, den klassiske pompøse musikken, der svever den babyen, den går igjennom den inkarnasjonsreise mens den svever gjennom Universet. Pustet bildet inn i hjertet. Høy puls. Ble lett rørt av det første bildet av egypteren i steinstol. Massiv, tung, godt bilde for meg.

Aiq

En mørk sprekk. Universet? Konstruksjon? Avlang sprekk, noe bakenfor, noe innenfor det mørke rommet som var det interessante. Endret seg til punkt, svart, trykk, som et innovertrykk. Punket var et hull! Ikke et punkt. Noe som trykket inn mot et hull. La merke til en ”plate” over skuldrene mine, som trykket. Endret seg til at jeg så en fjelltopp, veldig spiss og skarp. Toppen var fokuset. Vertikal oppløfting. Kom nærmere og nærmere, tynn tynn strek. Hvilte i denne opplevelsen. Som om rom gikk tilbaket til å å bli tid, og tid gikk tilbake til å bli væren. Noe mer? Linjen går tilbake til sitt første punkt.

Hermeticus

Springende bilder. Nr 31 mot Hod? Fikk en bok som var forseglet. Der står alt jeg trenger å vite. Mange hester som løp på en blomstereng. Sto i malkuth foran tre porter.

HOD

Rom – Tid

Sentrering – punkt, fjelltopp, setrering i hodet, hjertet, væren.

Lettrørt

Problemer, motstand, kommunikasjonsproblemer.

Malkuth – Kether

Sacrum – Fellessjelen, urhavet

Rødt, energi.

Gamle minner.

Baby, nytt liv.

Hofte

Dyp søvn – Væren

Sterke, lange, livaktige drømmer.

Skjellett – Baby

Forsegling – noe man ikke er bevisst, noe som fortsatt er i mørket.

Mørke, tåkete, sprekk, hull  – Lys, fjelltopp, intenst lys.

Kommunikasjonsproblemer, treghet.

Nærhet

Rødt

Høy puls, kraftig/urolig hjerterytme

Os sacrum – Ryggsøylen – Bånd over skulderbladene

Individ – Fellesskap

Aiq leste artikkel i dag om funnet av et 40.000 år gammelt tre som kunne gi kunnskap om polenes plassering. Huleboerne var påvirket av sterk sol – måtte søke inn i huler, beskyttet seg mot solen med oker.

Kveldens rite er:

SARGAS

En stjerne i haven i skorpionen. 24 grader skytte

I nærheten av tåken M7, Kattøyet.

En hvit kjempe.

Markerer begynnelsen på halen i skorpionen.

NETZACH

Bli bevisst energilegemet. Kjenn hvordan du forbinder deg med dine brødre og søstre, hele universets bevissthet, men først og fremst SARGAS. Kjenn hvordan Sargas hjelper deg å være fokusert, målrettet og sentrert. Der hvor du opplever at ting er kaotisk, der det blir misforståelser, så hjelper Sargas deg til å beholde den indre roen og fokuset. Når du opplever at ting ikke funger, at du ikke når frem i kommunikasjon, så kan du forbinde deg med Sargas og gjenopporette indre ro, fokus, og målrettethet. Å være i kaos, tåke, uklarhet er tilstander du kan påkalle Sargas for å gjenopprette sentrering og fokus. Men også der du blir angrepet, misforstått, hvor noen stikker deg, angriper deg, kommer med spydige kommentarer, så hjelper Sargas deg til at det ikke aktiverer mørket i deg, det ubevisste i deg, det sårede barnet i deg, men du klarer å beholde roen og din indre fred. Kjenn hvordan det å stå rolig i slike situasjoner er det samme som å gå inn i ditt eget mørke, fortid, minner, traumer. I spenninger og konflikter i forhold, så vil Sargas hjelpe deg til å bli bevisst dine egne mørke sider, det som trigger emosjoner i deg. Du kan klare å ta et dypdykk og klare å ta tak i deg selv, og klare en forvandling og transformasjon. Sargas kan ligne på Orobouros, å ta tak i det lavesste med det høyeste i deg selv. Bearbeide det laveste. Sargas er i dermed ideell å fordype seg i ifm med spirituelt arbeid, å komme tilbake til det opprinnelige, det første punktet. Sargas hjelper deg å komme i kontakt med ditt høyeste selv, det som var starten på din udelighet, det udelelige. Gå tilbake til det opprinnelig og også fremtiden din. Minner om edelstenene, der fremtid og fortid var samme ting. Der var det mer væren, her er det mer energisk energi. Intenst lys. Hektisk, som å være i en storm, alarmberedskap. På den andre siden dyp ro, fokusuert åndelig arbeid. Gå inn i det dypeste mørke, med en fakkel av lys. Løfte mørket opp vertikalt med trygghet, sikkerhet, fokus, som ikke lar seg stoppe eller forstyrre. Sargas kan minne om Horus riten hvor vi følte vi kunne komme i kontakt med målet vårt. Eller Topas, der vi beholdt roen når det stormet. Eller kraften i Excalibur riten. Sargas forbinder kraft og styrke med en dyp indre ro. Kjenn tilstedeværelsen av Sargas, og hvordan den virker på deg, og fyller sjelen din med sin kraft, og unike kvalitet.

TIPHARETH

Sargas 3 x 3

Haniel

Da Aiq begynte å snakke om den vertikale oppstigning, fikk jeg bilde av et brennende kors, og det er Kundalinikraften som vekkes (orobouros).

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: