Pegasus sine notater fra Tarazed

Rite 20. Januar 2022

Pegasus

He. Eritrea. > Revitalilsert. (Spiser også mindre).

M på 322, en del surr men, opptatt av M og meg.

Nærhet # Fjernhet.

K på gulvet, gikk bra. Urinlukt og vasking.

Smitte på jobben, men jeg har hatt fri et par dager.

Vasket hos S i dag.

Forespørsel om veien videre etter hjerneslag – ”Revitalisering”.

Irak

To ganger jeg ikke har vært med. Ikke så mye å snakke om. Det samme. Huset til faren min som skal pusses opp. Datteren og barnet. Andre datteren hjemme. Hun hjalp meg, skal rives litt. Pause i jula. Barnehage – RS, lus, noe langtekkelig greier. Vaksinert meg siden sist. Satt langt inne. Spent på hva som skjer i verden. Vi bor tett, venter på huset. Noen relasjoner som er spente, noen er bra. Spenning og … harmonisk ..også men, stressnivå…datteren sier jeg får aldri vasket håret, og jeg tenker har jeg hår?! Klarer ikke passe på meg selv, andre jeg skal passe på hele tiden. Barnebarn som er veldig søt, halvt brasiliansk. Mye liv og røre.

Hvalsang.

Haniel

Fysisk – smerteøkning fra nakkeprolapsene mine. Går ned bak vestre skulder og ut i armen. Dovner bort helt ut i fingertuppene. Tiltak, mulig jeg må få tatt en sjekk. Noen forandringer som melder seg. Vant til at når ting skal endres, så begynner det med smerter. Jeg må ha det inn med teskje før jeg tar tegningen. Gode meditasjoner i det siste. I dag en meditasjon som gikk på helhet og fragmenter. Hvert fragment var en like stor helhet som fragmentene sammen.

Har hatt to veldig gode, nære åpne samtaler. Problem med selvbilde. Han har vist en stor takknemlighet for å bli hørt, lyttet til. Jeg har følt på en veldig takknemlighet for at jeg kan bruke noe av meg. Jeg ser at det går inn.

Dominus

Har vært lys-mørke dynamikk føler jeg. I går gikk strømmen pga vind og ble borte i seks timer. Veldig mørkt en periode. Ble veldig klar over hvor mange stearinlys som skal til for å lyse opp et rom. Ble sittende å føle på lys og mørke, men også varme og kulde. Fyrte i peisen, men merket at det ble kaldere og kaldere. Veldig annerledes måte å tilbringe en kveld på. Lyset gått i gangen i morges? Prøvde å finne bryteren (ikke mitt hus), men oppdaget at det var lys, men alle spottene var svake og gikk ikke å justere.

En periode med en dynamikk mellom å gi og å ….

Kjøpt en del ting til meg selv.

Niesa mi fylte 5, gi gave, få enorm takknemlighet tilbake.

Fått Corona! Fra barnehagen til niesene mine.

Natt til mandag litt feber og slikt, men gått veldig greit.

Foreldrene til niesene mine og jeg har nok litt forskjellig syn på ting.

Kjenner igjen det med spenninger i familierelasjoner og slikt. Men jeg vet ikke om det er noe som er innbilt hos meg. Vi bare vet at vi har forskjellig syn, og det har ikke vært gnisninger. Men kjenner igjen spenninger.

Gode relasjoner, spesielt i dag med bursdagsfeiring. Tilbringe tid med niesene mine. Hun var så stålende lykkelig.

Da jeg skulle dra sier hun – Jeg elsker deg så utrolig mye! Gjorde godt for et onkel-hjerte.

Leamus over høyre øye.

Som om jeg kan smake på vårlyset. Ble minnet om det når det ble snakk om revitalisering. Smaken av vårlys J

Pus

Fysisk – uforklarlig hard i magen i dag. Har ikke fått gjort ting som jeg pleier. Har våknet hver eneste time gjennom hele natten (sover generelt dårlig, men nå har det vært verre).

I går fikk jeg et nedslående resultat på bentetthetsmåling. Trodde jeg hadde gjort mye positivt for helsa mi, men det kan bety at jeg må begynne å ta medikamenter. Dårlig opplevelse av fastlegen. Vurderer å oppsøke privat for å prøve å gjøre en innsats uten medikamenter. Jeg har alvorlig osteoporose. Selv om det er naturlig å tenke på nye sykluser i begynnelsen av året, så…fikk et slag i maska i går.

Stor kontrast på det jeg føler inne i meg. Trener, spiser sunt. Er skuffet, ønsker å snakke med noen før jeg…

Takknemlighet. Jeg blir bare mer og mer glad for utfordringene jeg har fått.

Juletiden – helt nydelig. Takknemlighet for alt og alle, og alt som har vært. Gamle minner med sjeler. Takknemlig for alt.

Må nesten kopiere det som Stella sa om at det er greit å være den man er. Jeg har alltid vært veldig streng med meg selv, fordi jeg ikke når målene jeg ser for meg. Uoppnåelig mange av dem. Det er ikke det det handler om. Det handler om å erkjenne og forstå en større sammenheng i livet. Det indre planet er viktig.

Føler jeg er mindre streng og lytter bedre til min intuisjon. Blir mindre sint og lei meg fordi jeg ikke får til det jeg har sett for meg. Men tenker – er det så nøye? Det er helt grei.

Sliten – uthvilt. Vært veldig pigg selv om jeg har hatt en dårlig natt og motsatt.

Rakel

Fullmånen i krepsen.

Nærhet til barna. God stemning hjemme med barna, god nærhet.

I dag la vi godt merke til Venus på morgenhimmelen.

Kjenner på en konflikt…klo rundt haka mi, vanskelig å puste, revitalisering – gå, få pusten i gang. Mye bivirkninger etter den vanvittige antibiotikakuren, men jeg er bedre.

Godt å kunne snakke om det. Kjenner en konflikt i meg rundt den type ting. I min familie skal ting være hyggelig, vanskelig å snakke ut om ting.

Romjula – kjente jeg fikk kontakt med den delen av meg som har valgt å komme inn i en sånn familie. En åndelig impuls…aha…kjenner at den er med meg…ser kanskje litt annerledes på ting ift familiekonstellasjoner. Tar ikke ut frustrasjoner så mye.

Elektriker kom og fikset anlegg som har pepet.

Tatt imot ekstern veiledning via jobben. Psykolog. Veldig fint å ta seg tid til noe sånt.

Stella

Vært borte et par ganger. Sårbar, svak. Hatt sorg som jeg har forsøkt å få tak i. På motsatt side plutselig mye energi og går lange turer. Bevissthet om meg selv – jeg må stå opp, jeg må få fram mine ting, redsel for ikke å bli akseptert, mer styrt utenfra enn innenifra. Men hva er det i meg som er så viktig å få fram? Skjønner at jeg kan være den som anerkjenner, veilede…må ikke nødvendigvis være den som roper ut om ting. Det å akseptere at jeg er som jeg er. Det synes jeg er befriende! Jeg ser jo hvor mye jeg har krevd av meg selv – det er for dårlig osv. At jeg har tenkt at jeg burde være større enn jeg er, litt lycopodium aktig. Det er godt nok å være usikker og redd. En sorg lang langt inni meg som har handlet om dette – ønsket å trekke meg tilbake. Så lett for meg å være på tilbudssiden, mer enn å ta hensyn til meg selv. Som hvis familien ønsker oppussing, mens jeg ønsker fred og ro.

”En kjærlig hånd som styrer og hjelper deg mot den du er”.

Asi

Brasil – Norge. Bodd i Norge i 23 år. Store forskjeller.

Får mye ros i Brasil, positiv oppmerksomhet. I Norge veldig stille – som gir usikkerhet.

I det siste, jobbet på et sted hvor bare en er norsk.

I mange år har jeg ikke tatt full ferie fordi jeg liker å jobbe.

Begynner i ny jobb, som setter stor pris på det jeg har gjort. Headhuntet. Kjenner alle der, gleder meg.

Fysisk – bekymret for helsa mi, vaksiner, har tatt tre doser. Har ikke kjent noe. Jeg blir så skeptisk…fikk jeg vann?!?! Mannen min var dårlig etter hver eneste dose.

Broren til min beste venninne døde for to dager siden. Politimann, trent, døde etter halvannen til to uker. Tenker mye på dette. Så mye som skjer. Vanskelig å ha en formening. Hvorfor skjer det ikke noe med meg? Jeg er takknemlig også!! Hvilken corona får jeg eventuelt?!?! Det tenker jeg mye på.

Takknemlighet. Mammaen min likte å hjelpe absolutt alle uten å tenke på å få noe tilbake. Jeg har truffet mange som har hatt det vanskelig som jeg har tatt inn hos meg. Jeg selv er takknemlig for å ha disse hos meg. Du setter pris på livet ditt. Det å ha mulighet til å hjelpe andre. Gi og ta. Takknemlighet skal alltid være tilstede.

Aiq

Hektisk periode. Mye plutselig ekstra pågang av pasienter. Vanskelig å finne tid. I går satt jeg fire timer overtid ift det jeg hadde regnet med. Ung alder, slag, sjokk. Kunne hatt akuttime rett før riten. Kan det tas etter riten? Det sier noe om det jeg står i. I går forsinket pasient gjorde at jeg fikk skrevet 20 minutter på en artikke – ”Idle”, ”uvirksom”. Mye positivt med det også. Lurer på om jeg har hatt corona eller ikke. I min 15-årings klasse er halvparten borte. Fest i lokale med 60 ungdommer. Også for min 10-åring er halvparten borte. Flere lærere borte, men ingen alvorlig syke. I går la meg særlig, følte jeg meg litt uggen. Kona tok barna. Våknet og følte meg uthvilt og fresh.  Sliten – uthvilt. Virksom – uvirksom. Skrev om viktigheten av pausene. Det å gå igjennom sjømidlene gjorde at jeg kom i kontakt med verdien av å ta vare på meg selv. Når du er uvirksom, åpner du opp for å lade batteriene, som kan være en god korreksjon. Kommet over en terskel ift gitarspill, en større frihet, uten å tenke på akkorder osv. En enhet mellom meg og gitaren. Kommet veldig til uttrykk siste uken.

Revitalisering særlig i dag.

Nærhet og gode relasjoner.

Barn, en bevissthet på det å gå inn i mine barns hverdag. Hvordan har de det i sin hverdag? Hvordan opplever de lekser, osv?

Kjenner på at jeg har lyst til å faste igjen.

VIND – en bjelke som kunne vært farlig, men traff meg ikke. Takk!

Aldri opplevd så mye vind.

En gran som skulle bli Bonsai, er søkk borte.

Lys – mørke. Lys i et rom gikk opp og ned.

Takknemlighet. Jeg fikk kontakt igjen med en venn jeg hadde på videregående. Vi spilte i band, han spilte trommer. Har omtrent hatt daglig kontakt siste 14 dagene. Mye takknemlighet.

Å føle seg ivaretatt. At det er visdom i livet. Klare å se igjennom problemene, klare å se at det er en vekst i utfordringene. Klarer man å se det slik, så har man hevet seg over noe av problemet.

YESOD

Pegasus

Jesus. Jesus er min herre – rørende. (Glemte å si istad).

Følelse – ”Å være svanger med glede”. Energi som går dypt i abdomen.

Følelse av å rotere sakte mot høyre, som en sekundviser.

Irak

Så for meg et hav av bomull, som man lagde engler av, isolasjonsmateriale. Hvite skyer, engler, dott, lyseblått – forskjellig som skjedde…noe med barnebarnet, fotball, t-skjorte som det står brasil på, vil være Maradona, vet ikke han er fra Argentina. Broren min sa – kan du sitte sånn og meditere? Og jeg svarte at det var viktig.

Kanskje det er fordi det er en fra Brasil her i dag?

Haniel

Jeg har vært et sted hvor jeg har blitt veid. Men ikke fordømt. ”Her er du”, og nå gjør du det beste ut av det. Du er bra nok.

Dominus

Så for meg hvordan det ville være å være i lysets hastighet.Minte meg på da jeg satt i det, et lystfelt, elektronisk felt som spant rundt meg – en artikkel: Funnet bevis på at galaksen vår var inne i et magnetisk felt som påvirket oss i en viss retning. Minnet meg på en artikkel – psykolog – overblikk kontra tunellsyn. En fornemmelse av at denne typen tunellsyn var et møtepunkt mellom tunellsyn og overblikk over alt som fantes. Alt som var var på tunellveggen.

Pus

Startet med varme fra hodet og gjennom hele ryggraden. Kjente ingen smerter. Som om jeg vokser i dette. Minner meg om seneste meditasjoner – fått mye vitalisering av min indre mester. I dag vokste den over alle bredder. Jeg vokste. Kjenner på at jeg er sulten. I dag har jeg bare spist et måltid.

Bli hvor du er, alt er såre vel.

Ro og kjærlighet.

Rakel

Noe mer? Kjærlighet.

Jesus. Ofte en fortrengelse ift Jesus.

Datteren ringte. ”Du er alltid i hjertet mitt”. Kan hun ikke bare komme hvis hun vil?

Bilde – en person som sto med føttene i hjertet. Kjærlighetsfølelse med kontakt oppover.

Stella

Livets skole. Du får det du trenger for å utvikle deg.

Virksomhets-trøtt. Satt og aksepterte det. Hvor mye mer bevistt jeg er nå på hvordan månen påvirker meg. Jeg kjenner jeg blir noe ekstra ifm fullmåne.

Bølger med veldig god varme.

Asi

Mye tanker og avbrytelser.

En setning – Gi og ta, lager elementer (elektroner).

Aiq

Startet med en V-tegn som i værens tegn, ørne/falkeansikt, rolig som bare så, jeg er her, krøllet seg rundt til et vesen, som en steinbukk, streken gikk opp og ned…merket en veldig varme i håndflatene som nærmest løftet hendene mine opp for mitt indre blikk. Plutselig hadde jeg den samme formen og jeg  kunne fly. Hendene minen er her opp, men hva er her nede. ”Knele” (Stenbukken – knærne). Svenskene går ikke i kne, men løper på knærne. Jeg ble bare større og større, omsluttet hele Jorden. Observerende, omsorgsfull energi. God, ekspansiv, rolig tilstand. Jeg hadde blitt til denne fuglen som hadde sine omsorgsfulle vinger rundt jorden. Hvilte i denne tilstanden.

Irak

Må gå pga barn.

Stella

Veldig vanskelig å skulle oppsummere.

Aiq

Følelse av at dette kommer jeg ikke til å huske.

Haniel

Veldig kjærlig. Tipharet – Gebourah. Første gang jeg har kjent Gebourah som kjærlig, om enn noe streng.

HOD

Jesus.

Kjærlighet.

Revitalisering.

Kjærlighet – Spenninger.

Knele – Fly

Mørke – Lys

Sliten – Vital

Virksom – Uvirksom

Sulten – Faste

Nærhet – Fjernhet

Det å se ting fra den andres perspektiv.

(Ta utgangspunkt i at andre er gode mennesker og vil godt).

Perspektiv

Finne lyset i mørket.

Takknemlighet

Hengi seg til å la ting skje. Tilgi seg selv.

Livets skole. Selvaksept.

Gjøre opp status for seg selv.

Nærhet til tross for avstand.

Silisium – Calsium – Calsiumfosfat – (Carbon). Skape noe nytt.

Lytte til intuisjonen.

Sikkerhet først.

Vinger (Aiq, Yesod), Ørn (Pus, Ernest Hemingway).

TARAZED

”Ørnen”, Aquilae.

Aquila constellation, the Eagle, is a northern constellation north sitting above constellation Sagittarius, between constellation Ophiuchus and constellation Delphinus. Aquila spans 20 degrees of the Zodiac in the Signs of Capricorn and Aquarius, and contains 11 named fixed stars.
See astrology king.com

Originally called Vultur Volans or the Flying Grype, Aquila represents the Eagle, thought to be Jupiter himself, that carried Ganymedes to heaven.

According to Ptolemy the influence of Aquila is similar to that of Mars and Jupiter. It is said to give great imagination, strong passions, indomitable will, a dominating character, influence over others, clairvoyance, a keen penetrating mind and ability for chemical research. It has always been associated with the sign Scorpio, and by the Kabalists with the Hebrew letter Vau and the 6th Tarot Trump “The Lovers.” [1]

Aquila is a constellation on the celestial equator. Its name is Latin for ‘eagle’ and it represents the bird that carried Zeus/Jupiter’s thunderbolts in Greek-Roman mythology.

γ Aql (Tarazed) is an orange-hued giant star of magnitude 2.7, 460 light-years from Earth. Its name, like that of Alshain, comes from the Arabic for “the balance”.

https://en.wikipedia.org/wiki/Aquila_(constellation)

NETZACH

Bli bevisst ditt energilegeme. Merk hvordan du er forbundet med dine brødre og søstre. Vår bevissthet rettes mot Tarazed og den bevissthet som strømmer mot oss.

Stenbukkens tegn er i ferd med å avsluttes. Snart i vannmannen. Stenbukkens ambisiøse kvalitet går over til brorskap og fellesskap som ligger i vannmannen. Kjenn energien til Tarazed – ekspansiv, løfter deg opp, gir deg overblikk, men også en dyp ro. Der det er forvirrende, hektisk, fjern, avlukket fra andre, da kan du forbinde deg med Tarazed for å få en høyere perspektiv, for å se at vi er en del av noe større. Dette perspektivet gir deg en høyere helhet, hjelper deg å heve deg over konflikter, hjelper deg å unngå skader og ulykker. Hjelper deg å være føre var, få overblikk over jag og stress, og se verdien i det å være uvirksom. Se verdien i å ta en pause. Få et overblikk over alt du gjør. Se verdien i å stoppe opp når du føler deg stresset, eller er i en konflikt. Se den andres perspektiv, gjør deg lykkeligere, gir deg en større helhet. De gangene de når et nytt nivå av beherskelse og forsåelse, da er det en Tarazed-energi som trer inn og fyller deg med ro og takknemlighet. Tarazed hjelper deg å gå inn i et større holon, innstiller deg på noe som er større enn deg selv. I dette ligger det en ydmykhet. Du kneler ditt ego for å gå opp i noe høyere. Du legger tilside egoet for å gå opp i Selvet. Kjenn på Tarazed sin tilstedeværelse, hvordan den løfter deg opp. Gjør deg raus og gavmild. Takknemlig. Gir deg overblikk. På sammen måte som den har overblikk som kan oppleves som distansert, er den omsorgsfull. Den inkluderer, ønsker å være i ett med, på et høyere nivå. I konflikten mellom Russland og USA, mellom vaksinert og uvaksinert, vil Tarazed hjelpe til med å heve seg over egoet, fragmentene, krigen mellom løgn og sannhet, til å gå inn i…

Det er hele verden som opplever konflikten mellom å stole på en indre helbredende kraft, eller at du må ha hjelp utenfra. I denne kampen er den eneste løsingen den indre erkjennelsen. At åndskraften er sterkest. UREDD for smitte, bivirkinger, om det blir krig…fordi du vet at om du er vaksinert eller får corona, så er åndskraften sterkest uansett. Det er en dypere mening bak som er vis og god. Tarazed hjelper deg å hvile i dette overblikket, og være trygg på at åndskraften er sterkest. Er evig. Og er den som overvinner alt. Kjenn hvordan Tarazed strømmer inn i din bevisshet og gir deg disse egenskapene, gir det et større helhet, omsorg, trygghet. Som å være en som gir omsorg og trygghet, som en som er innviet i Tarazed sine hemmeligheter.

TIPHARETH

Tarazed Tarazed Tarazed

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: