Zaniah (Star)

Rite 23. September 2021

Innloggingsproblemer.
Aiq måtte logge seg på tre ganger.
Eva måtte logge seg ut og inn for å få lyd.

Aiolos
Jeg prøver å lande. Flyttet.
Fysisk – vondt i korsryggen. Brukket noe på en krone.
Dødsfall i nær vennekrets. Kulturpersonlighet. Plutselig. Har vært tett på mitt liv.
Stress som ble fint – kom fra Tønsberg, besøkt moren min, gitt blomsterbukett til enka, den kom til feil adresse, 5 minutter mellom, Mester Grønn kunne ikke gjøre noe med det. Kastet meg på Nesoddbåten, hun som hadde fått den feilsendt til seg ble sur, så hun måtte ordne opp selv. Ble et fint møte og hun ble invitert inn på suppe til enka.
I nordmarka har jeg gått mye, kommer på disse stedene, og minner dukker opp. Får livet litt tilbake, og det syns jeg er fint.
Mindfulnesstur i Nordmarka – sleipe røtter.

Pus
Det er en til som er død i tangomiljøet. Nå orker jeg ikke mer. Nær venn av både mannen min og meg. Vi visste ikke han var syk. Det har vært veldig vondt. Vi har vært preget av det. Skrevet minnetale. En spesiell person med et spesielt uttrykk. En privat person. Fikk mange positive tilbakemeldinger på talen. Plutselig låste det seg i ryggen og skulderen min, forsøkte å massere og kna, ble verre. Det var i forrige uke, kiropraktor på mandag – beskjed om å ta det med ro. Låsninger nedover ryggen. God hjelp med nåler også. Går mye bedre. Fått en bråstopp igjen. Jeg får ikke gjort det jeg skal gjøre. Jeg må bare sitte i ro, men da blir jeg ikke ferdig med dødsboet. Blir mye tanker rundt vennen vår. Bekymret for mannen min og hans helse. Det var vel derfor jeg skulle stoppes for å roe ned. Det er vanskelig å akseptere når det er dette dødsboet som hindrer meg i å leve et normal liv. Litt på gråten nå. Senest i går snakket jeg med ei om å gå tur med ei som var ham nær. Leste talen til henne, de gråt. Veldig takknemlig for alle gode mennesker som lever. Ønsker ikke flere skal dø nå. Setter veldig pris på dere. Det er så viktig å si det, fortelle hverandre at vi trenger hverandre, og at vi setter pris på hverandre.
Vært forfulgt av veps i hele dag.
Styreleder som tar sak i egne hender – plutselig ringte det på døra, midt i bisettelesestiden, balkonggulvene var så dårlige, fått 7 cm høyere gulv, men nå er balkongkanten ikke høy nok. Noen andre har tatt saken, jeg orker ikke.

Pegasus
Mor, paranoide tendenser. Hvor skal hun bo? Orker ikke være i leiligheten. Fram og tilbake, fisker etter å bo her, bor noen dager hos sin søster, som ikke er bra. Ender på hotell og høres mer fornøyd ut.
Ferdig med å male hus i går.
På jobb i dag – trøtthet, ro. Ble ekstremt varm hos en pasient i dag. Dør hun snart?
Venstre hofte – litt vond og svak, kommer det en skikkelig knekk?
Rett før riten så jeg Youtube-video av Sadhguru om betydningen av Hvilken kvinne som kommer inn i ditt hus, og betydningen av Hvordan kvinnen kommer inn i huset.
Slag fra irritert pasient i solar plexus – fysisk veldig mildt, men energetisk satt det i en stund.

Haniel
Langvarig tannhistorie som er avsluttet. Fått på plass tannimplantater. Kjærlig periode. Mulighet til å gi kjærlighet og forståelse. Kommet nye mennesker inn i livet mitt, som har vært der i mange år, men som har kommet nærmere. Noen som har vært nære, som kanskje er på vei lenger ut. En naturlig endring som jeg ser på som noe godt, og nødvendig for at jeg skal komme videre. Opplevelser på søndag – skulle flytte på noe jord, spadestikket gikk i et jordvepsebol, med 8-10 stikk som resultat, men det gikk bra. Var veldig plaget i yngre dager med allergi, har måttet ha sprøyter før. Det skjedde ikke denne gangen!
Opplevd at styreleder har tatt seg egne friheter. Vi måtte inn og bremse ham.
Røtter – en grandniese gjorde en gamlefar myk i hjerterota
Lyst til å trene.

Rakel
Sammenhenger i den siste måneden og uka: Vært tung og lett. Gruppe – Individ. En på jobben, pleier å være to og to, men nå var vi fem. Ok oppgave. Utveksling på en messengergruppe – fritt vaksinevalg. De har en nettside, plakat til å henge opp på skolen. Ok å få støtte til å si nei. Jeg har bestemt for å ta opp et digert lån og kjøpe meg hytte! På visning fikk jeg et fint bilde på vinterlandskap, vinternatt, helt mørkt, stjerneklart. Det løftet meg opp. Vært i begravelse. Måne i fisk, følelsesmessig berg og dalbane. Det grunnleggende mønster på avvisning i barndommen. Føler jeg har klart å snu det! Vond avvisning fra sønn, klarte å snu det.
Drøm – hodeskalle i kalsittgul. Klart og tydelig fint bilde. Butikk, kinesisk, kampsport. Piper hele tiden i et varmeanlegg.
Meditere mer i gruppen her, tenkte jeg skulle lodde stemningen.
Dødsfall, kreft, norsk film, ingenting å le av. Galgenhumor – det er kreften som har fått kreft. Tante med blodkreft, fortalte ikke noe om det.
Sønn hatt vondt i halsen i tre dager.

Eva
Grave i jorda. Mestring. Ting går lett. Mye aktivitet, fulle dager. Synssansen skjerpet. Alt er mer vakkert enn vanlig. Høyt perspektiv og klarhet. Gravd et stort hull i hagen. Bedret forhold for frukttrær. ”Kompost i bunnen”. Fra ufruktbart til fruktbart.
Bekymring ift prosjekt i sameiet. Gått på keto-diett. Sammen men mannen, det gikk fint! Som om noe løsnet. Klarhet i hodet.
Saltsmak i munnen om morgen. Lyst på rødvin og sjokolade.
Mye ansvar. Tenker på en vannskade.
Dilla på Itunes.
Ting gått mye lettere.
Noen venner som sliter veldig. En mann med tre søsken, gammel mor…ei hjem fra Spania…kommunikasjonssvikt…uvenner…ille å se på fra sidelinjen. Som om det er gamle greier som blokkerer kommunikasjonen.
Så takknemlig for at jeg har det så rolig og fredelig og bra.
Fikk Geithams inn i huset (diger veps).
Betatt av bilde med røtter.

Stella
(Bryllupsdag)
Kommer fra en god periode med mestring.
Siste halve uka veldig tungt. Stressfølelse, har ikke følt jeg har fått til ting. Mange ting som strømmer inn, men mye som stopper opp og ikke virker. Det har jeg ikke tid til!! = Stressfølelse. Det har jeg vært fri for en stund. På vei tilbake på jobb. Det er slitsomt! Masse mennesker i trangt lokale. Jobber med nye måter å jobbe på. Hvordan kombinere hjemmekontor, og omstrukturere kontorlandskapet.
I vår fikk jeg en ubehagelig skyllebøtte i et møte. Denne personen har jeg ikke hørt fra. Har lurt på hvorfor han ikke var tilbake. Nå har vi snakket sammen. Nå er jeg takknemlig for det han sa, for det fikk meg til å ta mer vare på meg selv. Fått mer innsikt i hvor umulig den oppgaven var. Takknemlig! Takknemlig for mannen min, tar på seg mye, gjør så mye.
Stølhet, svakhet i høyre hofte. Som om det svikter litt.
Paris – dukket opp.
Gamle traumer
Da jeg skulle møte han som hadde såret meg, merket jeg at jeg måtte jobbe for å ikke falle tiblake. Kjenne på å gi trøst og omsorg til seg selv.
Gi deg selv omsorg, og kjenn hvor det kommer fra.
Fikk et vepsestikk i sommer, vet ikke om det teller. Vond og hoven arm i nesten en uke.
Jeg har normalt sett hatt veldig lyst til å trene, men nå har jeg ikke hatt lyst i det hele tatt. Tung, sliten og trøtt. Ikke motivert for noe fysisk.

Dominus
Høyre hofte – mer mot lyske for meg. Det lå en nerve i klem en periode. Smerter som stråler ned gjennom høyre ben, kne, våknet noen netter på rad med veldig smerte. Nesten gått over nå. To siste uker nesten kun spist rå frukt og grønnsaker. Kroppen føles veldig mye lettere og veldig mye sterkere. Bare MÅ trene! Lenge siden jeg har hatt det slik. Ekstra sterke følelser. Mer overskudd til følelser. Glede, sinne, mest når jeg har vært for meg selv.
To siste uker – avtalt 5-6 forskjellige møter med fire forskjellige personer, men det har ikke skjedd noe med noen!
Avtaler gjøres, men kabalen går ikke opp.
Uventede utgifter.
Noen timer før riten ringte politiet plutselig – de lurte på om det var mine griser som sprang langs veien! Kroppen reagerte med nervøsitet. Morsomt.

Aiq
Jeg har også tenkt på tenner. En tann som brakk som jeg ikke har hatt råd til å gjøre noe med. Utveksling med tannlegen for å finne et tidspunkt.
Familierøtter.
Hva man arver.
Hva er det som er arvelig? Dukket opp i samtaler med pasienter.
Gener, DNA…det er i kjernen av cellene våre noe av åndskraften ligger. Proteinene er det individuelle og unike. Tenkt på Rudolf Steiners ord om at det ville komme vaksiner som ville hindre vår utvikling.
Brekkjern for mRNA teknologien?? Hva gjør det med åndskreftenes mulighet til å trenge igjennom?
Foreldre bekymret for logistikk og utenforskap ifm vaksinering av ungdom.
Problematikk ift rolleansvar. Styreleder som tar avgjørelser på egenhånd.
Gamle traumer og restimulering.
Det å ha kontakt med barnet i seg selv. Det indre barnet.
Sug etter å komme ut i naturen.
Poteter, løk, gulrøtter, noe jeg må ta tak i der.
Drømte i natt at det var snø ute! Frostskade! Når blir det frost?
Våknet i natt og var uggen, temperaturfølelse og noe vondt i halsen. Tok Merc, bedre.
Høstjevndøgn – en ny tid, det mer innovervendte. Kanskje det også har noe med røtter å gjøre? Jula, Kristi fødsel.
Gå innomhus. Sette seg foran peisen. Det har vært samtaler rundt å temme(?) hus.
Det å temme et hus har vært tema noen ganger.
Jeg har opplevd å…fant ikke det jeg skulle, da jeg slo opp, var det ikke der, kastet bort mye tid, og den tiden hadde jeg ikke.
Veps – 10 døde veps i et vindu mot østsiden (vepsebol under taket), ble stukket i nakken under middagen for noen dager siden.
Fikk tilsendt gamle bilder fra Skarpsno.
Geithamsepisode.

YESOD
Aiolos
Skog, hester, en by i Spania.

Pus
Sterkt trykk i Solar Plexus.
Veldig varm. Bare Ro. Horisontal følelse, bredte seg ut det uendelige. Den varmen vokste og var et uttrykk for kjærlighet som trenger å ekspandere. Løfte verden med kjærlighet.
Stå i kjærligheten og roen, stå i seg selv.

Pegasus
Dypt stikker det, og sårt er det.

Haniel
Kroppen ble borte, kjølig pust, og jeg var bare det. Jeg begynte å pulsere. En stjerne, en energi, så meg selv som et foster i denne stjernen som pulserte, enorm energi. Sol utenfor vår Sol.
Min tid kommer. Noe må brenne ut før den energien kan komme.

Rakel
Bein som gikk i hurtig tempo.
En rullende, varm energi på fanget. Kompakt energi. Rykninger i høyre pekefinger.

Eva
Varme fra Solar Plexus, steg vertikalt til pannechakraet. Trykk i pannen under hele meditasjonen. Rød-rosa farge, lilla-rosa, rød farge, klar rødfarge. Kraft, Bauta, urokkelig kraft. Kjempevarm.

Stella
Fikk følelsen av å ha gjort noe veldig galt. Traumefølelse. Veldig begrenset. Når man blir begrenset av et traume. Skamfølelse. Frykt. Redsel som satte seg i kroppen. Selvbebreidelse. Gammelt traume.

Dominus
Pass.

Aiq
Strek som gikk rett ut. På undersiden i dypet. Et tomrom som hadde behov for å bli fylt opp, tristhet, tomhet, hulhet. På oversiden av horisonten, dvs den var ikke der lenger, et lys, utrolig frefylt, en omsorg, samlende og samtidig en identitet, vondt i venstre kne, verkende smerte på ytttersiden av venstre kne. Svak hodepine i hodebunnen. Fellesskapsfølelse.
Inn og ned i fellesskapet.

HOD
Varme – Kulde
Lys – Mørke
Jeg – Vi
Horisontalt – Vertikalt.
Energi – Sliten
Flyt – Motstand
Tung – Lett
Stikk – Verbalt, Veps.
Traumer.
Sorg, død.
Fellesskap.
Knytte nye bånd.
En positiv ting som kommer ut av noe vondt.
Røtter.
TAKKNEMLIGHET
KJÆRLIGHET
Hofte, kne Høyre/Venstre, en-sidighet.
Tenner
SLITEN – bare lyst til å gå å legge meg.
Solar Plexus
Varme
Paris
Hus

Dagens rite er ZANIAH, En grad i vekten astrologisk, men fortsatt i jomfruen astrologisk.
https://astrologyking.com/zaniah-star/

Fixed star Zaniah, Eta Virginis, is a triple star system on the upper left arm of the Maiden, Virgo Constellation. The medieval name Zaniah is from the Arabic زاوية zāwiyah, meaning corner, the same source as Zavijava.

NETZACH
Forbind deg med dine brødre og søstre, det universelle fellesskap av lysarbeidere. Åpne din sjel mot trippestjernen Zaniah. I begynnelsen av vektens tegn, høstjevndøgn, i motsetning til væren og vårjevndøgn. Ballansen mellom aktivitet og passivitet. Zaniah representerer puntet hvor vi vender oss innover. Utover – innover. Trene – Hvile. Bruke energi – lade batteriene. Det å gå ut – det å gå inn i oss selv. Vi står i en situasjon hvor vi snakker om hvordan vi skal disponere vår strøm. Vi går mot en tid hvor vi vender oss inn i oss selv, til våre røtter. Allerede nå begynner arbeidet med en ny syklus. Mikkelsmessen om en ukes tid – vi skal ta med oss det lyset vi har opparbeidet, som vi skal møte mørket med. Flere snakket om angrep – stikk, bli såret. Zaniah hjelper oss til å takle slike angrep, så vi kommer dypere i oss selv. Når du tør å gå inn i deg selv, så åpner noe høyere seg samtidig. Du fylles med mer ro, lys, av kjærlighet. Tillit. Takknemlighet. Kjærlighet. En tilhørighet til et fellesskap. Zaniah hjelper oss i møtet mellom det undervisste og det bevisste. Fortid og fremtid. Vi må legge dette året bak oss. Ta imot noe nytt. Hvis vi hadde forsøkt å så ting nå, så ville det ikke båret frukt. Det er en tid for å være tilbakelent, innovervendt. Vite at det kommer en ny syklus, en ny tid. Det nye kommer fra den høyere verden, som hele tiden er der, som prøver å involvere seg gjennom syklusene. Et aspekt av Tid i Zaniah, av det å gå inn i dypet av tiden, i dypet av mørket, det underbevisste, dypt, dypt nede, i det dypeste av våre røtter, ligger roten til selve tiden. Vi sier når noen dør at de har gått ut av tiden, men da har man egentlig sluttet å inkarnere. Langt tilbake, i jordens første inkarnasjon, var det en varme som glødet, da den begynte å gløde begynte vi å gå inn i tid. Tiden er inndelt i sykluser. Nå står vi på terskelen mellom det som er oppgang og nedgang i årets syklus. Når vi går inn i oss selv, og kommer i kontakt med denne dype varmen, som også avgjør hvor lenge vi skal leve her på jorden. I en kaotisk tid med motstand, plunder og heft, og tiden går, så er vi møtepunktet mellom de aktive og det passive. Zaniah formidler at det er på tide å slippe litt taket i aktiviteten og gå inn i søvnen og hvilen, med en aksept og tillit til at alt ordner seg. Zaniah hjelper oss til å finne denne ballansen mellom aktivitet og hvile. Trettheten som noen har opplevd er et rop innenfra. Et rop fra røttene – kommer du ikke snart? Du er ønsket her, i et dypere fellesskap. Når vi går innover i oss selv på denne måten, gir vi også slipp på våre individuelle uttrykk, åpner oss for våre nærmeste. Zaniah står der på terskelen mellom lys og mørke, sommer og vinter, individuell og kollektive, underbeviste og beviste. Zaniah åpner døren til et dypere fellesskap.

TIPHARETH
Zaniah x3 x3

Fra blogg på nett:
Zaniah [etVir], amazing ability to express new ideas that connect with the unconscious of a group or collective
Zaniah [Eta Virginis, etVir, η Vir] is the 8th brightest star in the constellation Virgo (the Maiden), with a visual magnitude of +3,89. It is located at a distance of 265 light years from the solar system.

The traditional name ‘Zaniah’ comes from the Arabic زاوية ‘zāwiyah’, which means ‘angle’ or ‘corner’. It was also cataloged as ‘Thanih al Aoua’ and translated into Latin as ‘Secunda Latratoris’, which means ‘the second barker [person who announces aloud a matter of interest to the public]’. This star, together with Zavijava [beVir], Porrima [gaVir], Minelauva [deVir] and Vindemiatrix [epVir], formed the asterism ‘Al Awwāʼ, which means ‘the barker’.

In China it was known as 太微 左 垣 (Tài Wēi Zuǒ Yuán Yī), which means’ The first star of the Left Wall of the Supreme Palace Enclosure ‘, and represented 左 執法 (Zuǒzhífǎ), which means’ The Left Administrator of Law’ or ‘the Left Guardian of the Law’.

Zaniah is a white main sequence dwarf star of spectral type A2 V, with a surface temperature of 9333 K. It has a rotation speed of 18 km/s.

The star Zaniah reminds the quality of the planets Mercury, Venus and Neptune. The symbolic images ‘barker’ and ‘corner’ or ‘angle’ refers to the focal point of emission of messages oriented to the population.

It is related with an amazing ability to express new ideas that are very well received, because they connect with the unconscious of a group or collective.
https://galactic-astrology.blogspot.com/2019/02/Zaniah–amazing-ability-to-express-new-ideas-that-connect-with-the-unconscious-of-a-group-or-collective.html

Holon, unity and wholeness, holonistic knowledge, self-development, spirituality, nature and mysticism as the way to truth

%d bloggers like this: