Vega 8-12-2022

Haniel

Vet ikke om jeg har så mye å si…Jeg begynner å se en rundingsbøye…erkjennelseshøst hvor jeg har på en måte har måttet sluttet å være sin egen verste fiende…ting endrer seg og innse det at jeg har begynt å bli eldre…erkjennelse om at tingene må endres på…siste uken har jeg begynt å sli slipp på det at jeg ikke behøver å klare det samme som før. Kjenne på å være bra nok som 65 år. Kjenne på en slags tilgivelse i seg selv.

Runde 2

Gi slipp. La mitt virkelige jeg få lov til å komme frem. Man er kommet til et sted hvor man er villig til å gi slipp. Ikke vits i å kjempe for det som ikke har verdi. Gi slipp på det som er falskt. 

Rakel

…mine forventninger spilte meg nok et puss…men, i dag, jobb hvor det er forskjellige avelinger, snakker om forskjellige temaer, snakket i dag om konflikter mellom foreldre og hvordan det påvirker barn. Synes et slikt oppdrag er gøy, det å kunne snakke ut fra erfaringer, og sy det sammen. God følelse i hele dag. Mestringsførlelse. Godt å være ferdig også siden jeg har vært skjerpet. Gledet meg til å være sammen med barna, litt vanskelig å komme hit i dag. Datter øver på walthorn, julesanger. God og varm dag. Da jeg kom hit nå, fikk ikke lastet ned app. Litt slim i halsen. Hatt runde med Corona. Sist rite voldsomt trykk, rei meg i mange dager.  Mer ro, litt mer jordelement i denne riten.

Tillegg

Gikk tur i skogen. En dame som skled på isen. Så på henne at hun syntes det var dumt. Smilte til henne, og jeg fikk et stort smil tilbake. Slo meg at alt er et speil. Rørende situasjon. 

Aiolos

Må hoppe litt tilbake…hatt utstilling. Voldsomt løft. Jobbet med det lenge. Alle kursene jeg har gått på, føler det har gitt resutater. Det å tørre, få kritikk. Det syns jo. Nå blir det nye ting som kommer i fremtiden også. Jeg føler det er en annen tid, jeg er jo pensjonist, jeg lever nå, og prøver det. Takknemlig for at jeg er frisk. Ikke lenger long-covid. Sov dårlig i natt og våknet med dott i ørene, men ellers er livet bra. 

Tillegg

Vært opptatt av Spania. Var der i Januar. Har også Spania inne for å si det sånn.

Dominus

Stort sett stille og rolig. En del sånne ting som ikke har gått som planlagt, men fokus har vært på å ta det som det kommer. Det har alltid ordnet seg greit. Noen ganger har det skullet en del mer til før det har ordnet seg. Noen ganger lett og bedre enn forventet. Handler både om penger, tannlege, forhold, barnehage, niesene mine. Tydelig ting ikke har gått som forventet, men…bortsett fra det har jeg fått god orden på søvnrytme og dagsskjema, trening. Føler jeg har fått ting i orden på mange områder, strukturmessig i hverdagen som har føltes bra. Kjenner meg igjen i det med potensiale og forventninger til seg selv. For min del det med å bli strengere med seg selv, men også bli mer realistisk ift potensiale og aksept for meg selv og andre. 

Tillegg – pass.

Ma

Ja…ehhhh…he….jeg har ligget i Corona, og den var en ganske tøff omgang. Den gikk veldig på psyke og nervesystemet. Den var en tøffing. Tenkte at kanskje når man da får det mer og mer at man blir mer og mer venner med det, men det var ikke sånn altså! Jeg falt tilbake til første gang jeg fikk det, så det var en litt underlig situasjon. Jeg ble , veldig, veldig slått ut. Lå i tre dager rett ut og fikk knapt i meg noe. Prøvd å drikke da, ikke noe mat, for så vidt greit. Ifm det kjente jeg på et enormt sinne. Jeg hadde ingen kapasitet til toleranser. Hvis noen pirket på meg, så fikk de så det smalt! Helt uvanlig til å være meg. Jeg er vant til å ta imot og ta imot og ta imot, men plutselig så smalt det i alle retninger. Og det smalt så mye, så det hørtes over dammen. I dag kranglet jeg så det føyk med kjæresten min slik at den ene sønnen min ringte til den andre sønnen min som jeg har i byen for å si at nå går det litt heftig for seg her. Så det er jo trist det, men det var egentlig på sin plass at jeg satte ned foten. Men nervesystemet mitt har vært helt…hva skal jeg si for noe…elektrisk…jeg har ikke tålt noen ting. Og jeg har vært så sint! Usedvanlig sint! Fikk noen melkemidler. Det var bra. Sinne går også på at man er redd. Jeg har vært veldig urolig, redd og engstelig. Veldig behov for å sette meg selv litt i lyset, ikke bare godta smulene. Jeg er i en posisjon hvor jeg ”server” barna min, og litt for mye kjæresten min. Men da jeg begynte meg å komme meg dro jeg til det tibetanske tempelet, og fikk noen leksjoner der, vanlige onsdagsleksjoner, øvelser som handler om å gi seg selv kjærlighet og bygge videre utover fra det. Og han lamaen var veldig på at du skal ikke bare tenke at du gir deg selv kjærlighet, du skal virkelig oppriktig, like mye som du gir utover. Det har jeg jobbet en del med. Det har hjulpet. På alle jeg har rundt meg, og meg selv. Så gikk det et par dager, jeg måtte bytte en kåpe, så jeg måtte reise tilbake til tempelet, og siden jeg hadde vært dårlig av corona, så hadde jeg ikke så mye å gå på. Så jeg la meg på gulvet og sovnet momentant. Drømte da, med hodet i fanget på Buddha på en måte, at jeg la fra meg alt jeg hadde av klært. Til slutt sto jeg naken i vannet, det har vært mye hav-drømmer. Ga fra meg alt til de rundt meg. Holdt på med sjødrømmer i ukesvis. Ellers føler jeg at Spania er et land som har vært veldig nært. Elsker språket, og nå har jeg sett på en serie og forsøkt å lære meg språket. Liker temperementet. Det har en retning. Vært veldig opptatt av det. Har danset en del tango, og vil veldig gjerne danse tango igjen. Har et problem ift kjæresten min og tango. Men jeg må bare gjøre det. Sterkt behov for å få danset, som den gamle danseren jeg er. Føler det går mye på mage og milt, og lunge og tykktarm. Vært rundt mye oppkast og diare. Hunden min har også hatt diare. Savnet Solen veldig. Tilhører jo de varme landene. Jeg har måttet kle meg i sterke farger som rødt og oransje. Jeg går ellers mye i jordfarger og blått. Så har det jo midt opp i alt vært en enorm kjærlighet. Det var det jeg kjente da jeg sovnet i tempelet at jeg ble omhyllet av en veldig kjærlighet, så da gråt jeg litt. For det var akkurat det jeg trengte. Omhyllet av kjærlighet. Etter det har jeg vært roligere. Da fikk jeg det jeg trengte, for jeg har følte meg veldig alene. Jobbsituasjonen har falt på plass, har fått jobb på Kolsås som hagedesiger. Deilig. Etter det har jeg begynt å sove igjen. Har også hatt en god periode med kjæresten min, men det er også fordi jeg har gitt ham homeopatiske preparater, så vi har kommet i vater begge to. Sunget mye mantra. Men, for det pleier å være sånn at vi eksploderer like før vi skal ha rite. Nå har det vært omvendt. Nå eksploderte vi tidlig og har hatt det ganske fint nå. Bra utvikling. Hadde en veldig hyggelig samtale med datteren min som bor i Italia, som holder på med et studie som…hvor hun har fått noen veldig gode kontakter som kan føre henne til Paris og jeg vet ikke hva…Japan til og med…det ble langt men…takk.

Tillegg

Fysisk – har vært utrolig tørst, usedvanlig tørst, drukket om natten, veldig indre hete. Sterk kroppslukt. Intens svettelukt (ukjent for meg). Ånden har heller ikke vært bra, nå har jeg ikke vært frisk da. Skarp  nese – kjente da jeg gikk av bussen at de røkte hasj et eller annet sted. Forsterket smakssans. 

Eva

Usikker på veien videre. Gjøre feil valg. Hva er bra for meg egentlig? Hvor er min ild? Manglende tilhørighet. Meningsløshet. Mye ulykker nært på. Er litt deprimert. Nære møter med sykdom og død. Dårlig hukommelse. Mas om nye koder på innlogging hele tiden. Bør jeg droppe videre studier? Virker som jeg overbelastet på det mentale. Fremdeles ynsproblemer. 

Pus

Argentina. Fotballkamp – argentinsk lidenskap.

Fysisk  – bitt flere ganger av en edderkopp som kanskje bor nær sengen . Vanlig stikk som vokser utover, væskende sår.  Får håpe ingen edderkopper blir med hjem.

Aiq

Det har vært mye. Kommer på ting mens jeg hører dere. 

Det som skjedde for to-tre uker siden var at…jeg har hatt noen episoder hvor mailen min har stoppet opp fordi det har vært alt alt for mye mail i boksen, og det er MYE. Det er snakk om 8GB med mail, 250.000 mail. Har blitt MYE spam. Blir så lei av å spam. Skolen har ikke studenter som er aktive for tiden, har holdt domenet ved like. Nok er nok. Så nå bestemte jeg for å kutte den ut. Gikk inn i et svart hull og gjorde ikke noe med det. Begynte å få sms med beskjeder om at de fikk mailer i retur. Først i dag ba jeg min kone om å sende ut beskjed om  ny mail. Kanskje vært en måned hvor jeg ikke har hatt mail. Jeg må innrømme om at jeg har tenkt tanken på om jeg kunne leve uten mail. Som å koble seg ut av systemet. 

For kanskje 10 dager siden ramlet det inn med flere veldig store regninger. 61.000, 54.000, 17.000, 18.000, og det lå en på 51.000 på forhånd, og bare en av dem hadde vært nok til at jeg gikk i kne, haha! Enormt! Hvordan skal jeg forholde meg til dette?! To av dem er ende ikke avklart og ordnet opp i. Men den største forsvant like fort som den kom, og den på 17.000 er sannsynligvis en feil, så det er på en måte…disse sjokkene…What?! Hva gjør jeg? Gikk et par dager og så tok jeg tak i det, og det gikk mye bedre enn jeg hadde trodd. Så det er noe med en uro i forkant, og så var det mer – hva skal de gjøre? Det kan jo ikke drepe meg, men tar de huset? Hvordan forholder jeg met til det?  Sjokkartede beskjeder som rokket ved fundamentet i tillegg på en del andre ting. En venn som jeg har tatt et oppgjør med, møttes igjen, det ble veldig hyggelig, som om vi rundet rundt en bøye. Gikk på teater sammen. 

Det er noe med noe som synes umulig, anstrengt, anspent, utfordrende, og så blir det en ny syklus og en merkelig forløsning som man kanskje ikke hadde forventet. 

Det treffet med kameraten, vi spiste før forestillingen, jeg ble matforgiftet og våknet klokken to om natten med oppkast og diare. Jeg pleier å bli fort bra, men jeg merket det gikk et par tre dager før magen var helt på plass. Hva i all verden er det jeg har fått i meg? Jeg tok Arsenicum album, og så var det hjalp. 

Redsel og sinne – jeg snakket med et familiemedlem på vei hit, og hvor vedkommende snakket om redsel og sinne og hvordan sinne var et forsvar på redsel noen ganger, og at sinne var undertrykket aggresjon, og mye disse følelsene var sider av hverandre. Vedkommende lurte på om jeg ikke var enig i det, og jeg måtte si meg enig i mye av det. 

Kommer rett fra et styremøte angående klinikken. Skolen har påført meg en gjeld som er like stor som husgjelden min, så jeg har en enorm gjeld. Den står ikke i forhold til betjeningsevnen i det hele tatt. Så jeg har måttet i det siste be om å bare betale renter og også be om betalingsutsettelser. Så det har vært økonomisk veldig trangt. Trodde en periode at jeg kom til å miste huset. Vært i møte med banken. 

Nå har partneren på klinikken vært med på glid, så det var veldig overraskende og alle forberedelser var egentlig ikke nødvendige. Vidunderlig overraskende. 

Var i byen og tok en kaffe med en person. Plutselig begynte vedkommende å komme inn på ting som var veldig betente og vanskelige, og jeg tenkte at vedkommende har behov å snakke om det, men skulle jeg si at det ikke passet å snakke om det over en kafffe? Fikk la det gå litt lenger, på grensen til det ubehagelige. Måtte avrunde for å hente datteren min, men kjente at denne samtalen hadde berørt meg på en litt oppkavende måte. Så går jeg rett på en god venn av meg som er lege og hans kone som er operasjonssykepleier. Ikke snakket med dem på flere år og det var kjempekoselig. Da gikk jeg og tenkte på at nå kommer jeg til å ta med meg denne litt dumme energien når jeg skal hente datteren min, og hun kommer sikkert til å merke det og nå må jeg gjøre noe med det. Og så kommer de og det er kjempekoselig, så lenge siden, og vi må møtes igjen osv. 

Noe med kontraster – engstelse, uro, være klar til å være på krigsstien, hva skjer? Og så noe runde-bøyen-greier, og så er det plutselig ny syklus og…

Denne karen jeg ikke hadde hatt kontakt med på en stund, fortalte at han i sitt liv hadde kommet til et punkt hvor han hadde gitt opp å prøve å redde huset, fordi Lindorf hadde kjøpt gjelden, og de var skikkelig stygge, og han hadde bare funnet ut av at de får bare ta det de kan ta, og så får jeg ha resten som et livsgrunnlag, og så få jeg bare leve som en munk. Han er minstepensjonist. I dag fikk jeg en sms fra ham hvor det sto at han måtte velge mellom å gå til frisør eller kjøpe ved. Jeg svarte tilbake at jeg hadde klippet mitt hår selv i hele mitt liv, unntatt fire eller fem ganger, og den veden jeg brenner er nedfallstrær. Du finner sikker noe du også! Han snakket om at hadde unnet seg selv en bok på et antikvariat om en forretningsmann som hadde gått over til å bli munk. Ydmykhet var da veldig sentralt. Det hadde truffet ham så veldig – han hadde mistet sin autoritet, yrkestittel, ribbet for alt på en måte. Kjente kanskje litt på samme følelse da mailen ble borte…alle som måtte kontaktes. 

Noe med identiteten som blir borte. Ok!

Har blitt hektet på duolingo for å friske opp spansken min. Kona har også slengt seg på.

Pegasus

(Kommentar lørdag 10. Desember)

M hadde diare torsdag kveld. Satt en time på wc og hadde voldsom tømming. Selv var jeg litt uvel da jeg kom på kveldsvakt den dagen. Men det gikk over. 

Fikk overraskende penger inn på konto i en knipesituasjon.

Flis-i-fingertupp-operasjoner.

YESOD

Bli bevisst energilegemet, hvordan det gjennomstrømmer og omhyller kroppen din. Ekspansjon utover og utover, brødre og søstre, menneskeheten, alt liv på jorden. Åpne det for fornemmelser og inntrykk. 

Haniel

Gikk fra noe veldig lite og veldig enkelt til noe utrolig pompøst. Begynte med at jeg fikk en veldig sånn ren pust, som en isbre-pust, peppermyntepust, alt var så klart. Og det utviklet seg til at jeg var en helt klar isboble. Og midt i den var det en liten flamme. Og jeg ble så opptatt av den flammen. Det ble mer og mer viktig at den flammen må du vokte med hud og hår. Det mest viktige som finnes. Så jeg konsentrerte meg egentlig bare om den.  Ved siden av den var det pusten – den var så ren, mild, så ubesudlet, som flammen. Hva er det med den flammen? Det er Kristusflammen som er i alt og alle. Det var den flammen som var i Jesus, og som tok overhånd, og voktet den, Jesus kristus, ble så opptatt av det, men det var forklaringen, pusten var som en renselsespust, den var så uskyldsren, kan ikke forklare den pusten, den var så REN.

Noe mer? Den flammen er i dere alle, og den må dere vokte, for når den slår ut i full blomst, så stiger en ny verden og en ny tid frem.

Rakel

Første bilde – gress og grus. Pinnsvin. Kråke. To bilder som kom. Så var det stille lenge…så…firkantede egg…Peru, andesfjellene. Kondor, stor fugl. Opptatt av vingene, noe med fjørene. 

Så spurte jeg er det noe mer? Ekko, tomrom. Stille.

Noe mer? Hellig, hellig, hellig.

Aiolos

Følte jeg ble sugd ut i verdensrommet. Der var det små øyer, vannplanter på dem, og noen andre planter som hang litt ned. Turkis.

Dominus

Først føltes det som pelvis sank ned i jorden og plantet seg der. Rett etterpå ble ryggraden helt gele og gikk ut til hver side, veldig kurvete, som et bonsai-tre som jeg merket var godt plantet og vokste ut i alle retninger. Det var perler, rubiner og smaragder som vokste frem. Så utenifra at det var bak det treet var det en soloppgang, men den var uten ende, i alle retninger. Da jeg zoomet mer ut levde det treet på en liten jord-øy inne en kule av sol. Enda lenger ute strakte solstrålene i alle retninger, faste solstårler, så langt de kunne nå, og de møttes og gikk i et med stråler fra andre soler. Likt som en nervecelle som henger sammen med andre celler.

Kraftfullt, men med en ro, ren væren.

Ma

Jeg ble egentlig plassert i et slags intet, et verdensrom kan du si, men et sted der alt var uten form, alt var oppløst, ganske grått. Og det skjedde ingenting. Det var helt rolig. Ventet – da kom jeg inn i en slags turkis vibrasjon, lysvibrasjon, turkisfargen ble enda sterkere, fikk mer valør, den ble dyp, dyp turkis. Kraftfullt, men kjemperygg.

Noe mer? Gull. Gull, gull. Aurum metallicum, aurum metallicum.

Aiq

Begynte med en fjær som viftet litt i vinden. Hadde et energifelt rundt seg og så ble den til et tre med et energifelt rundt seg, og så ble den til en sveipende pisk, en piskehale, veldig energisk, dynamisk, med svingende bevegelser, dreininger og forandringer, veldig sånn transformerende kraft som bare plutselig kunne gå i en helt anne retning, en enorm kraft i seg. Etter hvert ble det mer og mer systematisk som en spiral som dreide og dreide og dreide med en voldsom kraft, som sugde meg opp i spiralen og med en veldig fart, men så var jeg veldig bevisst at jeg ikke var midt i spiralen, da var jeg litt på yttersiden, det var som en sånn kraft i universet som bare gikk rundt og rundt og rundt, sånn Galgalim-lignende kvalitet som sto bak all omdreining i universet. Og så ble jeg bare sugd inn, nesten som en supermann som bare farer igjennom, men jeg var lysende og i gull, og bare for oppover. Veldig energisk. Og da jeg kom til toppen, så var det ikke slik at jeg bare plutselig kom til toppen, men vips! Så var jeg i toppen, og da var det ingen spiral, da var det ingen kraft, da bare var jeg der, som en Shambalah, som en lotus, jeg var en Buddha, og denne lotusen var i fanget mitt på en måte, og så var jeg lotusen, og så var lotusen en forening av anima og animus som var tett forent. Og det var på en måte ren væren og som å være i en slags Kether-kraft. Men det var som en flamme samtidig, en ren ild, men samtidig en veldig ro. Som om det hadde blitt en fullstendig forening. 

Noe mer? Transformasjon og forvandling.

HOD

Veldig samstemt yesod-del!

Kristusflammen. Buddha. Universet. Kether-kraft (Kondor – svever høyt og rolig med fullstendig overblikk). Hellig, hellig, hellig (det erkeenglene sier i Kether). Ild. Gull. Sol. Nettverk av Lys. Turkis. Hvis du ser på sola og lukker øynene er det turkis du ser. 

Uro, engstelse, sinne, enorm kraft # Fullstendig ro, ren væren, dyp forankring, forening.

Form som går i oppløsning.

Dagens substans er STJERNEN VEGA I STJERNEBILDET LYRA

Måne – 13 grader tvilling

Solen – 15 grader skytte

Mars – 16 grader Tvilling

Dvs. mars-måne konjuksjon.

Ligger i Steinbukken, 13 grader Steinbukk. Steinbukkhalen kan slå rundt og transformere. Blir forbundet med Venus og Merkur. 

Mye interessant informasjon her – https://nineplanets.org/vega-%CE%B1-lyrae/

Bl.a. at stjernebildet Lyra ble representert av en Kondor i gamle Egypt og India. Har vært, og kommer til å bli Jordens Nordstjerne igjen. Høy spinnhastighet. 

Mars-Måne konjuksjon: Hadde en opplevelse sent på 80-tallet, satt og mediterte på en båt. Og det gikk opp for meg at når en mann skal sublimere seksualkraften, så er det et møte mellom mars og måne, og hvilke bilder mannen har av kvinnen, renheten, var veldig viktig i den prosessen. Og så gikk det opp for meg at, det gikk ikke opp for meg, men hele universet sa mars og måne i god forening…og jeg tenkte…er det en trigon eller er det en sekstil. Så på klokka, og da jeg kom hjem spurte jeg min mor som var astrolog, som kunne fortelle at det var en eksakt trigon akkurat da. Men i dag var det en konjunksjon.

Vega – på tirsdag, og forrige tirsdag har jeg undervist på skole om gamle egypt. En historie om en jente som reiser opp gjennom Nilen og Livet, Amesis, Kunster – Tempelet, Renselsen, Hod-sfæren, Hieroglyfer, Yppersteprestinne, Farao. Prøve av prestene – se på stjernene – de beveger seg i sirkel. Hva er viktigs? Midten av sirkelen – Polarstjernen – Det evige livet. Øst-vest, syd-nord. Den gangen var Alpha Draconis polarstjernen, i det eldre riket. Men før det, for 12.000 år siden, og om 14.000 år siden er det Vega som er Polarstjernen. 12.000 år siden, istid, mye døde. Den gang eksisterte det noe mer avansert som vi har mistet med tiden.

Når du forstår hva de hadde fokuset på, kan du også utlede i hvilken tid de befant seg.

Synkront – premiere på Graham Hancocks ancient apocalypse. Arkeologiske funn datert til istiden vitner om en høyt utviklet kultur. https://www.netflix.com/no/title/81211003

Ekte # Falskt. 

Når du fokuserer mot Nord så fokuserer du på forankringen, røttene, det dypeste dype, det høyeste høyeste. Aksen som går igjennom. Alt tullet, viss-vasset, faller bort. 

NETZACH

Pust dypt og rolig. Bli bevisst energilegemet. Kjenn hvordan vår bevissthet ekspanderer, og vi forener oss med våre brødre og søstre og de som ikke hadde mulighet til å komme, med alle sjeler i det universelle hvite broderskapet, åndelige søkere fra andre retninger, og fra tidligere tider her på jorden. Med alle mennesker, alle dyr, alle planter, alt liv, og hele jorden. Og vi vender bevisstheten mot stjernehimmelen over oss, og mot stjernen Vega.

Vega er på et område av himmelen som skifter mellom det å være midt i sentrum, eller polarstjernen, det er det at jorden er litt på skakke som gjør at dette skifter. Det betyr at kreftene som strømmer mot oss fra denne delen av universet, strømmer mot oss konstant. Med denne konstante strømmen ligger det også noe permanent, noe rolig, i motsetningen til innstrømningen fra andre stjerner som stiger opp, når zenit, går ned og forsvinner i natten, og kommer tilbake neste morgen, eller neste natt. 

I Vega ligger dette spillet mellom alt som er forgjengelig, det som kommer og går, alt som ikke er annet enn en illusjon, eller falskt – kontra den indre kjernen. Når du opplever at livet er kaotisk, du føler engstelse, uro, forventninger om at noe skal gå galt – da kan du vende deg mot Vega og runde av syklusen, runde bøyen, og innse at alt er såre vel, alt er forent.

Men Vega har også en kraft i seg til å gå inn i det skulte, det som vi ikke tar tak i, i det uforløste, for å komme helt opp i Kether, for å finne en indre ro, så må vi som Orouburos som biter seg selv i halen, rydde opp i fortiden, rydde opp i det dypeste. Vega hjelper deg til å gå inn i mellommenneskelige forhold, i parforhold, i vennskap, eller i ditt eget liv, å rydde opp i din fortid, å ta tak i det som er så smertefullt at du har lagt lokk på det. Det som er så dypt at det forsvinner inn i det underbevisste og mørke. Vega hjelper deg å møte det, forvandle det, transformere det, slik at det ender opp i en rolig, fredelig tilstand av kjærlighet og lys. Kjenn på Vega sin forløsende, tilgivende kraft. Det er den samme kraften som Kristus brakte til Jorden og oppøste rettferdighetens lover – øye for øye, tann for tann, og brakte inn tilgivelsen. Vega hjelper deg å tilgi deg selv, den gir deg syndenes forlatelse, forløsning fra Karma. Den gjør at det du har skjult, kan eksponeres, med en dyp, indre fred og ro. Den gjør at det du har fryktet, kan møtes, og med fred i hjerte, sinn og sjel. Kjenn hvordan Vega forbinder deg med grunnmassen i hele Universet. 

TIPHARETH

Vega, vega ,vega x 3

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: